A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
másról beszélsz. Ha csődbe megy a kibocsátó, akkor sem kötvényre, sem részvényre nincs beva gari. Ha lenyúlják a papírod (nem tudnak vele elszámolni, ahogy írtam...) akkor kötvényre, részvényre is van természetesen beva gari
ha nem tudnak az ügyfél felé elszámolni a vállalati kötvénnyel, akkor a beva természetesen fizet. Akkor nem fizet, ha a kötvény árfolyama csökken, vagy nem fizeti ki a hozamot/névértéket a kibocsátó.
így van, ideje volt
sajnálom az ügyfeleket ettől függetlenül és nem tudhatjuk, hogy a saját brokicégünk épp mikor kerül sorra
mindenki rendezze a gondolatait és a pénzét a megfelelő helyen szerintem...
Hála istenek már rég el kellett volna kezdeni a nagytakarítást a Bét-en,a mocskos geciládákat törölni kellett volna már rég,sittre vágni tokostól vonóstól őket.
Magyarországon?? nyugaton is ez megy, hiszen tőlük tanulták...madoff....,de nem is értem , hogyan gondolják emberek, hogy pénz tili-toliból csalás nélkül van jöedelem
Köszi, akkor legalább két legyet egy csapásra. Amúgy sem ér semmit az a kötvény, de legalább a számlát megszüntetni engedtek volna, de így most zárolva van. El is nézek az iroda elé mi van ott.
Elképesztő mik mennek Magyarországon, és még mik lehetnek amikről nem tudunk, és lehet nem is fogunk. Hunmining is oda van, lassan jönnek a többiek, btel, nutex, trinw, stb.
Ja! :)) nagyon sok embernek lesz nem egy-ket almatlan ejszakaja, mig kiderul, mennyit is lat viszont a penzebol. nem gondoltam volna, hogy ma meg ilyen megtortenhet egy ceggel.
Tizen jó néhány éve én már pórul jártam a Pannon brókerrel. Hiába voltak a nevemen az OTP papírjaim! Semmit sem láttam belőle! :((( Ha igaz ez a 100 milliárdos csalás, egyedül a betétbiztosítás nyújt némi kárpótlást!
Törölt felhasználó2015. 02. 24. 12:39
nade mindig izgalmas, hogy mi van a háttérben?
Simicska harc ez is?
link
A Magyar Nemzeti Bank alelnökének becslése szerint tízezernél is több ügyfél lehet érintett a Buda-Cash gyanús ügyleteiben. Olyan ügyfél is van, akinek a tízmilliárd forintot is meghaladhatja a vesztesége. A cég nem tud elszámolni értékpapírokkal az ügyfelek felé, a velük közölt adatok nem valósak a gyanú szerint.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546