Az bezzeg nem trollkodás a másik topik gazdaja szerint, hogy egy füves forumozó a személyes sérelmeit ecseteli, és nem ír semmi olyat ami Jaj Istenem hogy is mondta a Decis??? Érdemi infóval segíti a fórum tagjait, és az Appeninnről szól!!
Farkasfu volt a lagnagyobb Longos 150ft tol! Ezt gondolom senki nem vette eszre, es szeretne visszavenni 540 alatt, ezert csinalta igy a multkori chartot. Kiszalt mar innen a kicsik 98% !
Attila, próbálj meg a papirra fokuszálni, nem tudom miert szidsz másokat.Mindenki maga dönt, de nekem Farkasfu Ur rajzai segitenek.Ha megsértődtél valamin, akkor se igy tegyél.Inkább a tudásodat magad és más javára használd.Vizhajtót kell szednem többet mint eddig, mondjuk az jó mert eddig kiszoktam hagyni, elfelejtem néha.Amúgy rendben van mindenem.
Szerintetek lesz majd közös térdeplés is, mint Nyugaton???""........Nem bírja az egójuk elviselni hogy az árfolyam téged szokott igazolni, ők meg ülnek a szép bukóba. Mindegy Mester én melleted vagyok....."""" Egyébként hol van a Jocek Köztársasági Elnök asszony hogy a trollokat kirakja??
Közben a real 560ft és vki veszi a leeső db okat! Vajon ki lehet az a rejtélyes Milliárdos, aki nem jött ki a fényre az Appnál, de 150ft tól gyűjti??? Tipp???
Kedves R@tyika Atty@ka (R.A.), nem szeretnélek minősíteni, de azért ne essél túlzásokba, mivel a saját kardodba fogsz lassan beledölni és nem tudod, hogy kivel akadsz össze.... Inkább gyorsan vedd be a gyógyszeredet, amíg nem késő! Viszont csütörtökön este a parlamenttel szemben szoktam horgászni a budai oldalon, így ha van kedved megnézheted a kislányt..... kíváncsian várom mekkora mellénnyel fogsz lejönni és nyelni nagyokat.... Ráadásul monitor huszárokkal tele van a pincém és van még hely, így nyugodtan tudsz majd ott könnyezni, ha már ennyire vicces vagy..... 😁
Attila, a Farkasfű Úr ezt Irta: én lehet a közeljövőben, talán még ma, az egyik számlámról kiszórom! Karbantartás..., csak szólok. Mit csinaljak?Tudsz valamit?
adminisztrátor
hétfő, 12:51
Moderációs esemény történt "Attila1970k" felhasználóval szemben. Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-04-03 12:51-ig
A moderátor indoklása: személyeskedés
Lehet hogy Csődbe megy az Appeninn , és ezt árazza??? Menekülnek a cég közeli emberek, és adjak a "kicsikre" az ertektelen papirjukat???????? Mi van ha ez lesz a kovetkezo OTT-One?????
Egy dologban segíts már kérlek tisztábban látni, mindenféle trollkodás nélkül: ez a gyűjtés kifejezés oly divatos kifejezés a BÉTen, amit előszeretettel használnak sokan, valahol nem fér e fejembe. Tegyük fel valaki tényleg gyűjti 150-től.Oké. De 2022-ben és 2023-ban, amikor 150 és 300 között tartózkodott az árfolyam gyakorlatilag 2 éves időtartamban, lett volna bőven ideje bárkinek és eladandó papír is hozzá a piacon, hogy annyival tömje magát tele, ami a fülén folyt volna ki, ha már ennyire tudta-sejtette, 1000-1500-2000 Ft lesz a papír árfolyama. Akkor miért most, 3-4-500 Ft-os árfolyam szinteknél gyűjt (még) a meglévő 150-esek mellé? Nem értem.
Kár, hogy tiltva vagy, nagyon kíváncsi lennék most a magyarázatra a 612 -> 463 "hegymenetelt" illetően. Szép teljesítmény, mindössze közel -25% erodálódás...
NEW APPENINN
Ezt nektek hoztam létre!
Barki írhat ide, kivéve Attila1970!
Ő csak Hetente 1db Commentet írhat!
Farkasfu és Decist újra várjuk vissza!