Tulajdonkeppen Agassi tulajdonos akart lenni vagy reklamarc ? kicsit zavaros. Nem igazan latom ha Agassi tulajdonos akart volna lenni akkor miert nem egy szep összeget tett be inkabb a cegbe ahelyett hogy kivette :D. En mar azt is el tudom kepzelni, hogy ket csirekcomb között szimplan szepen lehuztak Norbit.
Le vezetem én.
Norbi szerint ha ebben az országban nem gondolkoznának az emberek,csak vakon mennének a példaképeik után akkor milliárdokat keresett volna Norbi. Ha minden egyes kamu facebook-os céget érintő bejelentésre megtépték volna a papírt,és legalább 2000Ft-ig felhúzták volna,akkor a mester a meglevő részvényeit szépen elcsepegtetthette volna és ugy valóba milliárdokat kereshetet volna.Azért nem rosz bolt eladni egy 10Ft névértékű papírt mondjuk 1800-2000 Ft-on. A mestre ezt a megnem keresett pénzt bukta el. A másik szívfájdalma a mesternek az hogy annyira likvid a papír hogy még a jelenlegi áron sem tud komoly mennyiséget eladni,pedig nagyon szeretne.
Törölt felhasználó2016. 01. 15. 09:56
Ez a bulvárcikk, nem a Portfolio.hu szintje szerintem sem ! Blikk, Story, esetleg Norbi facebook!
Amúgy szánalmas a magyarázkodása!
Mind a ketten károsak a társodalpmra. norbi egészségesnek titulált ,mindenféle carral teli rakott,egészségtelen ételeket beszél rá a buta híveire. Megpróbálja az egészséges mivoltát az internetről összeollózott cikkekel igazolni. Lassan kimeríti a kuruzslás fogalmát, szakmai szintő tanácsokat osztogat mindenféle végzetség nélkül.
Az izompacsirta szintén hamis képet fest buta hívei elé,komoly személyiség torzulást eredményezve a fiatal BUTA követőibe, Valaki be húzhatná már náluk a féket,pl.simán kijárna a Felügyelet vizsgálata,a részvényjegyzéskor sok olyat állított Norbertó,ami a leendő részvényesek megtévesztésére szolgált. Legalább is akkor is úgy tünt,most meg már biztosnak látszik hogy az akkori igéretek megvalósításának érdekébe semmit nem tett. PL.10országba nyitunk üzleteket,aláírtuk a Török partnerrel a szerződést,Agassi ha most nem is de később be lép a cégbe mint tulajdonos,,,
annyi adalék még a BC-hez, arra emléákeztek hogy Agassi első nagy kampánya a tavaly Austral Openre volt neígérve az EUrosporton közvetítendő reklámokkal
ez mintha nem lett volna pedig a BC később dőlt be.......
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)