Azért vagyok még itt, mert el nem tudom képzelni, hogy egy 1Mrd EUR értékű cégnek ilyen háttérrel sokáig alacsonyabb lehet az árfolyam, mint amennyit fundásan ér a cégcsoport... De ez, amit művelnek vele, és közben látni a 4IG-t, azért már az én nagyon türelmes idegeimet is kikezdi. Felőlem benne állhat még a pénz 2-3 évig, ha a végén hoz legalább annyi profitot, amit ez alatt a 4-5 év alatt termelt volna (nem a tőzsdén, hanem egyéb megtakarítás formájában). Ha ez nem jön össze, és a végén nullán, vagy mínuszban leszek kénytelen kiszállni, akkor leszek csak igazán csalódott... és fogom magam minden alappal egy baleknak gondolni. Persze lehetett volna napizni, meg játszó pakkozni, de közben van egy munkám is...
Sztem a szopatásnak közel sincs vége, mindig áltatjuk magunkat, 450nél meg azt hisszük eljött a Kánaán, és belelóg a kezünk a bilibe és felébredünk. Nagyon hosszú lesz még ez a pokoljárás.
Tisztelt Részvényesek ! A Tsystem vételét sokszor cáfoltam, belátom nagyot tévedtem. Belátom. Magyarázatot erre nem találok. Se tőke emelés, semmi csak úgy deal. Soha nem gondoltam volna, hogy egy 30 milliárdos cég mint a 4Ig képes megvenni a T-Systemet ami 100 milliárdos. Ez deal. A 4Ig részvényei durván emelkedni fognak , mi pedig esni fogunk erre. Én továbbra is tartom részvényeimet. Betgyur
Tényleg elismerem, hogy tévedtem. De ez nem a piaci szabályok alapján ment. Legalábbis a közzétett beszámolók, jelentések nem tartalmaznak fedezetet a tranzakcióra. Ebben nem tévedtem. Az üzletben igen.
Azért sztem lessan be kell látni, hogy az opusnak az volt a célja 700nál, hogy a kisbefektetőket a kommunikációs ujjal beszopassa, majd az arról sam csökkenéssel beragassza. Lehet ez volt az utolsó döfés. Roppant érdekes, hogy nálunk úgy nőtt a cég, hogy az apport értékének arányában nőtt a a rv állomány, mig a 4ig csak nő és nő. A vesszőfutásunknak még nincs vége, és nem hiszem, hogy ebben szopnának még neresek.
Mehetsz dolgodra szelkakas.Rad fer egy kis szerencse.Mutyi veled van mindenutt.Ahol te kereskedsz ott mutyi van es az termeszetes.Amibol kihagynak az geciseg.
NEW OPUS GLOBAL