"Ti mindenképpen ezt mondanátok amúgy is, mert most ez lett kiadva."
Te mennyi észt feltételeznél arról aki a fenti mondatot írta?
És aki írta alá tudja e támasztani tényekkel? Vagy csak úgy zsigerből írta?
"nép nevében ti szoktatok beszélni aztán jön az átkozódás a megvezetett tömegekről."
Maradjunk a tényeknél, egyenlőre te bizonyítottad, hogy tudsz a nép nevében beszélni.
:))
"Ti mindenképpen ezt mondanátok amúgy is, mert most ez lett kiadva."
Topik gazdaként több észt feltételeztem rólad.
Hogy lehet ilyen alaptalan vagdalkozást írni az olvtársakról?
Nagyjából tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal de azért a fizetés sem a magyar szint,mint az orvosoknál sem.Hogy nem vonzó pálya azt elhiszem,de az ingyenkonyhát azért túlzásnak tartom.Arra még a magyar ápolók sem szorulnak rá.
" orbán finoman szólva sem oroszbarát, de nem is ellensége nekik, megpróbál egyensúlyozni. Ne 100%ban az egyik oldalt álljunk."
Kereskedni úgy is lehet az oroszokkal, hogy nem nyalja viktor az orosz segget.
Egy egyszerű kérdésre mi a te válaszod. A nemzeti konzultációs weblap miért küldte ki, magyar állampolgárok adatait, az orosz titkosszolgálatnak dolgozó yandexnek? Miután ez kiderült ki vették a kódot a honlapról.
Nekem ezzel a felvetéssel kapcsolatban azért kétségeim vannak. Nem magával a hírrel,mert az valsz.igaz, ami a kérdést illeti de a tartalmával,az ingyenkonyhára gondolva!
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)