Azért sztem lessan be kell látni, hogy az opusnak az volt a célja 700nál, hogy a kisbefektetőket a kommunikációs ujjal beszopassa, majd az arról sam csökkenéssel beragassza. Lehet ez volt az utolsó döfés. Roppant érdekes, hogy nálunk úgy nőtt a cég, hogy az apport értékének arányában nőtt a a rv állomány, mig a 4ig csak nő és nő. A vesszőfutásunknak még nincs vége, és nem hiszem, hogy ebben szopnának még neresek.
Mehetsz dolgodra szelkakas.Rad fer egy kis szerencse.Mutyi veled van mindenutt.Ahol te kereskedsz ott mutyi van es az termeszetes.Amibol kihagynak az geciseg.
Én esküszöm nem értem hogy mit vásárolt meg a 4IG ha abban nincs benne a kis és középvállalati szegmens. Netán csak és kizárólag az állami projekteket?????
Nem tudom mit mondjak. Az ördög a részletekben lakozik..... Próbálom megérteni mit gondoltam rosszul.... A 4Ig megveszi a Tsystemet DE NIncs mig vételár.... +A tranzakció zárását megelőzőena T-Systems kis-és középvállalati értékesítési üzletága leválasztásra kerül, és az nem képeziaz ügylet tárgyát. A vállalat nagyrészt számtalan akvizícióval nőtt hatalmas integrátorrá, amelynek bevétele tavaly 114 milliárd forint volt, adózott eredménye pedig (részben egy egyszeri tételnek köszönhetően) meghaladta a 2 milliárd forintot. A cég kifejezetten alacsony marzsokkal működik, ami egyrészt következik az integrátori szerepből (az alvállalkozókat is ki kell fizetni), de az sem világos, hogy a költségek könyvelése az anyacég relációjában hogyan történik, mindenesetre a közepes egy számjegyű EBITDA-marzs és az 1-2 százalékos nettó eredmény marzs beszédes. A Tévedésemet beláttam.
nem mondhatjuk, hogy tévedtünk, mert nem vagyunk az információk birtokában. Amit ma bejelentettek az egyelőre irracionális! Ha mi racionálisan közelítettük meg ezt a mai bejelentést, akkor csak annyi a magyarázat, hogy nem voltunk az információ birtokában, ami egy ilyen tranzakció esélyeit validálhatta volna!
4-est ma delutan 2 kor szerintem visszaelngedik es elszall a gecibe.Igaz senki se tud semmit.Megvettek valamit a T-sysbol,de ez senkit se erdekel.Memet megint eszetlenul.Par nap mulva kiderul,hogy megvettek a t- sys hulladek raktarat tele szarral.
Figyelj én biztos voltam benne.Jaszai azt mondta hogy rövid időn belül meghatározó ITceg lesz.Akkorat nem hazudhat hogy nem csinálja meg.Rovid időn belül kiderül az igazság
Nos én tévedtem. A 100 milliárdos céget egy 4IG nem tud megvenni. Legalábbis 1 órával ezelőtt semmi nem támasztotta alá a vételt. kíváncsi leszek, hogy mennyi lesz a vételár úgy, hogy nem a teljes Tsystemet veszik meg ( kis és középvállalatokat a Tsystem megtartja ) illetve miből fedezi a vételárat. Valamint erre hogy reagál az OPUS. Végülis ebben van részesedésünk.
Én leválasztom JG szavait, a mai bejelentéssel. Orbán nélkül ez nem ment volna. Gratulálok neked, hogy biztos voltál benne. Én biztos voltam az ellenkezőjébe. De Nem tudod mennyibe kerül a deal, nem tudod miből fizet a céged. Tehát nem tudod megitélni hogy mennyi profitot termelhet.... de sok sikert. Betgyuri
Nos ha az megtörténhet, hogy egy 4IG kb 30 milliárdos cég, bevásárohat a Tsystembe , akkor itt bármi megtörténhet. Nem lehetetlen, hogy mi adjuk a casht erre,,, vagy valami nyakatekert módon lesz valami...
Remelem leverik az arfolyamot 400-ra.Legalabb szivjunk egy jo nagyot.Mi visszuk el a balhet a miatt a nyomorek ceg miatt.Dogoljek meg ha valaha is 4-es reszvenyt veszek.Szerencsere sosem volt es nem is lesz.Inkabb szopok opusban.Penz nem szamit.Mig van mibol bukni.
JG említett kötvényt , de hogy ki fogja ezt megvenni és milyen %-ban az nagy kérdés. Sőt az, hogy se vételárat nem közöltek, csak a megállapodást, az egyértelmű arra jó, hogy részvényeket húzzanak fel. Láthatjuk a Telekom emelkedik.... szóval itt a cél a részvényárfolyam emelése.... Gondolom itt is kiszállás lesz.
NEW OPUS GLOBAL