Fórum Általános szabályok Az 1. számú szabály: ne személyeskedj! A másokra tett sértő megjegyzéseket szankcionáljuk a legerőteljesebben. A hozzászólásod (valamint a neved és az avatarod) nem lehet gyűlöletkeltő, másokat sértő, zaklató tartalmú. A hozzászólásodban szereplő linkekre ugyanez vonatkozik. Tilos a trollkodás, a reklám, a spam és a flood. Ne add ki magadat másnak, és ne fedd fel más fórumtársad valódi kilétét. Bár a politikusoknak közszereplőként több kritikát kell elviselnie, az ízléstelen, primitív, indokolatlanul lealacsonyító, csakúgy, mint a feltehetően valótlan tényt tartalmazó hozzászólásokat ilyen esetben is szankcionáljuk. Ha jogszabályba ütköző hozzászólás miatt kárt szenvedünk vagy költségeink keletkeznek, azt a hozzászólóra áthárítjuk. Próbálj megmaradni egy felhasználói fióknál. Egy email címről egy regisztráció lehetséges. Piaci szabályok Mivel a fórumozók jelentős részét kiemelten érdeklik a tőkepiaci események, ezért szükségesnek tartjuk leszögezni: A fórumon megjelenő minden tipp, ötlet, „tuti infó” egyszerű VÉLEMÉNYNEK tekintendő. Ha ezek alapján hozol befektetői döntést, minden felelősség a tiéd.
pont ezt írom, h amíg az egyik forgalmas na p kioltja a másikat, addig semmi, majd mikor egy irányba, felfelé megy forgalommal, akkor, addig lópikula szaros pelenkával az útszélén, meg mi is az útszélén 15 hónapja, ott hagyva étlen, szomjan, ránk dobva szintén a szaros pelus
hát igen, de azt ugye senki sem várja el Lölőtől vagy valamelyik haverjától, hogy napi 500 millió Ft-ot toljon be a forgalom kedvéért. El kell ismerni, hogy a kisbüfik a pénzüket nem ide teszik, mert nincs értelme, az alapok meg nem veszik olyan tételben, hogy forgalmat generáljanak. Akkor fog ez a papír beállni rendesen, ha napi 800 millió-1 milliárd lesz a napi átlagos forgalma és erre emelkedik vagy csökken kb. 1%-ot (re: Richter), addig maradnak a speka ralik, sajnos 2017-et el lehet felejteni.
kérdés h mikor jön el ez, eljön-e? kibaszott nehéz h a tegnapi nap után is az ember bizakodott és aztán semmi, de nem is értem már h mit akarnak itt a 2/3, közben amerika új csúcson, létrejött a fúzió, mire várnak? miért nem beszélik meg azokkal akik nagyobb tételben adják, hisz ők látják, hogy figyeljetek lockupos gecik most már elég, nézzük meg h milyen megoldás lehetséges még a fejbelövésen kívül...tényleg nem értem...
Adja is el. Nekem a mai interjú a következő dolgokat sugalllta: 1. Mészáros és Jászai barátok 2. Üzletben viszont Mészáros vilàgosan megmondta Gellértnek hogy szálljon le az ő kapcsolati hálójáról 3. Nincs pénze, ezért eladja Mészárosnak otc a részvényeit 4. Nemtudja mennyibe fog kerülni a tsystems 4. A Logo a legfontosabb
Lmps bohócokról 1. Az LMP politikai súlya itthon = 0 2. A Mátrai stratégiája pontosan arról szól hogy átfodítja a működést és a bővítés napenergia irányba teszi meg 3. Az ország szempontjából bezárni a második legnagyobb erőművet úgy hogy jelenleg is brutális áramimportra szorul az ország a teljes eszetlenség kategória 4. A bezárás teljesen szembenne a kormány azon stratégiájával hogy minél több ágazatban hazai termelésből elégitsük ki a keresletet Ez a cikk és a nyilatkozat egy politikai blöff.
Nem lesz ott semmilyen opus intezmenyi befektetokent, errol le kell mondani, sot meg a reszesedeset is el fogja adni. A vetelar "uzleti titok", ugyhogy az kozpenzbol lett lezsirozva, nincs koze az opusnak ehhez, nem is lesz. Ilyen, amikor az allam vesz maganak valamit csendben befizetett adoforintokbol.
KB 60 milliárd Ftot ki tud adni? Mikor JG és ML megállapodott. Nem is tudom.... 100 és 1000 milliárdokban folyik a tárgyalás... És Jg ilyen akviban kérte ML segítségét :)
Sziasztok! Holnap eltűnök 2 hétre, ha megjöttem +1 hétre. Igazából nem szeretnék/tudok mondani semmit azon kívül, hogy H A J R Á O P U S. Jók legyetek, néha majd benézek, esetleg írok.
Szerintem mar mas a helyzet es van mas ut, uj stroman jott a kepbe, nem mindenhol vallalhato ML. Ebbol most kimarad, van epp eleg erdekeltsege. Az IT-hoz hulyen nezne ki a gazszerelo neve (is).
Epp ezt gondolom en is. Nincs ketseg afelol, hogy Viki a kezeben tartja a szalak es talicskazza a kozpenzt es fogja is meg. De ezt nem csak egy emberen keresztul csinalja mar pont amiatt, amit irsz. Egyszer ennek is el kellett jonnie logikusan. Ugye egy ilyen dealt a nemzetkozi velemeny elott is vallani kell.
Meg fogjak oldani ML nelkul. Egybekent szvsz kb ingyen approtaljak, papirforma. Viktor megmondta, hogy kell. Kell, de ML nevehez nem fuzodhet, mert rosszul veszi ki magat. Egyebirant is mit keresne egy IT ceg elen, semmit. Nem csak ML az egyetlen ut, mashonnan is van forras csak azt mi nem latjuk. Ez bizony Opus nelkuli deal volt. Es sajnos keringenek mar ilyen cikkek is epp a 4iG kapcsan: https://hirklikk.hu/kozelet/meszaros-lrinc-barmikor-elveszitheti-egesz-vagyonat/352411
nem olvastam el a cikket, de ha bukik a fidesz 3 év múlva (sajnos nem tartom valószínűnek...) akkor azt észre fogja venni szépen a vagyonán, mivel már jelentős része tőzsdei társaságokban van, amik erősen függnek az állami megrendelésektől, amik ha nem jönnek hamar elindul a lejtőn az árfolyam..
Nem kell menekulni nem olyan forro meg a kasa. Pusztan csak ravilagitottam, hogy van egy uj szereplo a holdudvarban az pedig J. ML nincs mar egyedul es ez valahol jo is. Ki tudjak tomni a tudtunk nelkul kozpenzzel J-t.
Szamos uton-modon meg tudjak oldani. Eddig is megoldottak mindent az allampolgarok megkerdezese nelkul. Paks 2 is titkositva van... Pedig egy vagyon ah nem is vagyon, hanem 10 vagyon.
Nem szeretnek elmeleteket gyartani, hamarosan kiderul szerintem par honap. Nekem az latszik az elmult idoszakbol, hogy ket storman van a fazek korul es a tsystems vasarlas is errol tesz tanubizonysagot. Egyiket sem sajnalom amugy.
Az hogy a 4ig téma ok, de kérlek az estét ne ebbe a fórumba ajánld. Ez már reklám. A 4ig magyarázható mert az Opus főrészvényes. A jelenlegi információk alapján az esethez semmi közünk. Köszönöm Betgyuri Béke :)
NEW OPUS GLOBAL