Azok után, hogy összehordasz itt hetet-havat, még hazudsz is! Ezt nem én írtam, te kezdted ezzel a felütéssel értekezésed: "Elmondom nektek drága barátaim, mi lesz itt a kotta az elkövetkezendő pár évben:" ... és ezek után azzal takarózol, hogy "Ezt nem én mondom, ezeket ŐK mondják. Azt is írtam le, hogy ez a kotta, ... Nem az én kottám, hanem a német-francia kotta." Na, húzz innen a rákba!
Most komolyan, a faszé fektetsz ilyen trágya papírokba? Amit csináltál az nem befektetés, hanem spekuláció, kaparós sorsjegyet vettél oszt nem jött be. Most meg megy a hiszti. :)
Ezt nem én mondom, ezeket ŐK mondják. Azt is írtam le, hogy ez a kotta, Nem az én kottám, hanem a német-francia kotta. Olvass utána (ne a kormány médiában) és látni fogod, hogy szopórollerre ültettek.
egy centit nem politizáltam. tényeket írtam le. EU kettészakadt: lesznek akik kapnak pénzt és lesznek akik nem. Aláírták a szerződést, ami alapján MI NEM kapunk. Ennyi.
Ez most egy stand-up? A szerbek - velünk ellentétben - tudják tartani a pofájukat, mi? Nem most éppen akasztanak tengelyt Koszovóban az egész EU/NATO bagázzsal? Száguldó albán gazdaság... Csak úgy lobog a hajuk mi? Mennyi FDI mentoda az elmúlt években? Az albán FDI az az európai albán maffia repatriált tőkéje... ... és akkor tessék, megint előbukkan ez a Bezzeg-Románia. Hol álltak/állnak meg a nyugateurópai (nem kínaI, azok élből kerülik Romániát) befektetések? A Daimler kecskeméten, az Airbus Gyulán, a BMV Debrecenben, hogy csak a nagyobbakat említsük... Hány autópályát építettek az elmúlt 30 vagy csak 10 évben? Nulla pont nullát... A végére hagytam a "pofájukat szintén tartó" száguldó tótokat. Évek óta kormányválság (most éppen a "nagypofájó Fico készül győzelemre)... Szóval így állunk ezzel a kétsebességes Európával... Politikailag sodródó, dezindusztriálódó és tartós recesszióval küszködő germánok, Afrikából (az aranytohást tojó tyúk mellől) kiszoruló, adósságtól és társadalmi feszülségektől fuldokló gallok. Ezek állapodtak volna meg, hogy összefognak, és lehagyják a többit? Érdekes felvetés... Nomen est omen! Orbitális baromság! HAjrá!
OttOne-ba igen, a kormány asszisztálása mellett. Október 2-án ki is vezetik. Lélegeztető biznisz, Nato certifikacio, dron technologia, volt ott minden. Aztán a vezetők hopppppp leléptek a lóvéval. A megállapításaimat ettől függetlenül nem érzelmi hanem techinaki/funda alapokra helyeztem mindig. Nem jött be? Hát nem mindig. 4IG-ben ott lesz Kína (5G), attól nem tartok. OTP most csinál egy dedcatbounce-t de szerintem még nem ez az alja. Meglátjuk. Akko, App, BIF - bullshit cégek, pénzmosásra lettek bevezetve a tőzsdére. Autowallisban Ormosy a világot lehazudja az égről 3 éve aztán az árfolyam 300 helyett még 120 felett sem tud maradni. A BÉT a magyar gazdasági kultúra görbe tükre.
Az ugye megvan hogy az EU is keményen nyalja Kína meg India seggét :)): Ébredjél már fel. Nem ártana tájékozódnod mert félre vagy vezetve. Mit gondolsz mi csípi a szemét az USÁNAK. Az hogy kezdi elveszíteni az EU-t mint gyarmatát. JÓ Reggelt Kívánok !
Egyébként mibe buktál bele? OTT One-ba? OTŐ-be? vagyx az Apiba? Tegnap is írod hogy az OTP 11800 lesz. De a 4IG 1200. Az API is 100 nem tudom mennyi. Aha mesélj még.
NEW OPUS GLOBAL