Aki mer,az nyer!Bátorok legyetek!Jövőre repülőrajtot veszünk,azt gó!Nincs itt semmi gond!Lesz minden,ami szem-szájnak ingere!Süti,ropi,háwáj,didzsi, napszemüveg!Jaffapatak!
Ès ez szerinted jó,rossz,lènyegtelen. Nekem ebből az jön le,hogy sok magyar CSALÁD tartani akarja azt a DECEMBERI ünnepi színvonalat,amit eddig megszokott,de hitel nèlkül ez nem biztos,hogy kivitelezhető lenne.VAGY LEHET ÈN MARADTAM LE,HOGY NOVEMBERBEN INGYEN HITELT OSZTOGATOT A MBH BANK ÈS A GRÁNIT BANK?
Az lenne a legjobb,ha 2024-et egy 4-el az elejèn 499 ponton zárnánk,hogy 2025-ben,már csak 5- el vagy 6 -al kezdődjön az árfolyam!!$zerencsès, stresszmentes Boldog új èvet kívánok minden topik olvasónak.Utóirat ezt nem lehet minuszólni!!!
A francba kiesett a kezemből a telefonom ès nem betört a kijelzője😡,ès van mèg rajta 5 hónap törlesztőm a nèmet magyar telekomunikációs cègnèl.🌲szom,biztosítás meg nincs rajta.De jó!!
Akkor te is bent voltál a novemberi 80.6 milliárdos csapatban??Értem én a mókát,ne cukkolj!Gondolom hogy nem az itt lévő emberek vették fel,de szerintem annak a nagy része mind hülyeségre ment el,ajándék,telefon,tévé,nem kiflit,meg tejet vettek belőle sokan!Mert aki arra vette fel hogy vett tejet a gyereknek mert arra se volt már lé,azt megértem,meg sajnálom is! Boldog Új évet kivánok mindenkinek!!!!!!
Èn nagyon sokat hantázok,de most kivètelesen tènyleg összetört az a szaros telefon.Hitelt meg csak akkor veszek fel,ha nulla százalèkos ès jól van árasítva a termèk. Elnèzèst is kèrek ,ha magadra vetted,semmi BÁNTÁS ,ROSSZINDULAT,nem volt a írás mögött.!!!
Ne hülyéskedj!!!Azt hittem poénkodsz arra a hiteles beirásra,hogy mennyit vettek fel ünnepek előtt,eszemben sincs senkire se megsértődni amúgy sem!Nekem 3x esik ki a teló a kezemböl naponta kábé,mert finom mozgásokra nem képes a kezem,ripityre van törve!Azért nem is veszek drágát.
Opus: 2024 záró: 405 2023 záró: 382 Az éves emelkedés ~32%, de volt ez 40%-nál is az 536-s max árfolyamnál! A charton nem valami szép a technikai kép, a fülescsésze megcsinálta az elvártat, de közben már elkészült a fej váll alakzat!!! A nyakvonal egy erős támasz mindig (~500 környéke), addig nincs probléma, ameddig támaszt! Forgalom szinte nudli volt az alakzat kialakulása során, így nem tekintenék nagy jelentőséget neki és amúgy is egy "kis homokbucka" az egész! 😃 Persze ilyenkor mindig vannak akik dobálják, de a célára 460 környéke lenne, a csati aljánál! Csak megemlítettem, mert látszik a charton úgy is. Forgalom nélkül nem sokat ér egy alakzat, de viszont a forgalom hiánya csorgást eredményezhet és így be is teljesülhet a szerepe! Egy jó kis "hírecske", simán viheti tovább felfelé! Ennyit az évzáróra... BUÉK! Opus/D https://ibb.co/wKkrzrD
Filèzem,hogy fèlre ment,de a 2024-es záróhoz adjuk mèg hozzá Walt Disney 101 kiskutyáját,de 1-et el kell vennie valakinek belőle,ès a kedvtelèsből tartott állat útlevèlbe feltèltlenül WHITDOG-NAK kell szerepelnie a nèv mellett.
Elnézést, elírtam, felcseréltem a két számot véletlenül! Aki utána számolt, az tudja, hogy csak egy elírás, amit a százalék is igazol! Estleg a topik gazda törölheti és ide teszem javítva! BUÉK! Opus: 2024 záró: 504 2023 záró: 382 Az éves emelkedés ~32%, de volt ez 40%-nál is az 536-s max árfolyamnál! A charton nem valami szép a technikai kép, a fülescsésze megcsinálta az elvártat, de közben már elkészült a fej váll alakzat!!! A nyakvonal egy erős támasz mindig (~500 környéke), addig nincs probléma, ameddig támaszt! Forgalom szinte nudli volt az alakzat kialakulása során, így nem tekintenék nagy jelentőséget neki és amúgy is egy "kis homokbucka" az egész! 😃 Persze ilyenkor mindig vannak akik dobálják, de a célára 460 környéke lenne, a csati aljánál! Csak megemlítettem, mert látszik a charton úgy is. Forgalom nélkül nem sokat ér egy alakzat, de viszont a forgalom hiánya csorgást eredményezhet és így be is teljesülhet a szerepe! Egy jó kis "hírecske", simán viheti tovább felfelé! Ennyit az évzáróra... BUÉK! Opus/D https://ibb.co/wKkrzrD
Boldog új évet kívánok mindenkinek! 2025 a kínai horoszkóp szerint a Sárkány Éve lesz. A horoszkóp szerint hivatalosan is a MésziStock éve lesz. :D (pénzügyi lehetőségekkel a kreatív megoldásoknak köszönhetően) "Chinese zodiac predictions for 2025. Performers take part in a dragon dance to celebrate a previous year of the snake in China. The 2025 year of the snake is believed to one that will offer opportunities for enhanced finances and love, for those who stay adaptable and look for creative solutions"
NEW OPUS GLOBAL