Ugy legyen es mihamarabb tudj ott eladni! Regi motoros vagy jo arc! De komolyan miert nem diverzifikalsz? Ill a tozsde kb mint a szerencsejatek egy szenvedély beivodik a vérbe, teljesen ki tudnal lepni?
teljes mértékig ki tudnék, megszüntetném a számlám, nyilván ebbe bent van az is h jól eladom és örömmel lezárom életemnek ezt a részét, igazából maga a tőzsde már semmit nem jelent, nyűg inkább, ha holnap abbahagyhatnám, mert mondjuk 1460 megtenném örömmel, de ez én vagyok, meg ott lenne mögötte a pénz amit kivennék innen, azért az sem utolsó...
ez neked még új a portfolió fórumon?mindegyik ezt csinálja kezdeném a listát lastdeposittal baboskoval porecivel meg a felbeszélőkkel... aztán borítanak természetesen de fórumra még akkor is azt írogatják most vegyétek olcsó stb..
hát ha minden kibaszott szintet így megjáratnak, akkor kurva nehéz lesz, én nem értem h honnan ez a rengeteg eladó papír, akkor mi lesz feljebb, hogy látjátok ezt....? (ezt a szintet már hányszor kipucolták és mégis...és ez még 500 sincs
Szia betgyuri.
Nagyon örülök, hogy csináltál egy saját fórumot.
Régóta olvasom, néha aktív részese voltam a fórumnak, ki is
zártak.
Részletekbe nem mennék bele, sokszor igazam volt.
Kisrészvényes vagyok, de tartom az opus részvényeimet.
Figyelem, olvasom a fórumot továbbra is.
Köszönöm az infókat, és a reált az árfolyamról.
Gyuripapát sajnálom, bár sokszor tévedett.
Jó egészségeset kívánok neki.
Hajrá Opus!
újabb IT-s cég a transparencia látszata miatt kell. 7000M eus támogatást kell szétosztani, nem nyerhet mindig a 4ig :D bár nekik lenne képük hozzá. Lesz még 1 cég és majd indulhat a "verseny".
Sokat olvastam írásait, befolyásolt is vételben.
Kedveltem.
De ezeket a részvényeket nem lehet szvsz, grafikon, hírek
alapján árazni.
Tulajdonosi csoportnak dolgozó stratégák tudják csak az
árfolyamot, sajnos.
a 4ig a tizedelés előtt Szijj érdekeltség volt, most talán Tiborcz, amúgy tök mind1, egyik zseb másik zseb. egyik stróman másik stróman. a lényeg h a végén a végfelhasználók is lássanak vmit.
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
a kibocsátó érdekkörébe tartozó – rendszeres és rendkívüli tájékoztatás megtételére nem
köteles – társaság névváltozásának és Magántőkealap kezelésének átvételéről szóló közzététel
Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy u.
59., cégjegyzékszám: 01-10-042533; a továbbiakban: “Társaság”), ezúton tájékoztatja a Tisztelt
Befektetőket, mint a Konzum Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság
(cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-10-045654; székhely: 1062
Budapest, Andrássy út 59.) részvényese, hogy a névváltoztatásra tekintettel a Konzum
Befektetési Alapkezelő Zrt. új neve OPUS GLOBAL Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő
Részvénytársaság, rövidített elnevezése OPUS GLOBAL Befektetési Alapkezelő Zrt.
A Társaság tájékoztatja továbbá a Tisztelt Befektetőket, hogy az OPUS GLOBAL Befektetési
Alapkezelő Zrt. kezeli 2019. július 5. napjától kezdődően a STATUS ENERGY Magántőkealapot
(nyilvántartási száma: 6122-53, székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59.).
OPUS GLOBAL Nyrt.
Igazgatósága
A BUX és BUMIX index
2019. július 11-étől érvényes új AF értékei
BÉT Közlemény - Budapest, 2019. július 10.
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Vezérigazgatója a 2019. július 9-én kelt,
225/2019. sz. határozatában 2019. július 11-i hatállyal meghatározta az OPUS új, BUX és BUMIX
indexekben alkalmazott paramétereit.
A BUX és BUMIX indexek új korrekciós tényezője (AF) a 2019. július 10-i záróárak alapján számolt régi és
új kosárösszetétel alapján kerültek meghatározásra. Az indexek számítása 2019. július 11-étől ezekkel az
új AF értékekkel történik.
A BUX index új AF értéke: 0,1904226458
A BUMIX index új AF értéke: 2,8128696817
Jó estét OPUS részvényesek ! Családi ok miatt nem vagyok itt, és az árfolyam meg gyönyőrű teljesítményt nyújtott. Jó lesz, bízom a holnapban is :) Betgyuri
https://www.vg.hu/penzugy/tozsde/jaszai-gellert-infokommunikacios-vallalatbirodalmat-epit-1621325/ "cégvezető szerint a további tulajdonszerzésekhez az Opusban meglévő részesedésének az értékesítésére is szükség lehet. Az üzletember – aki már nem a Mészáros-csoport részeként építkezik tovább – annak viszont örül, hogy a barátja, Mészáros Lőrinc befektetőként továbbra is jelen van tőzsdei vállalatában – mondta a hetilapnak." LokápGelinek mennyi lehet? 10 millió db? Ezek szerint egy darabig még nem lesz 500 az opus, kb a 4iG-tsys ügylet zárásig. Vélhetően év vége. Köszönjük szépen. :(
Ha lesz egy megrántás 480 - 500 köré, akkor lehet hogy ráönti, és kb 420 ig vissza, mire az összes elmegy. De ez azért őszig bőven lezajlik szerintem, ha egyáltalán így lesz. Mondjuk ha már belebegtette, akkor nyilván el is adja..
Jó reggelt mindenkinek! Úgy gondolom, hogy Mészáros nem hagyja hogy a 4IGben "csak" befektető legyen, és semmi több.Lehet hogy megjelenik Mészi az Estben ellenlábasként? Szigorúan szvsz.
10 millió db részvény nem megy így el. Főleg, hogy már mindenki tudja. Nagyon meghúzni sem fogják, mert tudni, hogy nincs értelme. Az a baj, ha ki akarnak vele szúrni, akkor hagyják esni, és olcsón megveszik hónapok alatt. Simán belefér, hogy 300 alá kerülünk. Ez van. Az a kérdés, milyen a viszony Geli és Lölö közt. Ez most ki fog derülni. Ha jó, akkor nem esünk be 430 alá tartósan, és maradunk ebben s technikai zónában, ha rossz, akkor javaslom a séta opciót amíg Geli ki nem szállt. Mosolyt alól felmentés, nem kell erőltetni hozzá.
NEW OPUS GLOBAL