Nyilván megveszi. Nem sajnálom tőle én is venném de múlt héten bevettem egy nagyon erőset és most sajnos nem vagyok likvid.. De az aki a mai napon kb 5-800k részvény bedobott az nem mind speka volt. Azok kiszálltak délelőtt.
én azt nem értem h miért nem az opival foglalkoznak, azzal kapcsolatba jelentenének be napi szinten dolgokat, de semmi, mi tesszük be ide ami az interneten megjelenik, addig addig várnak, még tényleg fordul a trend a világban, vicc ez az árfolyam és nem számít...áhh nem is írom tovább....ezt vártuk h nagy kegyesen megint 430 lesz a végére, ezért vártuk a fúziót, viccek vicce, oltári nagy bőr van a pofájukon illetve nulla friss pénz a bét pocsolyába
a másik h mindenki azt lesi h kapjon minél olcsóbban, egy fillérrel többet nem adnak érte, bent áll 425-ön, de már 426 sok érte, akkor mitől fog emelkedni...? én ma is vettem igaz csak 407 dbot tudtam a meglévők mellé, de megvettem piacin, azóta 10 pontot esett kb
429 HUF, 200 db (-23.4 HUF, -5.17 %) (2019.07.09 16:36:43)
Összforgalom:
565 kötés, 1 189 945 db, 516 092 697.8 HUF
Kereskedési státusz
TRADE
Törölt felhasználó2019. 07. 09. 16:47
továbbá tudták ezt a geciládák és adták folyamatosan 450-460 között, gyanús volt, mert régi tőzsdés vagyok, mondtam balu ezt adják, még írtam is h necces ez így, és tényleg, mert tudták, na ez ám a bennfentes kereskedés, szépen adták 460 alatt okosan, itt meg szívják vissza....AJKA
Egyszerű"" fehérgalléros tolvajok "" .....ennyi........ezen nincs mit kozmetikázni......( tartom mert ide szántam évekre) ......hátha felhúzzák egyszer ha érdekük úgy kivánja ......akkor tud az ember velük keresni ....de ez tiszta aszinó semmi más........
10 perc még a mai pokolból és agyvérzésből. Én már felvettem az latexbúslakodót és az álarcot, valamint egy piros golyóval is felpeckeltem a számat. Így várom a holnapi eseményeket.
Budapest, 2019. július 9.
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: BÉT)
Vezérigazgatója, tekintettel az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(továbbiakban: OPUS) alaptőkeemelésére és tulajdonosi szerkezetével kapcsolatos tájékoztatására,
valamint figyelembe véve az Index Bizottság döntését, a Magyar Indexek Kézikönyvének 4.2.3.1.1,
4.2.3.16, 4.2.3.17 és 3.7.2.2 pontjai alapján a BUX és BUMIX indexekben az OPUS-ra vonatkozó
paramétereket 2019. július 11-étől az alábbiak szerint határozza meg:
BUX
Bevezetett mennyiség (Q) 701.646.050.
Közkézhányad (FF) 31,42%.
BUMIX
Bevezetett mennyiség (Q) 701.646.050.
Közkézhányad (FF) 31,42%.
Súlyozási tényező (WF) 0,348929.
A BÉT a BUX és BUMIX indexek új korrekciós tényezőit (AF) a 2019. július 10-i záróárak alapján
határozza meg, és hozza nyilvánosságra aznap közlemény formájában.
Végh Richárd
vezérigazgató
NEW OPUS GLOBAL