Én továbbra is azt mondom, vmi (nekünk pozitív) mintha mozgolódna a háttérben. A pénteki 270-re azt mondták, hogy "csak" index-bevásárlás volt. OK. De azért ma is ezen a környéken mozogtunk, nemde? . Pár hete írtam, hogy 26x-on beporszívóztak csendben mindent. Aztán igaz, hogy lementünk 240 alá is, de most megint itt vagyunk... Azt nem mondom, vegyen mindenki, mert TA meg kitöréééés van, de ezeket az apró jeleket is érdemes nézni. Itt bármikor lehet egy 5%-os ugrás, és ha előtte is vaciláltál, akkor a hirtelen ugrás után meg főleg fogsz. Döntse el mindenki maga, be akar-e szállni. ;)
Hogy értsd: az idősíkkal van a baj. Ha azt írod, hogy "egyszer majd vmikor talán", akkor nem leszel a kedvenc. Mondjuk, amennyiszer etetted már a népet itt, nem is csodálom. ;)
Amíg nincs egy határozott és folyamatos irány, addig lehet játszadozni, csináltam már többször én is, így sikerült 400 alá lenyomni az átlagomat. De a mostani helyzetben is szerintem lesz egy-két hét, amikor ezzel simán lehet játszani.
én is adtam el keveset, amit az átlagos pakkom mellett 250 körül vettem. Mikor 240 alatt voltunk, nagyon nem éreztem magam komfortosan. De így jó,Innen mozi!
NEW OPUS GLOBAL