nehéz a magasságokat látni, miközben az 500 lehetetlenek tűnik, emlékszem nem fizettem be az adóm tavaly h majd opi jól felmegy és simán kifizetem a büntetést, meg még jól is járok, de apeh elkezdett nyomást gyakorolni, kértem h legyenek türelemmel, de opi nem mozdult, muszáj volt decemberben adnom, egy adónyi részt 507-en adtam el végül,mint akinek a hátát verik h az alján adtam, buktam, meg még a büntetés is, azt hiszem ezzel mindent elmondtam,azóta 507 közelébe sem volt....
lókakát, ha ez egy sz@r lenne, akkor nem tartotta volna meg a 400 és most kb 20-30ft lenne, de nem 400, hanem küzd, csak ti nem látjátok, aki nem bírja adja el és vegye vissza két hónap múlva, vagy még később (vagy soha), addig megnyugszik a lelketek
Nyár kellős közepe van.Adjunk azért időt,most a fű sem nő.Én szeptember végében,október elejében bízom,addigra látványos emelkedést kell tudni felmutatni.Ha akkor sem, akkor rájuk borítom én is....
végével egyetértek, de az elejével és az úgymond nyári beidegződéssel nagyon nem: elég ha annyit mondok, tőzsdei pályafutásom legjobb nyara fut perpill. tegnapi OTT varázslattal vetettem számot és június 01-től 7 számjegyű nyerőnél tartok, ami 4-el kezdődik ;) Ejj, ha opus is megindulna végre úgy legalább 40 huf-ot..
Balu, az összes mostanában divatos "mutyipapír" hasonló koreográfiát követ, érstd piramis játék kicsiben. A jól informáltak, tűz közeliek szállnak be alacsonyan. Az átlag userek, de még a szerencsésebbek menet közben, ők még akár kereshetnek is. Akik meg már a végén/csúcson - nos, ők szívnak. De a piramisjátékkal ellentétben nem a teljes pénzüket bukják, hanem kb. csak a felét :)
Gratulálok,szeretek siker storykat olvasni és szívből tudok örülni más sikerének! Én is nyomom több papírban komoly tőkével,igen eredményes nálam is:) Opimusba pont 3 éve ilyenkor júliusban vettem bele,kicsit más pozícióból tudom figyelni a történéseket,de a türelmem azért nekem is véges....
kösz. Mint azt az elmúlt másfél év mutatja, opus más történetté "fajult", külön tervezés és idegrendszer kell hozzá. Ha ősszel sem hoz megvilágosodást ez a tetszhalotti állapot, sokaknál elszakad a fúziós cérna is, bevallottan nálam is..
neked végtelen mennyiségű pénzed van szinte, amit be tudsz fektetni, így lehet kompenzálódni,nekem ugye mindenem itt van, meg be se mertem volna tenni est, 4ig, ott pl bár ha lenne még pénz lehet kínomba bepróbáltam volna...sok pénzzel szinte bármit lehet, ha jut, erre, arra, meg amarra is,nekem nem jutott és még sokunknak, ahogy olvasom
Az elmúlt másfél év.....kemény....remélem idővel megtudjuk a mesterséges szinten tartás illetve 400-ig csorgás miértjét.Az ősz már több, belsőbb körhöz tartozó tulajdonos határvonala is.
én ezt az árfolyam manipulálást szimpla átverésnek tartom. Elfogadom, hogy 7-800-nál túlértékelt a papír, elfogadom, hogy korrigált 400-ig. De ezt a folyamatos visszanyomást nem tolerálom már (igaz, nem tudok mit csinálni, max eladni). Bár, ha most fékezik, akkor nem értem, hogy az emelkedésnél miért nem fékezték....
Addig is, egy kis érdekesség, találtam egy ilyet a cégnyilvántartásban: Bejegyzett név:RM International Railway Construction Korlátolt Felelősségű Társaság Rövid név:RM International Railway Construction Kft. Székhely: 1081 Budapest, Népszínház utca 46. Cégjegyzékszám:01-09-344273 Adószám:26777360242 Alapítás dátuma: 2019.06.25. Főtevékenység: Vasút építése Van valakinek fogalma arról, ez mi lehet?
ezzel a tőzsdézés egyik alaptézisét hágtad át: full tőkével szálltál be 1-2-3 papírba. miért? Akkor nem gondoltál arra, hogy ad absurdum nem jön be és ülhetsz a végtelenségig, mi kiolvad egyik/másik? Ne gondold, hogy végtelen lóvém van, egyszer tőzsdés vagyok egy általam egészségesen kezelni vélt portfólióval. Mindössze annyi a történet, hogy igyekszem a saját szabályaim szerint JÁTSZANI, mert itt ezen van a hangsúly. van egy cégem, melóm, családom, felelősségem, mértékletességem (:D) Volt nagy bukóm nekem is nem is egy, beragadás milliószor, nyerő, ebben a körforgásban a 3ik kell legyen túlsúlyban és mindig legyen KP, amivel egy sztorinak ítélt papírba be tudj szállni, mert különben a full tőkével lesheted, ahogy elrobognak a vonatok, hacsak nincs egy ultima ratio stop, vélhetően a te esetedben nem volt ;) Ügyesen, reméljük az OPUS is megembereli magát és ősszel sikertörténet kezdődik, amit vetítenek lassan két éve :D
Ez a határvonalat már irtad máskor is! ? Nagyon türelmesek lehetnek mert 400 alá is bement, és mondtad nah ott eladják, nem adták. Most meg majd ősszel..
hibáztam, ez kétségtelen, a 2/3 elvakított és még most sem értem h miért az történik ami történik,hogy miért nem opit építik, mindenki jól járna ezzel, de nem, meg azt se h akkor mit akarnak,meg azt sem h miért így bonyolították a dolgokat? Igazából, már fel is adtam h megértsem....
Ne legyen kétséged: a pénzért. Ha valamiből ki tudnak hagyni minket, azt meg is teszik, vvagy kivenni a cégből "legálisan" azt is, afelől ne legyen kétségünk.
Miért kell itt olvasni, hogy folyamatosan szidják a vezetőséget trágár nyomdafestéket nem tűrően?!?!?! Legyen szíves tiltani innen az embert. Köszönöm!
most már csak az árfolyamra transzformált hatását kellene látnunk a hókuszpókuszoknak :D Azzal még adósok, egy dolog fix mostanában, a piros szín :D 441,2
Csak _realmadrid, madridista próbál szorakozni, mert nem megy neki, csak megsúgom nektek, meg a tiltásának is :)))))) De rég kacagtam a szánalmon!!! :)))
Vannak akiket felfüggesztettem és vannak akiket megkértem, hogy ne sértegessen másokat.
Kérlek nevezd meg kire vagy kikre gondolsz.
Mellékelem a FÓRUM SZABÁLYZATA Általános szabályok Az 1. számú szabály: ne személyeskedj! A másokra tett sértő megjegyzéseket szankcionáljuk a legerőteljesebben. A hozzászólásod (valamint a neved és az avatarod) nem lehet gyűlöletkeltő, másokat sértő, zaklató tartalmú. A hozzászólásodban szereplő linkekre ugyanez vonatkozik. Tilos a trollkodás, a reklám, a spam és a flood. Ne add ki magadat másnak, és ne fedd fel más fórumtársad valódi kilétét. Bár a politikusoknak közszereplőként több kritikát kell elviselnie, az ízléstelen, primitív, indokolatlanul lealacsonyító, csakúgy, mint a feltehetően valótlan tényt tartalmazó hozzászólásokat ilyen esetben is szankcionáljuk. Ha jogszabályba ütköző hozzászólás miatt kárt szenvedünk vagy költségeink keletkeznek, azt a hozzászólóra áthárítjuk. Próbálj megmaradni egy felhasználói fióknál. Egy email címről egy regisztráció lehetséges. BÉKE Betgyuri- Moderátor
Rám gondolt Gyuri!!! De csak egy klón!!!!!!! És miért is kéne tiltani engem??? Leirtam egy véleményt ami simán belefért!!! Csak szorakozni jön ide a hally gally!!!
Gyuri ezt nem sértésnek szánom, de nálad jóhiszeműbb ember az opussal szemben nem létezik. Amennyiben a tigáz tranzakció befolyásolná az opus bevételeit, akkor ezt nem a sajtóból, hanem a BÉT közlemények rovatabol kellett volna megtudnunk. Ide ha jön vmi, akkor az rv szám növekedéssel jar. Mivel a potenciális befektetők ezt látják, nem is vesznek, ezert ilyen siralmas a forgalom. Tegnap meg azert mentünk, mert a hírt egy páran opusnak tulajdinottak, ezert vettek, feltek hogy lemaradnak a vonatról. Amely most nagyon vakvaganyon áll.
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/sokan-jarnanak-jol-az-egy-szamjegyu-adoval-7125056/ Emellett azok is jó helyzetbe kerülnének, akik különféle megtakarításuk, tőzsdei vagy más befektetésük nyomán kamatra, osztalékra, árfolyamnyereségre számíthatnak. Minden bizonnyal az ilyen jövedelmeknél is csökkenne a szja, vagyis több maradna az ő zsebükben is – zárta elemzését Honyek Péter.
Én még két dolgot kérdeznék meg: 1. Mekkora üzletmérettől teszik közzé a dealeket a béten 2. Az egyenértékűségi jelentésben megköszönték a kisbefektetők türelmét... a kérdés az hogy meddig kell mèg türelmesnek lennie a kisbefektetőknek?
Sztem azt fogja mondani hogy pletykákat nem kommentál és akkor tesz közzé béten ha az üzlet beleesik a közzétételi kötelezettségek közé. (Én legalábbis ezt mondanám)
Visszahívott. 47 percet beszéltünk!!! Dakó Gáborral beszéltem vele személyesen. Elősször is nagyon korrekt volt. Megpróbálom röviden összefoglalni nektek a lényeget : Elmondtam neki az árfolyamot ami olyan amilyen,említettem neki a korábbi Jászai Gellért, Fekete Péter nyilatkozatát, Beatrix nyilatkozatát, és persze megkérdeztem a Tigázról is. TIGÁZ : Nos az OPUS által kezelt alapok vagyona lett a TIGÁZ ,és nem az OPUSÉ. Az alapok önállóak nem kapcsolt vállalkozások. Tehát ez nem az OPUSÉ . Az alapok vagyona jelenleg a TIGÁZ: ismétlem JELENLEG . Ezért nem kell a tőzsdén jelenteni . Említettem a TIGÁZ cikkében a divizióvezető is megtévesztő volt, ( a személy valós aki ott lesz ) és az Alapkezelő átnevezése is, mert másra engedett következtetni. Az alapkezelő vagyonának a díja az ami érinti az OPUS NYRT-t. Vagyis MEtis papának igaza volt.És mindenkinek aki nem az OPUS Nyrt vagyonának tekintette a TIgázt. Továbbá említettem neki, hogy korábban Fekete Péter interjúban 497-es árfolyamon számoltak be amin számolták a kapitalizációt , és most az OPUS a 440-es szinten van. Ez bizony bizalomvesztést mutat az árfolyamban. Ez nem lesz így jó. Főleg nem külföldre. Valamint említettem a Jászai féle nyilatkozatot is: Csodálkoznék ha az OPUSNAK ne lenne Telkos érdekeltsége, Most július 1.-én Se divizióvezető se telkós megállapodás sincsen. Ehhez képest 4IG nyrt-ben csökkentett részesedést az OPUS. Beatrix pedig likvid kategoriába sorolta a céget, és divizióvezető sincsen . A 4IG nyrt túlértékelt 100 milliárdos kapitalizáció 20 milliárddal , mi meg ... A cégnek a likvid és telkos korábbi nyilatkozatokat jó lenne helyre tenni. Hisz elhangzott. Jó lett volna ezt hosszabban is kifejteni mit kell érteni. Egyébként Dakó úr nagyon korrekt volt , egyrészt visszahívott --> 47 percet beszéltünk !!! Másrészt éreztem hogy valóban érdekli amit mondok. Ja az árfolyamra nincsenek hatással !!! Én azért mondtam, hogy lehetne ellene tenni. Én azt kértem tőle, hogyha sokszor ha nem is kötelező a béten , de legyen több tájékoztatás , legyen több sajtó megjelenés, tessék a részvényesek felé elmagyarázni mit csinálnak és a múltban és a mostban sokszor ellentmondo dolgokat tisztázzanak, gondolok itt a Gigabankra, telkóra, hogy értük a dolgokat. Nem egyszerű a cégháló. Az OPUS NAGY cég, illetve az árfolyam ha nincsenek hatással , akkor tudjanak már róla, illetve nagyon sok részvényes ül a papírban hosszú ideje és fogyóban a türelme ilyen árszinten, mikor fuzió is volt. Illetve Nézzenek rá ha lehet ezt mondani az Fórumra is :) Elvileg nézi :) Végül elköszöntem tőle megköszönve a visszahívását és mondtam neki : HAJRÁ OPUS ! Betgyuri u.i : Ha Dakó Gábor úr olvassa amit megírtam, ( bízom benne ) akkor nagyon köszönöm a megbeszélést.és visszahívását is. Nagyon korrekt :) ui. Dakó Gábor úr elvileg a béten jelentve lett, hogy ő a kapcsolattartó és nem Ódorné.
arra is rákérdezhettél volna hogy a 4ig részvény kölcsönadási szerződés mikor lett kötve mert a 2018-as jelentésben azt írják vásárolták nem kölcsönbe kapták...
NEW OPUS GLOBAL