és valószinüleg jó előre kiszámolták a pénzeket, és kell minden egyes milliárd mert a Kallban nem véletlenül az állami bank emelt tőkét. Különben 5M ML-nek aprópénz de kell másra.
Én sem kivánok semmi rosszat a 4IG részvényeseknek, de ÉN úgy gondolom a forgatókönyv egy. Sztem ugyanez a lassú csorgás lesz mint ami opus konzum nál…. Valamint továbbra is kitartok az mellett, hogy van esély arra, hogy Jászai oda is gereblyézni ment
Törölt felhasználó2019. 07. 10. 11:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
de hogy ez a töménytelen eladó, ezen a szinten, honnan jönnek ezek a papírok vég nélkül....? egy 440-re már azért se állnak oda vételre, egy vicc tényleg, mi papírt kéne itt megvenni ezerig, kérdés van e egyáltalán a világon ennyi pénz....? :)
ha nem ide jön akkor baj van a jövőre nézve. a cseh és a román testvércégben is vannak közmücégek. amellett az energetikában van a legjobb profit ráta uh ilyen cég mindenképpen kell ide. ha máshová szervezik elgondolkodok a hogyan továbbon. a MET-es szál is ment a múltban szóval ideje h beérjen minden. sztem most még megy egy kis altatás mert nemsokára kikerül minden infó. Tigázról, Telkóról, MET-ről, bankról addig még lehet ködösiteni.
NEW OPUS GLOBAL