Topikgazda: Törölt felhasználó 2008. 11. 09. 09:48

Nincs napirenden a pókertermek megregulázása  

Ugrás a cikkhez
Akár több százmillió forint is megfordulhat egy hétvégén az egyre népszerűbb pókertornák tétjeiben - mondta Török Attila, a kaszinók üzemeltetésével foglalkozó Laurus Invest Hungary ügyvezető igazgatója az Info Rádiónak. A tornákat szervező szervezetek jó része sportegyesületekként működik, így nem fizet szerencsejáték-adót.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=105698
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
matgab 2008. 11. 10. 11:54
Előzmény: #1  portfolio
Persze, az állam két élő kaszinónak adott csak koncessziós jogot Budapesten (és egynek azt hiszem Sopronban).

Mindkét kaszinónak (Las Vegas és Tropicana) ugyanaz a tulajdonosi köre, a Szerencsejáték Rt és a Andy Vajna féle társulat.

2000 előtt még több, mint 6-8 élő kaszinó volt Budapesten és rengeteg "kaszinó-turista" élvezte a pezsgő - az egymással konkuráló kaszinók miatt- színvonalas szolgáltatást nyújtó kaszinói életet.

Ezek után kapta meg kissé gynaús módon a nem a legtöbbet fizető kaszinó a koncessziós jogot (mint annak idején a Tv-knél az RTL Klub )

Majd a többi kaszinó bezárása után egyre színvonaltalanabb, és egyre gusztustalanabb módon beállított gépekkel sikerült az olyan szerencsevadászokat is leszoktatni a kaszinóról, mint én vagyok...

Törölt felhasználó 2008. 11. 09. 10:04
Előzmény: #1  portfolio
na még ez lenne egy vicc,ha még ezt is megszivatná ez a tetves APEH.

Ez kb olyan gusztustalan lenne, mint az örökösédési illeték. Aki nekiáll játszani, azzal a pénzel ami után már leadózott, hadd csináljon már vele amit akar. Persze értem én, hogy a pokertermekkel sz@roznának, de akkor pl a bowling vagy a biliárd termeket se kíméljék. Röhej!

Topik gazda

potter
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek