Topiknyitó: Lastdeposit 2018. 01. 17. 07:58

Nordtelekom hívők  

Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HoStrucc
HoStrucc 2018. 03. 11. 22:34
Előzmény: #3499  lizabell
:D
lizabell
lizabell 2018. 03. 11. 22:06
Előzmény: #3496  Törölt felhasználó
Te a Mol, OTP, Richter, Konzumban  is hisztériáztál állandóan, neked tökmindegy volt, milyen részvényt vettél éppen,  ha esett, te már káromkodtál, szidtad, anyáztad.
zermann 2018. 03. 11. 21:52
Előzmény: #3496  Törölt felhasználó
:)
Gondolom holnap már adod is el őket mert Zelma1 azt mondta. Koszonjuk Zelma az "építő" tanácsod.
Törölt felhasználó 2018. 03. 11. 21:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2018. 03. 11. 21:20
Előzmény: #3473  Magaskacsa
Magaskacsa!! mind  három papírodtól szabadulj meg minél előbb!!
evazeller
evazeller 2018. 03. 11. 20:57
Előzmény: #3494  HoStrucc
én csak annyit "figyeltem ki" , hogy amikor orrba-szájba zúzták a konzumot, opust, appeninnt, és persze a nord-ot is, ez a 4 kicsi volt, ami hatalmasat tudott felfelé menni, magasabbra, mint a zúzás előtti napon
hogy ebből milyen következtetést lehet levonni, fogalmam sincs
HoStrucc
HoStrucc 2018. 03. 11. 20:43
Előzmény: #3493  evazeller
Most én is konszolidációt várok. 55-re vártam amúgy, de oda már nem érkezett meg. Most akkor várok tovább :)
evazeller
evazeller 2018. 03. 11. 20:41
Előzmény: #3491  HoStrucc
"a tőzsdéhez szerencse is kell mondás sem azt jelenti, hogy tátott szájjal kell várni a sült galambot és ha mázlink van bejön, hanem inkább azt hogy amennyiben mi is belerakjuk a magunk munkáját, olvasunk, tanulunk, figyeljük a mozgásokat, a hír és pletyka morzsákat, stoppokat és egyéb biztosítékokat alkalmazunk, akkor nagyobb valószínűséggel fogjuk elkapni a trendeket."
 csak egy megjegyzés a részemről, mint könyv alapú kereskedő:
ha fillérenként 20K áll eladáson, ott már egy "trend" látszik
/bár megjegyzem, ez a két nap alatti 36-tól 53.4-ig csak egy  hatalmas gyors nyerőt mond nekem, nem trendet /
thibi99 2018. 03. 11. 20:39
Törölt hozzászólás
HoStrucc
HoStrucc 2018. 03. 11. 20:23
Előzmény: #3490  Lastdeposit
Köszi az elismerő szavakat. Amúgy azt azért hozzá tenném a nem rég indulóknak, hogy a tőzsdéhez szerencse is kell mondás sem azt jelenti, hogy tátott szájjal kell várni a sült galambot és ha mázlink van bejön, hanem inkább azt hogy amennyiben mi is belerakjuk a magunk munkáját, olvasunk, tanulunk, figyeljük a mozgásokat, a hír és pletyka morzsákat, stoppokat és egyéb biztosítékokat alkalmazunk, akkor nagyobb valószínűséggel fogjuk elkapni a trendeket. Ez által pedig mindenki szerencsésnek fog minket gondolni, sőt egy idő után olyanok is lesznek, akik nem hiszik majd el, hogy a jó oldalon állunk általában. Ennyit fognak mondani: szerencsés. Ezt mondják a gazdakokra általában. Jókor volt jó helyen, mázlija volt. Mert ugye a beletett munka és idő nem látszik kívülállók számára. Aki kaszinózni akar, azt is megteheti a tőzsdén, és még így is járhat sikerrel. Tartós sikerrel azonban csak azok, akik egyrészt alázattal képesek kezelni önmagukat, a pénzt és a piacot, másrészt ezért nem restek extrán dolgozni és tanulni. Peace :)
Lastdeposit
Lastdeposit 2018. 03. 11. 20:11
Előzmény: #3489  HoStrucc
Köszönöm szépen. Tanulhatnànak sokan tőled, hogyan kell az extrém spekulatív ügyleteket rendszer szinten gondolkodva, relatíve alacsony kockàzati szinten tartani, kevesebb lenne a szomorúság esésben a fórumon. Én màr nem jàrtatom a szám ez ügyben, mindenki megtanulja a saját kàrán, sajnos fájdalmas bukókkal, ahogyan én is megtanultam. Meg kell fizetnie bizony mindenkinek a tanulópénzt, itt kivételek nincsenek.
HoStrucc
HoStrucc 2018. 03. 11. 19:08
Előzmény: #3487  Lastdeposit
Tokekivetel jó módszer. Én csak részben vettem ki de kellően alacsony az atlagaram ahol hogy ne legyek bukoban akkor sem ha nem lesz buli. Ennyi per ma nekem elég.  Estben ugyanez a helyzet. Az opus pakkom a nagyobb értékben és ha itt valami gebasz lenne és bukot kéne realizálni akkor azzal meg adót optimalizalok opus nyerő terhére. Jelenleg így gondolkodom. Aspiri nem értek egyet abban hogy már minden be van arazva az opusba. Szerintem egy év alatt rengeteg mindennel növelték a cég értékét. Nem gondolom hogy ez megallna már csak azért sem mert a Közép-európai terjeszkedés még el sem kezdődött. Az MSCI  indexbe bejutashoz pedig rengeteg mindennek kell történni.  Szerintem fog is. :) mellette itt szurkolok a paciknak hátha valamelyik Kincsem géneket hordoz   ;)
Aspiri 2018. 03. 11. 18:07
Előzmény: #3487  Lastdeposit
Fene se tudja az opust.Sztem ott már szinte minde pozitívum bevan árazva.Fityesz győzelemre még egyet húzhatnak rajta.Vereség esetén pince(1%esély).Estben pozitív bírósági döntés esetén kb 80ig felhúzzák,utána már a többi a befektetőn múlik.És persze azon milyen-mekkora értékkel töltik meg a céget.Addig semmi,de 2 hét múlva okosabbak leszünk.
Lastdeposit
Lastdeposit 2018. 03. 11. 17:36
Előzmény: #3486  HoStrucc
Te hogyan szoktad az ilyen fekete lovakat kezelni? Duplàn àllok Nordban tőke visszavétele után, így már van egy ismert kimenetelem, ami jó. Ha nem lett volna màr ismert kimenetelem, akkor én pontosan ugyanannyi pénzért szoktam spekàt venni, szàmítva arra, hogy ha csak egyik jön, pénzemnél legyek. 
Mondjuk nem örülnék, ha Estben becsúszna valami gond, de legalàbb tudom, hogy minden kockàzatot csak idei Ottone, Nord, Konzum, Opus nyerőkből finanszírozok, max. visszaadom és így jàrtam.
HoStrucc
HoStrucc 2018. 03. 11. 17:28
Előzmény: #3485  Lastdeposit
Opus stabil jovokep nálam.  Az est nord fekete ló hatalmas oddsal a nyeresre. Azaz kicsi az esély de ha bejon akkor kasza. Ha nem jön be akkor az Opus visszahozza ami itt esetleg elmegy. Én így is sulyoztam a portfoliom. Bár a fekete lovak is kellemes szintről vannak így szerintem a tőke itt is biztonságban van. De az egyik szerintem is minimum meglepetést fog okozni  :) 
Lastdeposit
Lastdeposit 2018. 03. 11. 17:04
Előzmény: #3484  Magaskacsa
Hààt...Ezek kockázatosak, mondjuk Nord nekem màr nem az, akàrmi lesz vele. Viszont én alapvetően spekulàns vagyok, nagy profitért nagy kockàzatot szeretek vállalni, de a józan ész hatàrain belül. Est szerintem hatalmas durranás lesz.
Magaskacsa
Magaskacsa 2018. 03. 11. 16:55
Előzmény: #3482  Lastdeposit
Na ettől most ügyesebbnek érzem magam! :))
Magaskacsa
Magaskacsa 2018. 03. 11. 16:53
Előzmény: #3480  Aspiri
Köszi! Én is erre számítok. Az se baj, ha az Opus hullámozgat még, legalább próbálgatom majd lekereskedni. Fidesz győzelem szerintem teljesen egyértelmű, nyugodt vagyok. :)
Lastdeposit
Lastdeposit 2018. 03. 11. 16:46
Előzmény: #3480  Aspiri
Nekem is csak 3 papírok van. Nord, Est, Opus, cash.
Lastdeposit
Lastdeposit 2018. 03. 11. 16:37
Előzmény: törölt hozzászólás
Àprilis vége legkésőbb. De biztos, csak a halàl sajnos, ezt tudjuk.

Topik gazda

Lastdeposit
Lastdeposit
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek