Felfoghatatlan hogy nincs 1-2 milliárd a farzsebukben, hogy kibasszanak azokkal akik nyomják le az árfolyamot? Nekik nem lenne jobb egy magasabb árfolyam? 🤔
A "főnök* megszólalását az oka nem biztos, hogy az árfolyam emelkedés elősegítése volt a célja, hanem, hogy mutassák, látjátok, mi próbálkoztunk, de nen ment, ezért elvesszük tőletek úgy, hogy ne tudjátok bizonyítani, hogy mi voltunk.
Azt egyszer vki igazán elmagyarázhatná (vannak itt nagyon okosok, főleg a trollok), hogy miért jó nekik, hogy teljesen átláthatatlan a cég szerkezete? Rejtőzködnek az ellenőrök elől? Hiszen mindenki tudja, hogy kihez tartozik minden. Azt hiszik, a nyugatiaknak nem annyira visszataszító, ha nem egyértelműen 100%-ban Mészié minden? Pont az átláthatalanság a legriasztóbb. Szerintem. De ha tud vki okosságot, ne tartsa magában? Most ráérünk kitárgyalni mindent. . r. 238, vevő már csak 236,5-en...
Épeszű cég nem vált volna meg sok minden mástól sem. Korábban is voltak nagyon bosszantó eladások, azt nem merem mondani, hogy nem lesznek még. . Én egyelőre azt látom, ha 230 környékére lecsorog az árfolyam, akkor megpróbálják vmivel 260-környékére fellökni. És mivel már a Főnök is megszólalt, hogy nem ennyit kellene érnie a papírnak, valószínűsítem, megpróbálják jóval 260 fölé is vinni. (Magyarul 350-ig még beetetnek sok kisbüfit, szóval, ha vki ki akar szállni, lesz lehetősége.)
Köszönöm a sok a minuszt, de sajnos ez így van. Épeszű cég nem vált volna meg ettől a cégtől. Itt most ez történt. Aztán valóban érdekes a tegnapi hír is az MM átalakulásáról. Kft-ből RT lesz. Az opus a Mészáros Építőipari Holding Zrt. 51%-t tulajdonolja, amié az MM és R-kord. Hogy miért kell az alvállalatot átalakítani zrt-vé valóban az is kérdés. Ezzel a mai ügylettel látszik, hogy itt a cégvezetés nem önálló! Valószínű rájuk szóltak, hogy ezt a céget most el kell adnotok, mint cig-nél vagy appeninnél. A tigáz és titász vételnél meg valószínű szóltak, hogy nemzetgazdasági érdekből meg kell vennetek őket. Nem a részvényes az első, hanem teljesen más szempontok alapján megy itt a dolog. Arról pedig, hogy most vennének valamit én továbbra sem hallottam semmit.
Igen, úgy tűnik, hogy ez így van. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg elengedik-e az OPUS-t, vagy jön ide valami más. A cseh KPRIA és Szabó Gejza továbbra is részvényes a KPRIA-ban, legalábbis a jelenlegi cégjegyzék alapján. Vagy tényleg készül itt valami, vagy semmi nem lesz és ennek az egész Nagy Műnek (OPUS) ennyi volt és ezek csak lopnak és lopnak.
NEW OPUS GLOBAL