Ha nem a Tsystem lesz a bejelentésben , amit én reggel ( megjósoltam ), akkor bejött. Nem akarok nagyképű lenni , de elismerem hogy annak értelmezhető.
Igen mert aki kicsit is gondolkodik az rögtön rájött hogy a telekomot is fel kellene függeszteni.Amugy ha vissza olvasod én írtam be legelsonek mindenhová ezt a gondolatotot.Tehat nekem jár a piros pont
De az is lehet hogy szokásos Jászais "nagy" bejelentés. Már nem tudja feljebb húzni a szokásos Bét bejelentésekre az árfolyamot ezért még nagyobbat dob: Felfüggeszteti a részvényt hogy a bejelentésnek még nagyobb híre legyen.. így fújva a lufit tovább. Simán kinézek ilyet belőle.
Szia Gpeti ! Mivel a 4ig részvényekről ott a fórumban és itt is szó van, ezért érthető hogy keresik a híreket. Én is ezt tenném . NIncs vele semmi bajom. Őszintén remélem, hogy mára végre valahára lezáródik a nagy Tsystem körüli pletyka.
Szia Gyuri! Nem tudom, hogy miért kell így megpattogtatni az 5G, Tel, BANK, Tsys.. labdákat. Én azt is el tudom képzelni, hogy elsőre nem mi kapjuk el őket. Viszont a gigaholdinghoz kellenek, tehát előbb utóbb mi leszünk a háló, és az összes labda fennakad :)
Valszeg a 4ig füge miatt esünk, és ha tényleg nagyobb lesz a füge füstje mint a lángja, akkor remélhetőleg vissza a 460 szintre. Mert ha nem akkor CSAJKA
Július 20-tól indul a nyaralási buli. El kell mondjam, hogy ez a fúzió kiválóan sikerült, ennél jobb nem is lehetne. Az egész vezetőség elmehet AJKA-ba, lassan 2 éve megy a szívatás a részükről. Még hogy ez egy bluechip lesz, inkább foschip!!!!
Azért vagyok még itt, mert el nem tudom képzelni, hogy egy 1Mrd EUR értékű cégnek ilyen háttérrel sokáig alacsonyabb lehet az árfolyam, mint amennyit fundásan ér a cégcsoport... De ez, amit művelnek vele, és közben látni a 4IG-t, azért már az én nagyon türelmes idegeimet is kikezdi. Felőlem benne állhat még a pénz 2-3 évig, ha a végén hoz legalább annyi profitot, amit ez alatt a 4-5 év alatt termelt volna (nem a tőzsdén, hanem egyéb megtakarítás formájában). Ha ez nem jön össze, és a végén nullán, vagy mínuszban leszek kénytelen kiszállni, akkor leszek csak igazán csalódott... és fogom magam minden alappal egy baleknak gondolni. Persze lehetett volna napizni, meg játszó pakkozni, de közben van egy munkám is...
Sztem a szopatásnak közel sincs vége, mindig áltatjuk magunkat, 450nél meg azt hisszük eljött a Kánaán, és belelóg a kezünk a bilibe és felébredünk. Nagyon hosszú lesz még ez a pokoljárás.
Tisztelt Részvényesek ! A Tsystem vételét sokszor cáfoltam, belátom nagyot tévedtem. Belátom. Magyarázatot erre nem találok. Se tőke emelés, semmi csak úgy deal. Soha nem gondoltam volna, hogy egy 30 milliárdos cég mint a 4Ig képes megvenni a T-Systemet ami 100 milliárdos. Ez deal. A 4Ig részvényei durván emelkedni fognak , mi pedig esni fogunk erre. Én továbbra is tartom részvényeimet. Betgyur
Tényleg elismerem, hogy tévedtem. De ez nem a piaci szabályok alapján ment. Legalábbis a közzétett beszámolók, jelentések nem tartalmaznak fedezetet a tranzakcióra. Ebben nem tévedtem. Az üzletben igen.
NEW OPUS GLOBAL