Ebben is felbukkan a mosogatószer emléke, igaz, itt már nem olyan erősen, de pont annyira iparian, hogy fel se merüljön bennünk, hogy kérnénk második kanállal. Itt értük tetten az Update-filozófiát: ez az igazi fogyókúra – ők sem akarják, hogy tényleg együnk.
A hab itt is kínosan gyenge, a csokinak meg semmi köze a csokihoz, simán csak valami barna, ne hagyjuk, hogy becsapjon minket a szemünk. A mezőny végében a helye
Honnan tudod, hogy ő vett? Én még nem láttam közleményt. Vagy gondolod, senki más nem költene majdnem 4 milliót arra, hogy vegyen ebből a "csodás" részvényből 929 Ft-os árfolyamon?
erős a gyanúm, hogy Norbertet valakik megvezették, hogy milyen sokat ér a cége, és mennyi pénzt ki tud belőle most venni, ha tőzsdére hozza. Jelentősen túláraztatták, és felettébb gyanús az is, hogy itt csak a bevezetésben segédkező brókercégek húztak nagyot. Norbert már a hírnevét és az eddig felépített brand-jét kockáztatja. Ha ez a részvény bedől, és 100 alá kerül, meg merem kockáztatni az egész update story és a schobert életmű megy a kukába.
a 990huf-igencsak nem tudták visszamanipulálni mesebeli álom volt.az update részvények eddig stabilan 70huf-os mínuszba vannak a kibocsájtási árhoz képest.
szerintem nem kamu a vevő, az eladók közül az elsőnek lesz szerencséje, aki először le tudja nyelni a buktát és felismerni hogy csak ilyet tudtak sütni az bukja a legkissebbet
Rendkívüli tájékoztatás
A Norbi Update Lowcarb Nyrt. ezúton tájékoztatja részvényeseit az alábbiakról:
Hosszú távú együttműködési szerződést írt alá Szendi Gábor író pszichológus, Mezei Elmira
táplálkozási tanácsadó, reformszakács a közép-európai paleolit életmód hiteles meghonosítói
és kifejlesztői, valamint Schobert Ferenc Norbert a Norbi Update Lowcarb Nyrt.
igazgatótanácsának elnöke, az Update életmódrendszer kifejlesztője.
Az együttműködés keretében a paleolit táplálkozás alapelveinek megfelelő termékek és ételek
kifejlesztésére, ellenőrzésére, ajánlására, valamint az Update bolthálózatban történő
forgalmazására illetve házhozszállítására kerül sor. Az együttműködés fő célja az egészséges
táplálkozás még szélesebb körben történő elterjesztése.
Budapest, 2015. január 27.
Norbi Update Lowcarb Nyrt.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)