Viccelsz? Négy év múlva egypártrendszer lesz, most szavaztátok meg. Ez alatt az idő alatt a szemeteket is kilopják. Buta nemzet, akit meg lehet etetni erzsébetutalvánnyal. Nem lát tovább az orránál.
Ez ami a magyarra jellemző. Irigység, pökhendiség, nemtörődömség. Külföldi barátaim véleménye, csak a magyarral nem szabad üzletet kötni, úgyis meglop. Számtalan bizonyíték van rá. Valahogy génjeinkben van a többiek eltiprása, megalázása. Nem hiába sír a Himnuszunk! De megérdemeljük. Az újkori történelem során szinte mindig a rossz oldalon álltunk. Biztosan sokan megátkoztak minket annak idején, mikor futott szekér. Trianon sem véletlen, bűnhődni kell a tetteinkért.
Örülök, hogy megkönnyebbültél. Most, pihenj le, gyüjts erőt a következő 4 évre. Aztán majd szavazz a fidesz ellen taktikusan a 23 párt és 6 egyéni jelölt közül. Puszika
Nem érted igaz? Évek óta a fidesz ezen munkálkodik, sikerült. Amúgy meg nem tudom tisztelni azt a magyart, aki a fideszre szavazott. Miért, mert aki a lopást, a mocsokságot támogatja az agyilag nulla, nyílván vannak érdekek is. Ilyen csalás után, a fidesz szavazóknak is ki kellett volna vonulniuk az utcára és elzavarni ezeket a mocskokat. De ez egy nem normális ország. Itt még a bolsevik eszmék divnak.
Ezért nem kellett volna rendszert váltani a magyaroknak... Visszatapsolják az egypártrendszert KISZ-es miniszterelnök és közt. elnök, MSZMP-s házelnök és képviselők, besúgók, II/III, III/III-as ügynökök . Mertugye nincs jobb... Ez inkább szánalmas szerintem.
Na követtem pár percig a tüntit a facebookon. Kurvaanyázták, gyalázták, szidták egymást a magyarok a kommentekben a hülye politikusok meg pártok miatt. Gratulálok! Beutaztam Európát de ilyet sehol nem láttam, hogy ennyire gyűlöljék, utálják, ekézzék egymást az emberek. Saját honfitársát leköpi, elküldi az anyjába bazdmeg mert mást gondol a politikáról... Asszem doxa barátom, be lehet szántani az egész kócerájt, ahogy írtad tegnap. Demokratikus értékek, európai életszínvonal, haladó társadalom ezzel a mentalitással? Soha az életbe nem lesz ilyen Mo-n, előbb fojtják meg egymást egy kanál vízben...
"az ellenzék megújulását." szóval ezt hadházi szerint a kormánytól kell kikényszeriteni ? most sirjak v nevessek ? maradok inkább a röhögésnél , az ilyen agyhalott hadházifélék mé'nem mennek csákányolni recskre ? ))))))
Úgy értem, hogy ugyanúgy letette az esküt a Fidesz alkotmányára a többiekkel együtt, azaz arra esküdött fel, amit teljes erőbedobással támadtak, kritizáltak 8 éven keresztül. Most meg hopp, nem is annyira nagy probléma ez, egy esküt megér, meg kb. 1 millát havonta. Érdekes módon Bettike sem sipákol most, hogy bejutott a Nemzetbiztonsági Bizottságba. Rohadék egy banda, de ezt az egész magyar politikai osztályra mondom. Én már a büdös életbe el nem megyek szavazni Mo-n, a magyar állampolgárságom sem biztos, hogy meglesz a következő választásig, amint megkapom őseim földjén a papírokat, már dobom is el a magyart, adják valami ukránnak, szerbnek, többet érnek vele.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül