Én is így látam, de ahogyan már írtamitt, nem szívesen kiabálom el 150 alatt. Majd ha átlépte és meg is erősítette a 150et, majd akkor lesz persze tutituti, de most még csak óvatosan..
Azért szeretem ezeket a chartokat, mert bármit beléjük lehet látni :-) Viszont egyetértek abban, hogy nem adja magát könnyen az árfolyam, tartja ezt a 135-140 közötti sávot egyelőre. Én is bízom az emelkedésben.
Nekem úgy tűnik törte a csökkenő trendet. Kilépett az eső csatornából és most teszteli vissza a csatorna tetőt. Elméletileg innen újra felfelé kellene venni az irányt. Következő megálló lehetne 200 napos nagyjábó 150 környékén. Vélemény? https://invst.ly/-2cex
Azert eleg erdekesnek talalom h most mar kb 3 hete 50 es 100 millio kozott volt a forgalom . Elotte meg neha a 5 milliot se erte el. Ezek biztos h nem veletlenek akarhogy is sokan lefele varjak… azert megneznem kb a marcius vegen mi lesz az arfolyam… gyanitom 200 hoz lesz kozelebb mint a 100 hoz. Forgalmak nem veletlenek. Es most mar hetek ota tartanak… nezd a deltat ott van egy max 3 nap es vissza…. Itt egy picit mas
én úgy érzem hogy ez ma "keresleti" lesz, ahogy _Macika_ mondaná de a robotos kereskedés tényleg nagyon komoly, gondolom a likvid papír kategóriára hajtanak 2022 Q1-ben
Most őszintén. Ez eddig nem volt köztudott? Direkt azért hozták létre a Magántőkealapokat, hogy ne lehessen tudni kik a tulajdonosok. Így lehet legálisan eltitkolni a vagyont.
Ettől tartok én is valahol. Mert simán kinézem a kereskedésből a gyűjtést,de a tómést is. Opus piaca pedig továbbra is maci,így a trend felé húz mindíg jobban egy papír iránya.
Hát ,inkább hagyom,nagyon megtévesztő tud lenni egy olyan délután,mint tegnap,ahol azt mitatják,hogy indul fel,aztán szépen beültetik az embert. Ma délelőtt ismét nagy eldások és a könyv is tele eladóval....
A Vak is látja, hogy ez most nem kamumeghúzás hanem folyamatosan megy feljebb! Okosan lehozták 132 ig és kiszedték utána 140 ig a Forintozókat. Tartani kell. Nagyon magas áron fog pörögni nemsokára. A napizást szerintem hanyagoljuk.
NEW OPUS GLOBAL