hajrá BC.remélem a nyakán marad a sok részvény és talán arra jó, hogy be tud gyújtani vele. Most hallottam hogy Felcsúton is üzletet fog nyitni.Oda is viszi a szemetet, de legalább a disznók jól laknak.
Ezt én már vagy ezzel vagy a korábbi letiltott nickemmel is megmondtam. :)
Ezen csak a BCash nyerhet, ugyanis ők dobják Norbiékra az összes költséget. :)
Hány ilyen szemetet adott a BÉTnek a Budacash csoport már? A kályhagyárral kevert agrárcégektől kedzve minden más.
A BÉTen nem csak a cégek, hanem a kereskedőket is meg kéne kicsit tisztítani... :)
az üzletek üresek, a szemetet már senki nem vásárolja.Itt is bukik naponta sokat.A rv-k meg szart sem érnek egyszer pedig a Budacash is benyújtja a számlát.Rá kel mindent önteni a piacra
szerintem ezzel tisztában volt, hogy ha nem jön össze a mennyiség és a budacash is belevesz a siker érdekében, akkor neki azt záros időn belül vissza kell vásárolnia a brókercégtől. ők nem fognak jótékonykodni, 205 millió ftot nem fognak parkolópályán tartani. Pintér bácsi nem mari néni akit be lehet palizni.
Őszintén mondom, kezdem sajnálni ezt a norbifiút. Rendesen palira van véve. A BC először is leszedett róla egy szép díjat az IPO-ért, majd most visszatölti rá a részvényeket. Ráadásul az adó miatt Norbi nem is keresett ezen az ügyleten semmit, azon kívül hogy belekerült egy adag pénz a cégébe, de azt meg odaadja az Agassinak. Úgyhogy veszi a saját részvényét, mert gondolom a BC azt javasolja hogy meg kell tartani - miközben BC-sek rajta szállnak ki.
Olyan terepre keveredett ez a norbi, amiről lövése sincs, és az lesz a vége hogy a saját részvényeivel fogják kitömni. Az egész biznisznek egy nyertese lesz, a Budacash
"Schóbert Ferenc Norbert a Norbi Update Lowcarb igazgatótanácsának elnöke 2015. január 1-én 944 forintos átlagárfolyamon 4.500 darab Norbi Update Lowcarb törzsrészvényt vásárolt."
2015.01.19 16:11
4,25 millió forint értékben vett Norbi Update Lowcarb részvényeket Schóbert Norbert.
Schóbert Ferenc Norbert a Norbi Update Lowcarb igazgatótanácsának elnöke 2015. január 1-én 944 forintos átlagárfolyamon 4.500 darab Norbi Update Lowcarb törzsrészvényt vásárolt.
Az ügyletet követően Schóbert Ferenc Norbert tulajdonában 2.297.618 darab Norbi Update Lowcarb törzsrészvény van.
Schóbert Ferenc Norbert legutóbb január 15-én vett nagyobb mennyiségű Update részvényt, akkor 102 millió forint értékű részvény került a birtokába.
Az Update részvényeket 990 forintos árfolyamon bocsátották ki, azóta 1040 és 850 forinton is járt az árfolyam.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)