Nem utazási reklámszöveg :) Figyeljétek a Budapesti Repterrel kapcsolatos híreket. Állítólag A Malév Ground Handling Zrt. szerint létszámot bővít, rebesgetik a Mészárost megjelenését. Átvesz Földi kiszolgáló céget is... Ezt addig míg a médiában nem látható, a mészit pletykának tekintem. A cég tevékenységének bővítését nem.
Csak nem az lesz hogy a 4IG részvényesek pénzéből akarják előteremteni a lóvét a t-systemre? Mert ha igen, akkor rossz idők jönnek rájuk. Mi már tudjuk milyen is az.
A 4Ig-s fórumon beszélhetsz! Ott megszállottak vannak. Múltkor kitiltottak 5 napra mert azt mertem mondani, hogy lefele is mehet az árfolyam. Egyébként pedig Opusosként jelenleg egyáltalán nem áll érdekemben a 4Ig-s -ek megvilágosítása.
ha nem ide jön akkor baj van a jövőre nézve. a cseh és a román testvércégben is vannak közmücégek. amellett az energetikában van a legjobb profit ráta uh ilyen cég mindenképpen kell ide. ha máshová szervezik elgondolkodok a hogyan továbbon. a MET-es szál is ment a múltban szóval ideje h beérjen minden. sztem most még megy egy kis altatás mert nemsokára kikerül minden infó. Tigázról, Telkóról, MET-ről, bankról addig még lehet ködösiteni.
Törölt felhasználó2019. 07. 10. 11:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
de hogy ez a töménytelen eladó, ezen a szinten, honnan jönnek ezek a papírok vég nélkül....? egy 440-re már azért se állnak oda vételre, egy vicc tényleg, mi papírt kéne itt megvenni ezerig, kérdés van e egyáltalán a világon ennyi pénz....? :)
Én sem kivánok semmi rosszat a 4IG részvényeseknek, de ÉN úgy gondolom a forgatókönyv egy. Sztem ugyanez a lassú csorgás lesz mint ami opus konzum nál…. Valamint továbbra is kitartok az mellett, hogy van esély arra, hogy Jászai oda is gereblyézni ment
és valószinüleg jó előre kiszámolták a pénzeket, és kell minden egyes milliárd mert a Kallban nem véletlenül az állami bank emelt tőkét. Különben 5M ML-nek aprópénz de kell másra.
tessék már megtanulni a nagy unatkozásban, hogy itt akkor eszel ha az urak asztaláról lehullik egy morzsa
Törölt felhasználó2019. 07. 10. 12:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
csak odabarmoltak 450-re eladást, de szép volt ez a menet, épp elmentem a géptől, egybe kiszedték 444-445, azért az szép, bárki is vette meg, 460-on már pluszban 1460 a céláram, egész reális, tudom....:)
ja nem, azt elengedtem, nagyrészt opi nyerőből ment az az elképesztő app bukó, mivel áthoztam ide opiba (csak h mindenki értse) szóval elengedtem és innentől fogva portfólió értéket nézek, mi az az összeg amit el tudok fogadni összességében, tudva azt h mennyi volt eddig a legtöbb össz portfólió értékem, az 1460 bőven egy ilyen összeg, de nekem ez az utolsó trédem, tehát ha ezt én eladom mondjuk 1460-on v esetleg feljebb, akkor, utána abbahagyom a tőzsdét teljesen...
NEW OPUS GLOBAL