A piac árazta volna ezt magasabbra is csak a konzum pe folyamatosan adta a tulajdonában lévő opus részvényeket és szerintem most is adja. Tagadták, de amikor nagy nehezen kiraktak egy részvény mennyiség frissítést mindig kiderült jó pár milla darab megint hiányzik. A folyamatos kitárazással lenyomta az árat 400-ig majd onnan minden emelkedést megöl, mert rögtön elad ha a legkisebb vételi erőt látja. (néha akkor is ad ha semmilyen vételi erő nincs, akkor megyünk vissza rendesen). Ki lenne a piacon az az épeszű befektető aki bevásárolna úgy hogy látja ezek még lehet évekig öntik a részvényeiket. A rengeteg eladott opus részvény árából meg a konzum pe tulaja (azok ugye nem mi vagyunk csak kezeljük), máshol vásárolgat magának különböző cégeket. Az opus meg marad ott ahol van.
a kis buzi random is megirigyelte mésziéket, vicc, tényleg...egy brokercég, tényleg itt már mindent lehet.... A Random Capital 41 százalékának és egyéb vagyon elemek ENEFI Nyrt. -be integrálásával kapcsolatban befektetői est szervezését tervezzük 2019. augusztus 1. napjára, az ENEFI közgyűlés előtt. A meghirdetett stratégia alapján (ENEFI) a személyem (Virág Ferenc) fogja felügyelni az ENEFI részéről a Random tevékenységét, immár 41 százalékos felügyelettel. "Nem szándékozom elhagyni a céget..."
aki így tett, az csak magát okolja... gondolkodni kell mielőtt cselekszik az ember... nem fórum beírások alapján meg mindenféle cikkek és rádióinterjúk alapján...
én 150 nél szálltam be és még a nyereségemet sem realizáltam, csak a felét, aki befektet az minimum 5 évvel számoljon, aki meg hazárdírozott és nyerőautómatának nézteaz meg így járt, valakinek veszíteni is kell :DDD
erre írtam hogy azt kéne okolni aki a megbízást adja... amúgy meg már sokszor leírtam, ahogy gazdálkodnak az ország vagyonával mit vártál? szerinted azért jöttek tőzsdére hogy te jó sok pénzt zsebre tudjál tenni?
Törölt felhasználó2019. 07. 18. 10:02
Sokan tervezik/tervezték, az ezres bulit. Jelenleg úgy néz ki addigra lehet megszületik a második Jézus Krisztus.
brokercégként nem túl etikus, majd kiajánlják az ügyfeleknek, a random ugyanolyan sunyi, kis geci, mint az összes többi brókercég, csak jobbnak szeretne látszani, jobbnak szeretné mutatni magát
amúgy 50 ft os opimusnál benne pörögtél kerestél már egy zsák pénzt ha jól emlékszem, ahhoz képest most meg folyamatosan rinyálsz, mint az 1-2 éve tőzsdére jött szerencsevadászok
linkeld már a beszámolót ahol láthatom a saját szemmel mert nem hiszem el.. 32yardra 24 yard profit... valamit benéztél, ha meg igaz akkor jól lehúzzák a lakosságot...
Egy dolog eszembe jutott. Feltételezzük azt hogy a konzum pe jelentős opus részvénnyel rendelkezik. Ezt ugye megtehetjük mivel a legfrissebb bét-en lévő adatok szerint az opus cég tulajdonosai között a konzum pe 162 millió részvénnyel 23%-os tulajdonosként szerepel. Ha a konzum beolvadt az opusba akkor feltételezhető ugye, hogy mostantól a konzum pe tulajdonában lévő opus részvény is az opus global befektetési alap alá került, vagyis ez az alap kezeli tovább. Magyarán feltételezhetjük, hogy az opus kezeli a saját részvényeinek 23%-t. A feltételes kérdés az akkor, hogy az opus vajon befolyásolni tudja-e a részvény árát azzal, hogy ha a konzum pe részvényt ad el? Feltételezhető-e az hogy igen és ha igen akkor itt máris elakadt a részvény árára nem vagyunk befolyással mondat.
igen és hol írják hogy ez 32milliárdos árbevételből lett? én nem látom csak az eredményt. Amúgy érdekes hogy osztalékot nem vettek fel vajon mennyi lehetett így a vételár a cég feléért?
Srácok mit láttam az előbb!!!!! 438on bent volt 3,7 millió!!!!! papír vételen, majd eltünt… aztán 438on eladáson volt ugyanennyi és ez is eltünt. mi a fasz??
Valaki rá szólt a brokira. - Baszki Jenő! A 3 700 000 darabot nem egyben akarjuk megvenni! - Tényleg? Bocsi. Ez az első napom itt. Tegnap még közmunkás voltam!
látom megy a mutyi ezerrel. volt egy 3710319 db-os átkötés. Elsők vagyunk forgalomban, király! Gondolom nagyon emelkedni nem hagynak, vergődünk itt 440-en körül.
Ujra itt a szinpad tetejen sracok.Csinaltam egy jo de idegolo kort a estben ma delelott ugy dontottem hogy eladom.visszajovok ide.Veszek kistetelben ! reszvenyt es mit latok es nem figyelek valaki betolt 1miliard 609 milkat
04.23at lehet megnézni. Ott volt hasonló esemény. A 05.25 szerintem annyira nem releváns mert akkor bepánikoltatták a népet a kampányban hogy lölöt kitiltották.
NEW OPUS GLOBAL