Ott olyan korrekt a vezetoseg,viszont itt is ugyanazok vannak a vezerkarban.Mondom emelkedhet az egig is az a papir,csak ne minket basszanak mar szet miattuk.Ennyi a bajom csak.Ott mindenre emelkedik az egig,mi meg esunk a jo hirre is.Mi a szart akarnak az Opussal?
Én azt sem értem, hogy hogy lehet ilyen hírt nyilvánosságra hozni! Semmi részlet, ár, feltétel, határidő, EZ ÍGY MI???? Így minek kell örülni, mikor azt sem lehet tudni, hogy milyen feltételekkel jutott hozzá a 4iG?!?
Szvsz jelenleg ennyi van: a 4ig az állami megrendelésekhez vette meg a Tsyst, ahogy a pletykák és nyilatkozatok alapján erre számítani lehetett. Mivel már vannak, és még lesznek is állami megrendelések, a 4ig profitálni fog ebből. Ez viszont az OPUS-nak ha tetszik, ha nem, jó. A számokban jól fog mutatni, ha el nem adjak a részesedést. A mai reakció pedig szvsz természetes volt. Máshonnan is kaptak ki lóvét. Speka pénz erre mozdul, akár innen is, és megy át délutánra és pár esetleges limites napra a 4ig-be... Ebben számomra semmi meglepő. Ugyanakkor a részvényünk jelenleg semmiképp sem ér kevesebbet funda alapon, hanem talán picit még többet.... A spekak lehet hogy fognak most ezen is, de a 4ig jelenleg - főleg ha még rántják- túlárazott. Az OPUS pedig alul.... Lassan ott járunk, hogy ha "Mind meghalunk, kivezetés " több jut egy darab részvényre, mint ami az árfolyam. Ez pedig azért elég biztató. Tényleg türelem kell ehhez, akinek pedig nincs, az futtassa meg a pénzét máshol, és amikor úgy érzi jöjjön vissza. Nem volt befektetési tanács...
2%on áll, az minden, csak nem rakéta :D opus sorsa kérdéses, mit és hogyan akarnak ebből a fenenagy fúzióból és 5. blue-ból kihozni. Csak legyen aki kivárja :D 440,8-on egerészünk..
Csak hagulatot akartak kelteni. Mintha ez ennyire negatív lenne ránk nézve, nem hinném. Ha akarnák az opus-é lenne a 4-ig mindenestül de nem ezt akarják. cignél mi volt? Tőkeemelés cserébe részvény vásárlás. Takaréknál? Konzum eladta a fhb-s pakkját cserébe takarék is bevásárolt a konzumba. Voltak és lesznek is érdekes összefonódások.
10 perc alatt lett hirtelen 300 ezer darab eladó papír benne, kíváncsi vagyok ki/kik szállnak ki belőle, ha elmúlik a bolondok órája, nem csodálkoznék ha bezúznák pirosba
arra gondoltatok, jogy a jelen árfolyam alapján komplett tsys cucc többszörösen be van árazva és hipertömés zajlik, amiből orbitális kori lesz? Csak azt remélem, hogy nem lesz kontrás mozgás ott és itt és ez a KIBA opi végre megembereli magát és a fundamentumainak megfelelő mozgásba kezd..
persze nézegetem a topikokat, láttam hogy voltak parázs viták, néha azért életjelet adok magamról... :) sajnos opi részvényem csak 1 db van, bár gondoltam, hogy visszaszállok, de látva az elmúlt hetek/hónapok teljesítményét egyelőre még nem vitt rá a lélek... ha a Mészárosék kiszállnának és piaci alapon működne a részvény, azonnal visszaszállnék, be kell vallanom ezekkel a Ner-szarokkal tele van a nemiszervem
NEW OPUS GLOBAL