Hát, nem bántam meg, hogy likvidáltam ezt a fost és átmentem Opusba 125-160 között. Már bőven vissza is jött az itt elbukott lóvé. Egyébként még most sem késő átjönni. Sok sikert mindenkinek.
Akkor tessék felfelé venni, mint az opus meg a masterplast. Az a minimum Földvári Úr, hogy névérték alatt nem hagyom rárohadni a papírokat a befektetőkre. 4-5-en elkezdenénk bedobni a törölközőt és 700Ft-ot sem érne a papír. Szép cikk születhetne abból is a portfolion. Mondjuk azt 100-200K-ért bármikor meg lehet venni teszem azt hozzá. Ezért jók a médiakrvák.
Tavalyra megtettem és 25-30 forintos EPS jött ki 35,54 Ft-os árral, ezért kérdeztem. Idei évben nem tudom mennyivel növekednek a költségeitek, akvizíciók mennyire sikeresek, így önmagában az, hogy mennyi lesz a bevétel nem mond semmit.
Miért gondolod, hogy fenntartható ez az EPS? Tavaly a CEZ kát ár felett 79%-kal vett át tőletek áramot. Az 1,25 milliárdos nyereség 80%-át ez adta. Enélkül elég szerény számaitok lettek volna. Idei évben nem tudom mi a deal velük, de nem gondolom, hogy hosszú távon ennyivel kát ár felett lehetne értékesíteni. Mielőtt bárki félreért, van részvényem és szeretném ha feljebb menne az árfolyam, de nem gondolom, hogy szerencsés egy kiemelkedő évet hosszú távú állampapír hozamokkal összehasonlítani.
Ezt a részvényt kisbüfik a múltbeli történések és az eddigi tőzsdei szereplésük miatt nem fogják vásárolni, arra Földvári úr mérget vehet. Válaszol nekünk, kommunikál velünk ami nem megszokott, de amíg a részvény ára az Ő cégvezetése alatt csak lefelé megy, addig bizalom nem lesz.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf