Te is még mindig itt vergődsz :D Mint egy kiba szappanopera, pedig csak egy rohadt papír, ami nem jött be, el kell adni a pics-be.Egyébként a Mol a covidos 1500-tól folymatosan jó. Most, hogy tolják le, megint kiváló bővítésre. nálam 3500 a célár. Bele se gondolj abba, hogy pl. csak ott mennyit hagytál, mert itt senyvedtél és vártad a csodát, kit tudja, hanyadjára. Kitartás
MOL-on agyalok, egyrészt szerintem történni fog valami az ársapkával (ha meg nem is szűnik, de feljebb megy), másrészt hulladékosoknak dolgoztam 3 napot, az ottani okoskolbász aszonta, hogy már októbertől (nem jövő év közepétől) átveszi az országos hulladékgazdálkodást. Talán 3000-ig elpattanna.. Vagy nem..
Lassan, de biztosan megyünk 150 alá. Bravó. Frusztráló nagyon, talán nincs is évek óta olyan dolog az életemben, ami ennyire felbasz. Pedig van választék. Tiszta nyugodt lenne az életem, ha nem lennék OPUS tulaj ;) Mondjuk az meg unalmas. Semmi sem jó a parasztnak..
Kivárok, de nem nagyon merek higítani ebben. A nemzeti maszlagolást hagyjuk, mert a tőzsde a pénzről és a haszonról szól. Itt egyelőre nincs. Kétlem, hogy nem is lesz, de innen a 150-ről nagyon gyorsan leszaladhat 2 számjegyre, miközben a bvps meg lesz majd 500. Nálam okosabbak is csak vakarják a fejüket az opus kapcsán. Én biztos nem leszek eladó ezeken a szinteken. Eddig a türelem másban is kifizetett, itt is ki fog. De akkor is undorító szinteken jár a papír
Itt van a BÉT-en egy 99.999 %-ban magyar tulajdonú cég, a Forrás, aminek ezen ún. magyari vonatkozását mindenki leszarja. És ez így van teljesen rendben amúgy.
NEW OPUS GLOBAL