Karmesternek valaki szólna, hogy fordítva van a kotta? Áll a papír kb.. Mások hetek óta szêpen mennek.. Nem baj, legalább van új kapcsolattartó😅 A honlap mêg helyesírasi hibás, szerintem 600 Ft felett lesz informatikusa is keret.
Ricsiben realizáltam ma egy pofás kis hasznot és erősen gondolkodom, hogy az opus pakkom bővíteném belőle... de bevallom, hogy ez a nulla forgalom elrémít, mert erősen veszélyezteti a likviditást... hol vannak a vevők? vagy az eladók? hol marad a forgalom? Koppány nem azt ígérte, hogy folyamatos, rendszeres kommunikáció fog érkezni a CEO-tól???? Mikor szólalt meg utoljára? Vagy ha már beszélni nem beszél, legalább venne 2-300ezer darabot a papperből... én annak is örülnék, ha nem interjút adna, hanem BÉT közleményben kommunikálna, hogy vette egy halom opust :D
A kapitalizmus rövid történetéhez hozzáfűzném, hogy ami tthon megy, az háztáji kapitalizmus. A különbség a kettő között, hogy a miénk nem adaptív, ezért ha beüt a krach, akkor borul az egész. A vadon termett kapitalizmus talán kevésbé termékeny, viszont sokkal tágabb tűrésű, mert kapott már hideget, meleget. +1 érdekes tény, hogy a New Deal esetében a csilliárdosok szó nélkül hajlandóak voltak 79%-os adót fizetni azért, hogy beindljon a gazdaság. Azért is fontos lenne a kultúra a pénz mellé, mert anélkül ez tényleg csak "rekreációs célú játék" lesz a történelmünkben.
1. Már említettem: piacgazdaságot akartunk, a nyugati "példa" alapján sokkal nagyobb eltérések, különbségek vannak gazdag és szegény vagy átlagos emberek között. 2. A kapitalizmus létrejötte lehet hosszabb rövidebb időszak, de mindenképpen szenvedéssel, félelmekkel teli, ez nyugaton is így zajlott, itt nálunk miként lenne másképpen. Az általad leírt hasonló esetekkel a balos hatalom idején is lehetett találkozni, sajnos.
NEW OPUS GLOBAL