132 a vége. Nagyon bízom benne, hogy nincs lejjebb. Hogy elküldtem mindenkit a pcsába, amikor azt mondta, hogy lesz ez 2 számjegyű. A végén még bocsánatot kell kérnem.. pedig azt nem szeretek ;)
Pénteken jelent, gondolom zárás után. Véleményem szerint teljesen mindegy mi lesz benne, emelkedni nem fog. Csak abban bízom, hogy ha 5 éven keresztül volt idejük és municiójuk lenyomni, eljön az az idő amikor az ellentétes irány lesz az érdekük.
Káprázatos ez a papír. És senki semmit nem szól, teljesen magára van hagyva. 1000%, hogy a tulaj tudtával/parancsára történik mindez. Beszoptuk. Ennyi.
nem lenne itt semmi gond, ha nem engednék ezeket a TL megbízásokat feladni, és ha az brokik nem a saját megbízóik ellen játszanának. igazából ezt kellene az MNB-nek vizsgálni.
30K .részvényem árából egy kisebb nyaralót szerettem volna venni vénségemre ,de már egy sírhelyre való sem maradt ,meg annyi amiből elföldeljen a családom ,hogy azzal se őket terheljem .A jó durva a.....jukat ,bíztam bennük Pfujjjjj !!!!.
árfolyamtól függetlenül olyan combos lesz a jelentés, hogy úgy kell majd az állakat felszedegetni a padlóról (persze combosan ki is könyvelve szinte a teljes bevétel)
a nagyrészvényes/ek (OV) az árfolyam mozgásában, akár pozitív, akár negatív, nem érdekeltek, nekik a tőzsdei jelenlét sem érdek, pusztán szükséges, felőle lehetne! 0ft is. az érték számukra a bevétel és az hasít az árfolyamtól függetlenül. azonban a ló....nak is van vége állítólag, a dupla alj meg azért csak dupla alj
NEW OPUS GLOBAL