Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59.; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: 01-10-042533) (Társaság) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a 2024. október 18-án bejelentett részvény- visszavásárlási program keretében 2025. január 31-én 61 800 db saját részvényt vásárolt az MBH Befektetési Bank Zrt. közreműködésével a Budapesti Értéktőzsdén 543,79 Ft/db átlagáron. A tranzakciót követően a Társaság közvetlen saját részvény állománya 42 848 149 db, csoport szinten összesen 161 730 689db (23,16%)
Én nem aggódok aki ismeri az opuszt azt tudja mi fog történni… Bizony mielőtt elindul lesz még egy vissza csorgás… Utána megindul és 600-nál áll meg.. 400-nál is ezt csinálta
A 8 mínuszkának üzenem, hogy minden nap megtudták venni a kellő srv mennyiséget 547 ft-on és alatta. Tehát fogta az srv limitár, legalább a számokat ne hazudtoljátok meg. :)
Szerintem nálad nem tudja senki jobban hogy mozog ez a papír, Ne húzd föl magad sajnos ez egy természetes folyamat hogy a kilövés előtt lecsorog!!!! Én ezt a folyamatot bővítésre fogom kihasználni és utána karbatett kézzel várom a 600 fölötti árfolyamot
Azért biztos feltnt, hogy ma azért van egy kis külső körülmény is, ami az egész BET-et falhoz vágta ... Legyünk már korrektek, még ha az érdekek mást is kívánnak.
Pur ci r én ezt a hisztit végig hallgattam 400 körül is 400 óta kerestem rajta egy halom pénzt és fogok ezen még többet is mert lesz 600 és ne izgulj el ne gondolja már senki a papír emelkedő trend ben van csak közlöm mindenkivel az nem mindig azt jelenti hogy minden nap emelkedik 600 fölött várom A károgókat vissza
Azt gyorsan tegyük hozzá, hogy egy olyan külső körülmény vágta falhoz a BÉT-et, amely közvetlenül nem is érinti a magyar piacot... Felteszem, már mindenki eljátszott a gondolattal, hogy vajon akkor mi fog történni, ha Trump az EU-ra is kiveti a vámokat... az vajon mennyire fogja falhoz b.szni az árfolyamot?
a sok minuszból látom, hogy sokan vannak itt a fórumban, akiknek eszébe sem jutott, amit felvázoltam... pedig, kedves fórumtársak, ha a kanadaiakra meg a mexikóiakra kiszabott vámok így basszák falhoz a BÉT-et, akkor bizony akkor sem fog haragoszöldbe fordulni a bét, amikor a Trump az EU-ra veti ki a vámokat... márpedig az X-en konkrétan azt posztolta, hogy nagyon gyorsan be fogja jelenteni azt is...
Szintén valamit valamikért: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250203/itt-az-ujabb-fordulat-a-vamhaboruban-szunetelteti-trump-a-kanadat-erinto-vamokat-738931
erre mondják, hogy rosszul öregedő mondatok... azért elég vaskos vörösben zártak az amerikai tőzsdék, még annak ellenére is, hogy már tudták, hogy a mexikói és kanadai vámok fel lettek függesztve. de kérlek, mutass már rá, hogy mikor írtam én olyat, hogy akár itt a fórumon, akár az amcsiknál nem olvasnak híreket?
Pedig itt azt mondták, hogy a srv miatt nem emelkedünk :-) Ma tökéletesen látszik, hogy anélkül a napi 75k /40 misi forgalom nélkül mekkora az érdeklődés.
Abban igazat adok,hogy a saját részvény nem gátolta.Viszont a 75K SRV napi 40-41 millát jelentett,a forgalom viszont 150-200 milla között volt.Tegnapi napi Trump vámháborúja odavágott a tőzsdéknek,sokan még nem ocsudtak fel,sokan pedig bizonytalanok,és várják a végkifejletet.
aki erre a mínuszt adta, attól kérdezném, hogy esetleg nem ismeri a számokat, vagy nem látja a könyvet? Mivel ez a mondat egy egyszerű megállapítás volt, ezért nehéz megérteni a mínuszt a tényekre...
De tényleg, kiszállok megköszönöm a lehetőséget, ha volt akkor a nyereséget is és legfeljebb bírom azt, hogy ha esetleg lesz XXX Ft akkor ott visszavenném. Ennyi, de nem kijelentés, hogy március közepén.... Na mindegy, lementettem majd 1,5 hónap múlva szembesítjük a beírásával.
NEW OPUS GLOBAL