A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Franciskával hazaértünk épségben:))) Köszönöm mindenkinek a részvételt és "A"- nak a szereplést. Ez csak a kezdet, legközelebb már jobban szervezettek leszünk, már most be kell gyűjteni a molinókat, transzparenseket mint a Q- sok egy valaki kihoz mindent majd tüntetés után összegyűjtötték. Szerintem a devizahiteleseket Hungisokat is be lehetne integrálni, (én az egészségügyi és pedagogusokat is meghívnám). Nincs kormányzati akarat a korrekt kártalanításra, ha akarták volna véghez is viszik. Ez ma már bebizonyosodott. Ezért van az időhúzás. Sokan már fásultak elegük van.
Jó volt a mai tüntetés, persze eltörpültünk a Q-sok mellett, de ott voltunk, beszélt is egy sorstársunk, köszönjük a szervezőknek a lehetőséget. Utána páran összejöttünk és beszélgettünk egy jót.
Tchongee-köszi a transzparenseket, remélem rendben hazaértél.
Igen, találkozunk ma este hatkor a Markó utca 16. sz. alatt, remélem sokan leszünk. Az elmúlt 14 hónap eseményein túl az előző néhány napban napvilágra került hírek remélem már tényleg kiverték a biztosítékot és sokan ott leszünk!
2012-óta szívatják ezt az embert aki minden engedélyt beszerzett és elsőkörben a drdrdr ügyészek 10 milliárdra akarták perelni, de nagylelkűen utána már csak 1.5 milliárdra. A végén meg kiderül, hogy tél volt egyetlne hernyót sem írtottak ki, de az ügyészség nem hátrál meg, nehogy már visszavonja a vádat fellebezett. Ha kell szólnak mejad a haveroknak, hogy hozzanak TV-t, hogy ezek a lepkék márpedig télen élnek aktív életet és csak ott ahol ez a gazda tereprendezést végzett és ráhúzzák a 1.5 milliárdot meg a perköltséget is.
Pontosan tudom, hogy abnormális áron dolgoztak. A hozzáértésükről sajnos vannak tapasztalataim.
Sajnos, a mi szempontunkból nézve, másodlagos az új eredmény mert már eddig is szabadon garázdálkodott a kuszaszemű bandája a megtakarításainkból!
A mester terv ( és a reformok) működnek, a cigány bűnöző rábizza a nemzet vagyonát az elmebeteg tolvajra, az megbízza a rendőríró senkiházit a lopás végrehajtásával. Ennyi, egyszerű ez.....
Visszacseng a mondat...majd az ügyvédek elintézik, oszt jó napot!
Csak zárójelben említem, hogy nem a származással, a cselekedetekkel van a bajom, az pedig jellegzetes!!!
Ki mondta hogy szar munkát végzett?!?
Ja hogy ők.. értem :D
(Gondolhatod mennyiért, de az a lényeg hanem hogy milyen összeget kell/lehet/muszáj utólag bizonyitani)
Esetleg valaki haver túl későn eszmélt, hogy friss ingyenmilliókat lehet elkötni problem nélkül? Hisz a beva úgyis állja a cehhet, oszt a jómunkásemberek kifizetik, akár váratlan/hirtelen költség formájában..is.. :F
Vajon mikor fogjuk megtudni, hogy a "külső szakértő" ki volt és mennyi pénzünkbe került az hogy szar munkát végzett?
Persze az is érdekes kérdés, hogy a fa miért ad megbízást bizonyítottan alkalmatlan, dilettáns szakértőnek!
A hírek, pletykák alapján a pwc ( mint magasan a legdrágább ) került megbízásra!
A FB-ra tette fel egy hölgy:
Mivel a Buda Cash semmilyen információval nem szolgál, ma felhívtam a BEVA-t. Egy szimpatikus férfi hang arról tájékoztatott, hogy a héten kapták meg a BC-től az összes (16000) károsultra vonatkozó adatbázist a hiányzó vagyonelemekre vonatkozóan. Azt is elmondta, hogy a jövőhéten már pontosan tudják, mikor postázzák mindenkinek a tájékoztató levelet. Valamint idézte a törvényt, hogy az adatok megérkezése után 90 napon belül be kell fejezniük a kártalanítást. Kérdésemre, hogy ha a BEVA megkaphatta az adatbázist a BC-től, mert olyan állapotban van már, vajon az ügyfelek miért nem kaphatják meg a rájuk vonatkozó információt egyenesen a BC-től. Erre nem tudott válaszolni.
Halvány fény az alagút végén vagy porhintés?
Kaptam információkat, de nem tudom, hogy mennyire igazak:
- FA átadta a BEVA-nak az új adatokat
- egyenlegek jövő héten lesznek
- állományátruházás - MNB engedélyre vár
- Acces - más pénzintézet is kért forgalmazási jogot, még nincs válasz
Ez abszurd!!!
Taxisok blokád alatt tartják a fővárost.
Mi meg kb 14.000 en több mint 1 éve csak lesünk hal a szatyorban hogy hol a pénzünk!!??
Mi a fene van itt??
ha lenne MNB ,lehetne kérdezni. Ma nincs, helyette egy elmebeteg által vezetett tolvaj gyülekezet van , unortodox ( valójában a c...ny bűnözésre alapuló, maffiaszerűen megnyilvánuló ) pénzügyi politikára alapuló fosztogatási módszerekkel. Tőlük nincs mit várni, kérdezni!
Én azt nem értem- és erről úgy istenigazából a tőkepiaci jogszabályok betartásáért felelős Mnb-t is megkérdezhetnénk- hogy a beva kártalanításnál számít-e, hogy az ellopott pénzem 200 millió ft vagy 110 millió ft: ugye mindkét esetben 6,1 m ft-ot kapok. Akkor miért nem kaptam meg legalább a 6,1 m ft-ot a mai napig? Hogy engedheti meg az Mnb, hogy a 100%-os tulajdonában álló cég vezetője így szabotálja a jogszabályok végrehajtását? Minden estben, ha a kárérték eléri a 10 milliót, akkor automatikusan meg kellene kapnunk a 6,1 milliót!
Ha a bedőlés óta , a fa által tett nyilatkozatokat, felszólításokat, igéreteket, kötelzettség vállalásokat érzelem és érintettség nélkül vizsgálja bárki, egyértelművé válik, hogy csak és kizárólag megtévesztésre, időhúzásra törekszik! Az időhúzás azt a mára már mindenki számára egyértelmű célt szolgálja, hogy időt és teret biztosítson megbízóinak a további károkozásra, lopásra!
Kétséget kizáróan bűnöző a felszámolásban részt vevő azt irányító teljes , díszes társaság.
Törölt felhasználó2016. 04. 25. 17:50
kitalálnak újabb ürügyeket , kibúvókat
Most azt írják,hogy:
"a hivatalos nyilatkozattételi időszak előtt postai és/vagy elektronikus úton érkeztetett nyilatkozatokat a hivatalos nyilatkozattételi időszakban a Buda-Cash nem tudja figyelembe venni és ezért újra nyilatkozni kell. "
2016 JANUÁR 6.pedig az jelent meg a PSFN oldalán ,hogy:
"A TBSZ vagy NYESZ számlával rendelkező ügyfeleket a felszámoló ezúton nyilatkozattételre hívja fel. Az érintettek kérhetik, hogy az eszközeiket jogfolytonosan egy másik szolgáltatónál vezetett TBSZ vagy NYESZ számlára adja ki a felszámoló."
A TBSZ vagy NYESZ számla feletti rendelkezésre vonatkozó nyilatkozatok — ügyek szerinti bontásban — az alábbi elérhetőségekről tölthetők le:
A BUDA-CASH Zrt. „f.a.”-nál vezetett TBSZ, illetve NYESZ számlán található eszközök kiadásának kért módjáról szóló nyilatkozat [docx]
KITÖLTÖTTÜK , 2 TANÚT KERESTÜNK AKIKKEL ALÁÍRATTUK, POSTAFAXRA KÖLTÖTTÜNK ,hogy biztos beérkezzen gyorsan hozzájuk és most több mint 3 hónap után megtudjuk , hogy FELESLEGES volt az egész igyekezetünk.
Pl a CIB Bank eddig a saját értékpapírjai után nem szedett állományi díjat (teljesen értelemszerűen, hiszen azokért alapkezelői díjat szed), mostantól már igen, nekem is bevágtak párezer ft-ot.
Tiszta sor, hogy a befektetőktől fogják összeszedni a bevának a pénzt; honnan máshonnan szednék, a saját zsebükből?
Egyszer csak majd szólnak, hogy lejárt a 30 nap, megy a zsetonod a nhb-hoz.
A kérdésre, hogy miért nem szóltak időben, majd azt mondják, hogy minden újság megírta, hogy ki a nyertes... :)
Ha igaz ...,
Az állományátruházási eljárás sikeres volt, ezzel az ügyfelek hamarabb jutnak az ügyfélvagyonhoz.
Gondolom ezt mindenki érzi és tudja..
A MNB - nek állítólag 90 (!) napja van, hogy aláírja, szentesítse az érvényes (!) pályázatot.
Ha ez tényleg igaz, akkor június 03-ig húzhatja az időt maximum.
Sietségre pedig semmi ok, ez nem a questor...
Ennyit lehet tudni, egyéb infó nem szivárog ki, sajnos.
Szopó ágon parkoltatnak bennünket.
Még tart az Mnb eljárás, múlt héten beszéltem erről az Mnb-vel, teHát még erről sincs döntés, ezzel is tovább lehet húzni az időt, ki lett ez találva: egyszer az Mnb 100%-os tulajdonát képező társaság húzza az időt, majd passzolja a labdát az Mnb-nek, aki pl. hiánypótlást fog kérni az Mnb-s rokont is foglalkoztató "egyetlen pályázótól", ezzel újra indítva az elbírálási határidőt: és ez így megfelel a jogszabályoknak, és mégsem történik kifizetés!
Teljesen kizárt,hogy ezt így megtehetik. Azt lehet,hovy módosítják az üzletszabályzatot, abba beletesznek egy ilyen tételt, közzéteszik, majd x idő múlva hatályba lép. Nem hiszem el,hogy ez így jogszerü. Utasítsd vissza ezt a terhelést.
A BUDA-CASH hamarosan minden ügyfelét tájékoztatja az új arányszámok alapján megállapított és a vagyonkiadás alapjául szolgáló új egyenlegéről, melyről az ügyfélkapuval rendelkezők az ügyfélkapun keresztül, az ügyfélkapuval nem rendelkezők pedig postai úton kapnak tájékoztatást.
A Buda-Cash Brókerház Zrt. „f.a.”-nál fellelhető hiányos vagyonelemek kiadásának eljárásrendje és a vagyonelemek kifizetésének módjai, szabályai és teendői hamarosan a www.budacash.hu weboldalon közlésre kerül. Kérjük kövesse a weboldalunkat a hamarosan megjelenő információkért.
Az állomány-átruházási eljárásban az ügyfeleknek a későbbiek folyamán, sikeres pályáztatás esetén, egy meghatározott 30 napos időintervallumon belül nyilatkozniuk kell írásban egy erre kialakított formanyomtatványon, hogyha nem kívánnak részt venni az eljárásban, ellenkező esetben automatikusan részt vesznek benne. Nyilatkozni, csak sikeres pályázat esetén lehet, és erről minden érintett ügyfelet tájékoztatunk. A 30 napos időintervallum kezdetéről és a formanyomtatványról a www.budacash.hu weboldalon lesz tájékoztató annak esedékességekor. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy sikeres pályáztatás esetén a hivatalos nyilatkozattételi időszak előtt postai és/vagy elektronikus úton érkeztetett nyilatkozatokat a hivatalos nyilatkozattételi időszakban a Buda-Cash nem tudja figyelembe venni és ezért újra nyilatkozni kell.
A hiányos vagyonelemek elszámolásának és kiadásának rendjét a „Befektetési vállalkozásokról és árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló (továbbiakban: Bszt.) 2007. évi CXXXVIII. törvény 136. §.-ának” 2015. július 7-től hatályos rendelkezései tartalmazzák.
Most kaptam egy választ a fa-tól, azt írja hamarosan tájékoztatnak. Ezt már nem is kommentálom. Ellenben még azt is írja, ami meglepett,hogy sikeres pályáztatás esetén majd nyilatkoznunk kell, hogy kérjük-e az átruházást a nyerteshez,vagy sem. Ebből úgy tűnik,mintha még nem lenne nyertes, holott tudtommal az nhb nyert. Mi a fene folyik itt már???
Mégis milyen összegről van szó?
(Szerintem még 1ft sem elfogadható erre a célre)
Jólenne tudni, hogy fix összeg, vagy számlán lévő érték arányában volt e a levonás..
Namost az van, hogy ugye én még nem kaptam egy fillért se, de még egy levelet se, csak egy emailes visszaigazolást, hogy rögzítették az igényemet.
A Concorde pedig ma leterhelte a számlámat egy szabad szemmel jól látható összeggel "BEVA hozzájárulás" jogcímen!
MI VAN??? Saját magamat kártalanítom, úgy hogy fizettem azért, hogy kártalaníthasson a BEVA! Tehát nemhogy a pénzemet nem láttam még viszont, még pluszban fizettem is a BEVÁnak!!!
Eszem-f*szom megáll! És úgy tudom minden concorde-ost leterheltek, nézzétek meg a számlatörténetet! Még az is lehet, hogy mások is követik a Concorde példáját!
Én a beva beindulása után, azért azt hittem, hogy innen gyorsan lepereg a dolog.
Tévedtem! Nem tudok magyarázatot találni arra, hogy az ügyfélvagyont miért nem adják ki?
Tchongee - köszönöm a figyelemfelhívást és a kapcsolatfelvételt a Q szervezőkkel, természetesen ott a helyünk. Felhívok minden érintettet, hogy el kell mennünk és csatlakoznunk kell a Questor tüntetéshez.
28-án 18 órakor találkozunk a Legfőbb Ügyészség Markó utcai épülete előtt. Gyertek, legyünk minél többen a BC károsultak.
Korrekt levezetés, teljes mértékben igaz!
Csak annyit tennék hozzá,högy a fa állítólagos egyeztetéseinek a saxo/pershing párossal a későbbiekben nagy jelentősége lesz.
A fa ellen indítandó büntető eljárás ill a letétkezelők elleni kinti , kártérítési perekben.
A jogalap, gyakorlatilag már most megvan mindkét esetben.
A Saxo és a Pershing által kezelt külföldi vállalati részvényeket nem lehet a forex és a CFD ügyletekkel homogén csoportba rendezni, ezt a szöveget csak Magyarországon lehet előadni. A vállalati részvények tulajdonosi jogát nagyon erős törvények védik, azok a kapitalizmus alappilléreihez tartoznak, és azokat a törvényeket világ nagyobb részében nem lehet naponta háromszor megváltoztatni egy-egy aktuális cél érdekében. A részvény megvásárlója szavazati joggal, gyakorlatilag résztulajdonossá válik a részvényt kibocsátó vállalatban és ezt a jogát törvények védik.
Tőzsdei kibocsátású részvényt (nem CFD vagy befektetési alap) kizárólag csak a megbízó nevére lehet megvásárolni. A vállalati részvények tekintetében a Saxo és a Pershing is csak ugyanolyan közvetítők voltak, mint a BudaCash, nem tulajdonosok, és nagyon jól tudják, ha ők elkövetik a tulajdonosi jogok megsértését azért pl. egy amerikai bíróságon súlyos dollármilliókban mért büntetésre számíthatnak. Ugyancsak büntetés járna részükre, ha megtévesztve a mi pénzünkön a saját nevükre vették volna meg azt a részvényt, amit mi a nevünkre szándékoztunk megvásárolni a BC illetve a Saxo vagy a Pershing közreműködésével.
Biztosak lehetünk abban, hogy a részvényeink megvannak, és nem lehet összemosni a forex vagy a CFD veszteségekkel, csak a Felszámoló próbál megtéveszteni bennünket. Másrészt, ha a tulajdonosi jogok megkárosítását a Saxo és a Pershing mégis megtenné, azt a mai internetes világban órákon belül megtudnák a jelenlegi ügyfeleik vagy pl. a Dán Bankfelügyelet és a többi illetékes hatóság is, csalárd működésük pánikot keltene a meglévő ügyfeleik között, ezért nem fognak belemenni a „homogén csoport” képzésbe.
Egyébként a bejelentett „nagy” forex veszteségeknél is csúsztatás lehet a Felszámoló részéről, mert nem gondolnám, hogy túl nagy téteket tettek a CHF gyengülésére. A CHF a kritikus időszakban kb. 25 %-ot erősödött és az erősödés néhány hónap alatt visszakorrigált kb. 10 %-ra. Egy 100 000 CHF méretű ügylet esetén annak, aki a gyengülést választotta annak 5-6 millió forint pillanatnyi virtuális veszteséget okozott az erősödés (megfelelő fedezet esetén!), aki viszont a CHF erősödését választotta az ugyanekkora nyereségre tett szert és lemerném fogadni, hogy ők voltak többségben. Persze az emlegetett CHF árfolyamváltozás más devizák keresztárfolyamára is kihatással volt, de sokkal kisebb mértékben.
A BudaCash esetében a hozamok levonását is törvénytelennek tartom, mert az elért valóságos hozam után mindenki kifizette a maga valóságos adóját és utána választhatott kiveszi, a leadózott nyereségét vagy újra befekteti, és ha befektette, akkor az a nettó hozam már új befektetésnek minősül. Különbséget kell tenni a BudaCash-nél vezetett valós pl.: Volkswagen részvény hozamai és a Qvesztor-nál a kreált fiktív részvények „fiktív hozamai” között, amit a piramis játékból képeztek.
Azért tart ilyen sokáig a felszámolás, mert a Felszámoló, vagy akik irányítják, vajon ki??? újabb, és újabb módszereket eszelnek ki, hogy a bejelentett meglévő BudaCash vagyont eltüntessék.
Kedves sorstársak, felvettem a kapcsolatot a szervezőkel. Mindenkit várnak szeretettel. Transzparensekkel, síppal, dobbal, nádi hegedűvel. Egy fő felszólalási lehetőséget kapna, arra gondoltam a petíciónkat egy kicsit dramatizálva fel lehetne olvasni. Várom az ötleteket. link
Egész pontosan erre gondoltam, azaz írni fogok a fa-nak, és az új arányok alapján kiszámolom azt, amit ki kell adnia, mindezt tértivevénnyel elküldöm holnap. Az e-mailre egy hete nem válaszol, pedig naponta megismételtem. Minden levelezést elteszek. Jól fog még jönni.
Más: a polgári jogi igényemet ismételten benyújtom, ezt tanácsolom mindenkinek! Ugyancsak tértivevénnyel.
Szándékosan irtam azt, hogy mostmár nem kérni kell hanem visszakövetelni!
Ennek alapja azoknak már feltétlenül megvan, akikkel a BEVA már elszámolt!
Mivel joggal feltételezhető, hogy a BEVA a fa-tól kapott elszámolás alapján kártalanított, ezért a fa pontosan tudja kinek mi adható vissza! Ha pedig tudja, akkor már nem kérni kell hanem követelni.
Ne telefonáljatok, ne email-t írjatok! Ajánlottan (tértivevényesen), arra köteles válaszolni és megmarad a későbbiekben is!
Az első levélváltás már nálam megtörtént, alább leírtam a választ is ami számomra elfogadhatatlan!
Folyt köv!
Törölt felhasználó2016. 04. 24. 11:38
Vesztes ország az, amelynek elitjét, hirtelen milliárdokat szerző senkik alkotják – véli a Concorde Értékpapír vezetője.
Jaksity György a nol.hu-nak adott interjújában azt mondta: Magyarországon elmaradt a pénzügyi szemléletváltás, ami a 2008-as világválság után szükséges lett volna, és ezt a tavalyi brókerbotrányok bizonyítják a legjobban.
Hozzátette: a politikai elitnek morális fejlődést egy olimpia sem hozna, mert szerinte „a megvalósítás és a pénzkilopás tekintetében nagyjából úgy zajlana a projekt, ahogy ma mennek a dolgok.”
Ez valami egészen elképesztő.
És még mi is menjünk ehhez a bankhoz. Hánynom kell.
Törölt felhasználó2016. 04. 23. 19:49
"Szemerey Tamás más érdekeltségei is sokszor felbukkannak a péntek este közzétett jegybanki alapítványi listákon. Korábbi, nem cáfolt laphírek és iparági értesülések szerint cseh társaságokon keresztül övé az a New Wave Kft., amely a Vs.hu-t és most már az Origót is kiadja, és összesen 501 416 000 forintot nyert el az MNB különböző alapítványaitól. Szintén Szemerey neve fémjelzi a Növekedési Hitel Bankot, amely a publikált adatok szerint a jegybanki alapítványok legfőbb pénzügyi-befektetési partnere, betéteinek őrzője."
"Szemerey cége, a BanKonzult Kft. "Hazai és globális gazdasági és pénzügyi trendek" című havi jelentését öt alapítvány is megvette egyenként havi 750 ezer forintért. Az azonos cím és az egységár azt sugallja, hogy ugyanarról a termékről van szó."
Szia! Több, mint egy éve zajlik az ügy. Amit lehetett, szerintem már előtte eltüntettek. A rendőrségnek, ügyészségnek lassan már nem a Bc volt vezetői ellen, hanem a felszámoló társaság, annak 100 %-os tulajdonosa illetve a felszámolók ügyében kelene nyomoznia!
Akár még tudnak segíteni a felszámolónak is szakmailag! Ha már az Mnb-től csak ilyenekre telt!
Kedves Edit!
Sajnos Esterházyt kevesen olvassák, 90% magyar azt se tudja ki is ő! Ha az a 90% tisztában lenne a leírtakkal és értené is azt, a sok gazember régen lógna és lángban állna az ország! Így sajnos a maradék 10% velünk együtt kesereg, tehetetlennek érzi magát és úgy-ahogy keresi a kiutat a jelenlegi megoldhatatlannak tűnő állapotból!
Igen, a t bíróság döntése az óvadékról, felfoghatatlan!
Ajelenleg hatályos trv -k szerint a vád: rendkívül nagy értékre, előre kitervelten, bűnszövetkezetben elkövetett csalás. A vádlottak esetében reális veszély a bizonyítékok, eltulajdonított javak eltüntetése amennyiben óvadékkal, házi őrizetbe kerülnek.
A t bíróság ezzel a lépéssel igazolta, hogy nem bíróság, hanem cinkosok gyülekezete!
Kérdés, hogy ki teszi le az óvadékot? Hát családi és baráti összefogással történik. Ezt már ugyancsak jól megtanultuk az ország jelenlegi vezetőitől a naponta növekvő lakóparki lakások, a villák, gyereknek vett 70 milliós lakás, stb... kapcsán. Amúgy meg gondoljatok csak bele, hogy itt mekkora pénzeket nyúlnak le naponta, hát mi ahhoz képest 15 millió/fő? Gondolom egy éjszaka elbulizik ennyit Habony Ibizán. Próbáljuk az ő léptékeikkel mérni az összeget, ennyiért talán le se hajolnak. Bár ennek ellentmond a mosógépcserét állami támogatással megoldó fideszes honatya esete. Hát milyen az már, hogy egy parlamenti képviselő, a törvényeink alkotója 45 ezer forintos állami támogatást kér és kap egy mosógép cseréjéhez? Szóval egyik oldalon a végtelen milliárdok, az urizálás, a másikon egyidejűleg meg a mérhetetlen pitiánerség. Hogy mennyire igaza van Esterházy Péternek az egy-két éve írt fantasztikus írásában az urizálásról! link Olvassátok el, nagyon érdemes.
Már bocsánat,de jelenleg a saját Buda cash-es számládat sem tudod megnézi,hogy mi van meg és mit loptak el róla!! Inkább készülj,vagy készüljetek a megtorlásra!! Mert itt már ölni kell...
Megnézném a bírónő svájci bankszámláját,hogy ugyan hány milliócskával gyarapodott, mert kiengedi ezeket a férgeket, az emberiség söpredékeit! Miközben mi több mint egy év után minden szempontból teljesen tönkremegyünk, ezek a bírónővel együtt röhögnek rajtunk!
Olyan indulatok és elkeseredettség van bennem ,hogy...
De van elég bajom ,a bizonytalanság amiben tartanak és az anyagi kár megviselt már nagyon, nem szeretném még azzal is tetézni ,hogy ha ide írom a véleményem akkor esetleg később még amiatt is fájhat a fejem. Tudjátok mi a helyzet ,ez Magyarország 2016
Mindennek van üzenete.
Remélem mindenki megtanulja, hogy itt milliárdokat kell lopni, akkor némi macerával, esetleg akár anélkül is megúszható. Várjuk meg május végét, hogy mi lesz Tarsollyal. Nagyon meg lennénk lepve, ha elhalna az ügy? Na ugye...
Mi meg itt várakozunk a szánalmas kis pénzeinkre. Amiről már ugye ők is elismerték, hogy azok bennünket illetnek. Ha most felülemelkedünk a saját problémánkon és megpróbáljuk ezt az egészet kívülről, objektíven, amennyire ez lehetséges és a társadalomra gyakorolt mentális hatását nézni, egyáltalán nem lehetünk nyugodtak. Már ha még érdekel bárkit is az ország sorsa. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok - ez lenne az irány?
Ez hogy a retekbe t bíróság?
Több tizmillárdos lopással vádolt férgeknek hogy a f...ban lehet még 30 milliójuk óvadékra?
Nincs mindenük zár alatt?
Más teszi le az óvadékot?
Ja, akkor, minden rendben?
Csak szólok az is a lopott pénzből van!
T bíróság, önök is bűnözők!
ez vicc
hogy a f..szba nem adják ki ami a miénk????????????
sza..rrá aláztak bennünket!!!!!!!!!!!!!!!!
van még ennél lejjebb is???????????????????
Milyen tájékoztatás ez?????????
Ennyit érdemlünk????????????
Bezzeg a k..rva adót befizettették velem!
Egyébként már korábban írtam, nem akarják visszaadni szerintem sem!!!!!
Kaptunk pár ezren a beva-tól egy levelet, amelyben szerepel,hogy mi volt a bc-nél, mit találtak meg és mit kell kártalanítani. Abból indulok ki,hogy a beva az értékpapírtörvény alapján működő intézmény, így az általa kibocsátott irat és annak tartalma tekinthető hivatalosnak. Tehát, ha nem akarják kiadni az ügyfélvagyont, ez alapján beperlem őket. Hozzáteszem az én esetemben stimmelnek a számok. Meg persze van egy sor más okmányom is, bizonyítandó, hogy mi az enyém. A magántulajdonról rendelkeznek még jogszabályok, sőt, az alaptörvény is, szóval nincs mitől tartani. Ebből nem jöhetnek ki jól. Idöm van, energiám is erre, szóval adott esetben akármeddig elmegyek. És nem az összegszerűség miatt.
De nem tartok attól,hogy ez bekövetkezne.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546