Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Kérdés hogy mennyit ugrik. 30 perc múlva showtime! Ha nem meg el 70-80ig elég szomorú leszek, mert ezt ÉVEK óta várják nem kevesen! Ja és PF még nem írta meg. ;)
Ne aggódj, tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok azon a szinten, hogy tanácsot adjak bárkinek is...egyenlőre 😉 Egyébként ezek szerint Neked is van Nordod, akkor ebben egyformán gondolkozunk.
Sajnos a TA most mutatja az utat. Én nem most vàrok nagy elmozdulàst, hanem hónap végén. Raktam fel erről egy Fibo timezones elemzést. Már fél làbbal mindenki a szabadban van. Valaki a bogràcshoz készíti elő a húst, valaki most pakol be a kocsijába, mert holnap utazik. Senkit a vilàgon nem érdekel most a tőzsde, ez egy ilyen nap.
ezt az eladói oldal telepakolását már két napja is írtam de nem, ma nem nézett ki furcsán a vevői oldal, sőt, erős volt az eladóihoz képest az, hogy esett, oké, hiszen a 3 mészárszékes is esett 5%-ot ma nem kaptam vételre, szerintem túl erős volt a vételi oldal
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!