Az is rendben, max nem veszik meg.. .hisz sorbaallitják oket....ha minnel kevesebb van akkor annál nagyobb ár kell az 50m hez....ez tiszta gondolom.-ámbàtor én nem igy ertelmezem mint a hölgy.
És még akkor ott van az, hogy hogyan tudod hitelesíteni az ajánlatodat: - vagy DÁP-os vagy, - vagy hitelesítő szolgáltatással, ami megint fizetős jó nagy pénzekért Re: nagy pakkos haverokra kitalálva
Olvasd el még egyszer a hirdetményt! "A Tranzakcióban részt vehet bárki, aki rendelkezik a Tranzakció időpontjában a Társaság törzsrészvényével (ISIN azonosító: HU0000110226, Részvény) (Részvényes) és a tulajdonában álló Részvények árfolyamértéke nem kisebb a BÉT által meghatározott FIX ügyletkötési minimális árfolyamértéknél (amely jelen közzététel időpontjában 50.000.000,- HUF, azaz ötvenmillió forint). . Árfolyamérték csak a db x záróár alapján lehet. Nézd meg akár a saját szolgáltatódnál. Az nem árfolyamérték, hogy 660 Ft/db-on talán mennyit ér, amikor talán megveszi valaki azon az áron. 2026.01.28-án a záróár x dbszám = árfolyamérték Ki van ez találva....
Nem kell, dehogy kell kiszállni. Legfeljebb ki LEHET szállni. Mondjuk 630 körül... Mikor lesz a piacon 630-as ár? Min. 1 év, de legjobb esetben is pár hónap. Közben a karaván halad... OTP, MOL, Richter, ... Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz...
Én beleszerettem az opiba '23 augusztusában, 320-nál, majd kiszerettem belőle tavaly ilyenkor 530 körül... Azóta csak nézem a vergődését OTP VIP páholyból. Ha lenne papírom, akkor valahol 550x1,15= 630 Ft körül ajánlanám ki. Még azon is elgondolkoztam, hogy esetleg likvidálok másik papírt, és az árából megjátsztom ezt az 50M-es zsugát, de aztán elengedtem..
A meghirdetett SRV-vel kapcsolatos gondolatok: - napi átlagos 200MFt-os forgalom mellett hány befektető mer 50MFt-nál nagyobb pakettet tartani? Sokan biztosan nincsenek. - a tegnap meghirdetett SRV programot követően a spot ár 2-3 F-al csökkent(!). Ennyire attraktív a meghirdetett program... Ha jól végiggondoljuk a feltételeket, akkor az az SRV egy VIP kiszálló a nagyobb pakettel rendelkezőknek, akikkel kapcsolatosan nem eretnekség arra gondolni, hogy a bennfentesség esetének fennfrogása nem kizárható... (szépen fogalmaztam, nemde?)
NEW OPUS GLOBAL