Van, aki még arra sem képes, hogy végigolvassa a jelentéseket. itt kérdezgeti, hogy mi áll benne. Ha ennyire érdektelen, akkor kár egész nap hónapokon át siránkozni, mert valószínűleg egy részvénye sincs az ilyennek. Persze rögtön ráharap a többi troll, és megy az egész napos acsarkodás, szitkozódás.
Miért az elmúlt három évben hagytak minket kiszállni? 2/3 és minden lehetséges támogatása megvolt ennek a szarnak. Én azt mondom ha eddig nem ment, akkor majd menni fog ha veszítenek ezek a ganajok!
Van opus rèszvènyed? Mert ha van akkor nem èrtelek. Ha bukik a ner buksz te is, valószínüleg többet mint amekkora bukód most van az opuson. Aki opus rèszvènyes annak az lenne a jó ha nyerne a Fidesz vagy nem? Akkor lenne esély az àrfolyam emelkedèsre, ellenkezőleg semmi remèny nem lenne.
Mashol inkább felhúzzák a részvény árakat ha jön az újabb válság ne lentről essen lejjebb, mennyivel szebb lenne ha 500 -ról esnénk 400-ig mint 250 -ről 150
Így van ameddig és akkor mikor a jó Isten akarja nem az orvos!! Hagyd engedd el a sajtot oktondi balga joszagok!! Negatív az duplán a pozitív meg kisbetuskent 😩
De legalabb a 4ig megy,mert az Edison megmondta a frankot.Igaz,hogy nyakig vannak a 4ig-ban, de kit erdekel.Oket nem erinti a szigoritas,ok mindenek felett allnak.Vicc ez az egesz baromsag.Kar parazni mindenen,mert mindenki meg fog halni egyszer.A kerdes a mikor es a hogyan.
Ilyen alapon a vilag nagy hatalmait is elkuldheted az anyjukba.Senki sem szamitott erre a baromsagra.Mi kis porbafingo orszagkent semmivel sem allunk rosszabbul mint a gogos gazdagok.En aki 23 eve nem jartam a haziorvosomnal/aki azota meghalt,utodja meg 8 eve praktizal,de meg Ot nem lattam/ leszarom az egeszsegugyet magasrol.En addig fogok elni ameddig sajat erombol futja.Gyogyszerek es mindenfele faszsagok nelkul.Lehet nem erem meg a nyuddijas kort,foleg,hogy kulfoldrol varom majd a lovet 70 evesen.
Nem mi lenni hülyék!! Azok odaát! Belgrád Szerbia Albánia full nyitva most volt jött meg fagyis albán haver, régi amcsi fonokom irta Florida alig zarva ??!!! Jon a nyár kell a turizmus bevétele a Balatonrol!! Telen hiába nyit vissza telen sosem lesz Balatonon semmi akármit csinalnak msjd talan 600 év múlva ha telen is atlag 28 fok lesz!!
NEW OPUS GLOBAL