Persze karácsonyra 600 felett... aha.. Szaltóznék is egyet örömömben, ha nem láttam volna már ezerszer, hogy jelentés előtt egy-két napig emelkedik az árfolyam, majd a jelentés utáni kereskedési napon 9:15-től csordogál vissza, nem értem miért lenne éppen most máshogy... Meg amúgyis, srv miatt eléggé behatárolt a történet...
"Az értékesítésre a cégcsoport gazdasági tevékenységének racionalizálása érdekében, profiltisztítás céljából kerülne sor" Tehát nem azért, hogy az év végi eredményt jelentős mértékben csökkentse????? Ajajaj
Pontosabban ne legyen veszteségünk a wamsler miatt ! "2024. első félévében közel 32 százalékos bevételcsökkenésről számolt be az előző év azonos időszakához képest a kedvezőtlenre forduló piaci környezet közepette, és mind az üzemi eredmény, mind az EBITDA szintjén veszteséget könyvelt el. "
Szerintem ebben a gazdasági környezetben ez egy baromi jó jelentés én elégedett vagyok vele!!!! Ha ebbe a szar Környezetbe ilyet tud Jövőre brutálisan jó lesz
A jelentés alapján a cég alapvetően rendben van. Nagyrészt ugyanazt hozta a 3. negyedévben, mint a bázisidőszakban. Nincs kiugró eredmény, elmaradt a pozitív meglepetés. Viszont stabilitást, kiszámíthatóságot, és jó eredménytermelő képességet mutat a szerintem a jelentés. Megint egy lépés, hogy a cég megítélése javuljon.
Nem csúnyák a számok, de most ide kell a Kórus, hogy '25 első megyedêv végére 600 fölé ênekelje.. Mise mise, nem lesz itt már idên semMise..! Komolyabban nêzve, Jövő hozhat(na) egy választás előtti szép meglepetést eredmênyalapon is, mivel a gödör aljárol építőipar kezd kikukucskálni, a szállodabiznisz nagyot ment idên, ha a háború(k) nyugvópontra áll(nak) energiaárak tovább csökkenhetnek, a termelés olcsóbb lehet pl. Sok igaz a ha, de a remênyhal kitartó állatfaj.. Valószínű, hogy az eservé, nem lesz keservês, mert 5MRd+ keret 26-ig felhasználható. A sorminta pedig: egy vêget êr, kiírják a másikat. Kíváncsian várjuk. Egy hasonló mutatvány aranyositva 2025-re, mint idên elfogadható lenne az angol brokiknak is akik 488-ig vettêk. 360 Ft körül is ment a kereskedés idên valahogy, illetve 540Ft környékén is piszkáltak. 520 egysêges idei zárást alapul véve pl. az már egy ATH közelsêge 2025-ben. Onnan meg Lölő egy nagyobb adag rakott bab után átpukizza 810 Forinton lendületből😆 Nah lassan fêl 10 lesz, így a reggel 6-ig tartó álmodozás ideje elmúlt.. Fel. várjatook..!! Feel, feeeel! Így lehet meghallották az irányítóban Legyetek bátorak ês cseresznyêsek. Hêtvêgêre jó pihenést.
Nincs semmi baj a gyj.-el.Annyira latszik,hogy nemsokara felbasszak 520 fole.Par kicsi csalodott kiszorja mert nem megy a buli.Ok szerencsere delutanra nem lesznek igazan boldogok.Menni fog ez.Paran azt hittek hogy egybol kilo az arfolyam.Ma nem ez a forgatokonyv van napirenden.
A jelentés rendben van, nem lett kiugró meglepi, de ebben a környezetben nem meglepő...sőt! A fogalmatlanok adogatják, lelkük rajta. Hétfőn srv folyt.köv.!
Nem viccel,ha nem dematerizált rèszvènyed van,hanem fizikai papíralapon,akkor meccs napokon le kell menni Felcsútra ,ès a 4-es jegypènztárnál kell felmutatni,kapsz egy ingyen jegyet a VIP páholyba,ès meccs közben borítèkban megkapod a pènzt.
NEW OPUS GLOBAL