Igen csak azt lenne jó lenni ki adja és miért. Én azon gondolkoztam hogy még az átsúlyozás miatt lehet mert múlt héten volt az a 600k elado. Ugyanakkor volt ez a múlt heti 1.6yardos esemény is de sztem az ettől független volt. Az átsúlyozáson kívül még két forrása lehet ennek a sok eladónak 1. bentről adják aggresszivan a sajátot hogy növekedjen a közkézhányad... (tudom hogy be kell jelenteni az eladást... de mégis) 2. J1G adja a sajátot...(tudom hogy mondta hogy nem ezt akarja de ismerjük jól a szavatartását)
Nem, mióta J1G betette oda a lábát, már nem az a szabadon emelkedő rv., mint előtte volt. Amikor idekerült J1G, mi sem azonnal kerültünk a sz0póágra... . Remek(?) zárót látva nem látta vki SötétPéterünket? Biztos van rá vmi magyarázata...
"Amit eladnak azt meg is veszik te kis buta!" . Ez egy unortodox rv., itt amit eladnak, azt nem veszik meg, az ott ragad az éterben. :D Te kis buta. :-P ;-)
Az igazán nagy pénz olyan, mint a nagy szerelem. Összenősz vele. Mindegy, hogy jutottál hozzá, azt hiszed, a részeddé lett. Ha elveszíted, és túléled, megérted, hogy nem ő volt a tied, hanem te az övé.
Sziasztok. Ma nem voltam, de látom semmi nem változott esünk tovább. Közben elkezdtem összerakni egy 2017 nyara óta tartó összefoglalót az itteni eseményekről, de még nem készültem el, majd ha később sokkollak vele titeket.:)
Van egy javaslatom. Aki nem -bírja a helyzetet, az is tippeljen, meddig megyünk le, vagy mit vár év végéig. Ha valaki csak AJKA -zik megértem...Csak nincs értelme.... Nyilván nem lehet kellemes 600+-ról benne ülni. Viszont ha valaki igy gondolja, hogy ez pince lesz, akkor adja el... Nyilván nem teszi senki, mert a 400 alá is nem várt fordulat lenne... Nem felbeszélés. Türelmesen várok egy pakkal.... Van egy színt, ahová lemegy, szabadulnék tőle. ViSZONT! Az OPUS jelenleg nem esik, - több hónapos időtávban- hanem még nem emelkedik... A kettő nem ugyanaz... És igen... és is szánalmasnak tartom az árfolyamot.... Amúgy pedig nem a felbeszélőknek hiszek, vagy a gagyi (jelenleg még nem szólaló) managementben, hanem a saját stratégiámban.... uff :)
:) Popeye pepitában. Mindkettő ugyanúgy hülyeséggel tömi a népet, rosszat akar neki. Csak mivel a csődkivezetéses szöveg foglalt volt már, ezért Sötét Péter a fellll dumát nyomatja. A Piac pedig mindkettejükre rácáfol. Bohócok mindig is lesznek. De a baj az, hogy ettől még mi, értelmes többség nem fogunk gazdagodni...
Ajka abba lesz hagyva, ha emelkedünk és ez tartós lesz. Egyetértek azzal, hogy aki nem írja adja el. De egyszerűbb ide sírni. Én pl veszek még. Céláram év végéig 1000 Ft felett..Ez magánvélemény volt. Befektetésre nem ajánlott. Hajrá OPUS!!
Miért gondoljuk olyan fixen, hogy az tényleges vêtel volt és nem átkötés? Másfelől meg volt már pár ilyen megapakk korábban is és mégis itt tart az árfolyam...
Miért ne rendelkezhetne? Az árfolyam meg annyi amennyi. A darabszám nem változik. Én is átköthetem a pakkomat az aktuális árfolyamon akár ma is, ha arra szottyan kedvem.
Gyurikám én nagyon tisztellek a kitartásodért. Egyébként magamat is nagyon tisztelem, mert én is k.rva kitartó vagyok. De ez a Hajrá Opus! mantra mindig lecsorgást hozott. :)
Ma kipróbálok valamit! Az utóbbi időben túl sokat néztem az árfolyamot(1-2 fölösleges akció is besikerült), úgyhogy ma csak délben pár percet és zárás után fogok foglalkozni a számokkal! Ha jobb lesz így a közérzetem, egy ideig ez lesz a módi! Ma biztos "nehéz" lesz de kitartok! Zöld napot kollégák!
Biztosan megépül. 1. Bár a tervek még folyamatban, viszont már több száz milliárdos közbeszerzés valósult meg.. pl: GE Turbina 790 millio EUR értékben. 2. Paksnak lejár az engedélye és ha nem lesz villamos energia termelés akkor azzal igen nagy probléma lesz nemzetgazdasági szinten.
Sziasztok, Az elmúlt hetek lefelé nyomásai miatt visszahúztam a szememre a fúzió után levett álarcomat és egy piros golyót is a számba helyeztem. A lassan kitáguló latexbúslakodómba hosszú távra rendezkedtem be. R427 miközben már 426-on is megadta nekik...
NEW OPUS GLOBAL