Roviden: nem :D Sztoriban hiszek alappakkokkal es bővítésekkel a sajat "szigorú" szabalyaim szerint. Stoppot csak ott használok, ahol szukseges es a kpmet igyekszem 40% korul tartani, de alapjaban veve sokkal konnyedebben tozsdezek, mint azt kellene, 2 3 szaballyal okosban megoldom LOL
Még bővítésen agyalsz? Én portfólió szabály szerint elertem azokat a pozíció méreteket ott hogy már akkor sem veszek ha az űrbe megy vagy esetleg diszkontra. Re nyugodt alvás és csak semmi érzelem.
Ugy tűnik. Biztam benne, hogy fordul, de nyilvanvaloan nem még. Esznel kell lenni nagyon szuk stoppal, nem lehet tudni mikor kell ujabb toke set futur kombohoz :DD
Aug 30, szept 30. Én ezt a két dátumot írtam fel a noteszomba, aztán közte meg figyelgetem a mozgást. Ultra safety első pakk van csak visszaveve. Nem sietünk, megvarom míg galle leonti ;)
Első érintéskor? Látom te is safety mennyiséggel stoppolodtal akkor. Amúgy Engem is de látjuk hogy egyelőre más a kotta. Szerintem. Hamarosan megvilagosodunk miert történt ez így ahogy.
20,-Ft, aha :) A leányoknál lévő készletek állománya is sokkal többet érne. Viszonyításképp, egyedül a tárgyi eszközállomány jóval 300 milliárd felett van, ami részvényenként több, mint a mostani árfolyam.
Szánalmas a riogatásod es a remhirtejesztesed.. Tobb felelősséggel írogass, ne sírj mar ennyit, vagy ha nalad a csod opció, shortold tökösen, csak nyerhetsz az agymeneseden, nemde?
Na bazzeg, most latom a zárót, kivágott a stop..(mar nem bízok semmit a véletlenre) Meglepett, de próbálkozunk tovább. Mar a 400 +/- 10hufon is tul vagyunk es meg mindig temérdek ido van a gyjig.. Mi a tsöts a céljuk, hol a vége? Költői a kérdés..
NEW OPUS GLOBAL