A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
hogy tudják eladni nélkülem..
-ja Globálba kell nézni "kapisgálom"
Mer így nézve én értem is a Cég felel
Nincs eladva mert nem járultam hozzá
Őszkészlet meg fogyott-
Na rajtam verik le- tiszta már-
na még 1 szer:
A Buda-Cash Brókerház Zrt. 1997. április 14-től a Beva tagja, a vele szerződött befektetők értékpapírszámláján nyilvántartott értékpapírok, illetve az ügyfélszámlán nyilvántartott pénz a Beva biztosítása alá tartozik. A meglévő eszközöket a tulajdonosok részére a Társaság ki fogja adni, a Beva általi kártalanításra az ügyfelet megillető, de ténylegesen hiányzó, ezért a Társaság részéről ki nem adható pénz, illetve értékpapír tekintetében fog sor kerülni.
Igy lehet,biztos van benne politika,nem mindegy kihez kötödnek ezek a "bankok" lajoshoz vagy a ge@ihez.
Az viszont tény hogy teljesen felemésztették a beva eszközeit ezek a Magyar intézetek.
Széchényi bank és társai az obát szivták le,mondhatni oboáztak az állam csöcsén.
én úgy értelmezem az eddig olvasottakból, egyéb infókból, hogy: pl. vettünk 100.-an fejenként 10 db valami =1000 db. a "leltárnál találnak 900.-db.-ot. azt elosztják és fejenként 9 db miénk és bukta 1 db, ami már beva alapba tartozik. ugyanez kp állomány kéne 1 mrd, de vam 800 mill. felosztják és a 200 mill beva alapos
MOST ARRA KÉRNEK ADJÁTOK BE A SAJÁT
"ELISMERT" (BC- TE KÖZÖTTED)
LÉVŐ PAPÍROKAT-
KEZDŐDIK EGY TORTÚRA-
NEM LEHET AZT HOGY NÉKED,KÜLÖN MEG NÉZZÉK
CSAK A TE RÉSZVÉNYED VAN-E MEG-
A részvénye darabszámában is lehet hiány.
Ha valaki vett 5000 Richtert, ő neki ez az egyenleg ment ki, ez a Keler-nél van elvileg.
De ha valaki a tulaj tudta nélkül ennek fedezetével spekulált a BC.-nél?
Ilyenkor mi van?
Lehet, hogy fele részvény ráment a pozikra kényszer értékesítette a bróker.
én szeretném úgy értelmezni, hogy ami megvan, az nem képezi a Beva elszámolás alapját. beva alapot a hiányzó képzi
ezért mellékeltem a teljes linket is
felosztják- jut is marad is-
Csuda lesz ez ez is olyan,mint 6millióig jó vagyok-
6milkával mire megyek mikor 16-ban vagyok érintett jó eus törv. ez is na ne-hogy megsértődj-
A Buda-Cash Brókerház Zrt. 1997. április 14-től a Beva tagja, a vele szerződött befektetők értékpapírszámláján nyilvántartott értékpapírok, illetve az ügyfélszámlán nyilvántartott pénz a Beva biztosítása alá tartozik.
A meglévő eszközöket a tulajdonosok részére a Társaság ki fogja adni, a Beva általi kártalanításra az ügyfelet megillető, de ténylegesen hiányzó, ezért a Társaság részéről ki nem adható pénz, illetve értékpapír tekintetében fog sor kerülni.
-JÓ VOLNA,HA ÍGY LENNE
Te most azt sugallod lehet az én részvényemet nem lopták el hiszen ott van a KELLERNÉL
-Osztid is azt igazolja számlavezetésed
szintén zenész **igaz én is ehhez ragaszkodnák-
Nem is csoda belezavarodik az ember, mindenki csak találgatja-
Meg pénzvilágba mindent takarnak-
Lehet szót is törölném ide vonatkozólag-
A friss hírekben is az volt hogy a részvényes és pénz károsultak egy csoportba tartoznak a kártalanítás szempontjából,akkor a Norbi nagyon ráfázott ,, vagy nem???
" Ha politika van benne". Tegyük fel, hogy a Buda Cash-hez kapcsolódó 4 bank Tak.Szöv. volt. Amikor be akarták őket állítani abba a sorba, amit a "nagytesvír" szervezett, megneszelték, hogy ha bankká alakulnak nem kell "egyenblúzban pompázniuk". 10 Tak.szöv. köztük esetleg ez a 4 is meglépték ezt. Azt hitték megúszták. De a " nagytesvérnek" igencsak nem tetszett ez a lépés. Mivel minden jogszerűen történt , nem volt fogás rajtuk. DE LETT!!! Csak feljebbről kellet bedönteni a dolgokat. A BC.-től. Csak saját teória!!
Törölt felhasználó2015. 02. 25. 18:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én nem tudom -bár lenne igazad!!!!!!!-
Semmit nem mutat az ki ami kúplejár maradt/HAGYTAK
voltam már ilyenbe- bekérték MINDENKITŐL Papírjait
azt- szembe állítják a KELERNÉL LÉVŐVEL+
CSALÁST MIVEL IGAZOLNÁK UGYAN-CÉGEK FELÉ**
Egyet ebből kivenni ez lehetetlen????
ÖSZVOLUMEN DOMINÁL$$$$$$$$$$$$$$$$
Megáll-e a gyanú??- BIZONYÍTÁSI VÁD
Eljárás tulajdonosok ellen Ez az ELSŐ!!
Hát kisrészvényeseket biztos hátrébb sorolják-
magánbefektető várja ki a sorát-
Bár ne így lenne- Régen így volt a
SORREND>>>>>>>>>
Akkor ebből mi következik? akinek megvan a részvénye az nem károsult!!??
Törölt felhasználó2015. 02. 25. 18:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
saját 24 jegyű keler szám, az a pénzszámlád, ezért nincs benne a mérlegben
az értékpapír közös gyűjtőn van, de az meg dologi jog, és azért nincs benne...
még azt légyszi, hogy abban biztos vagy, hogy a pénzeszköz sem és a részvény sem tartozik a mérlegébe?
Törölt felhasználó2015. 02. 25. 17:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
lesz mögötte politika, csak még nem értik. Szerintem 1-2 napon belül megszólal Lázár/Rogán hogy fúj brókerek.
Hosszabb távon, meg valszeg az államnak ki kell segítenie a bevát. Majd jó morci lesz az állam, és jól megregulázza a bef. szolgáltatókat. Ezt végső soron természetesen az ügyfelek fogják megszívni...
zárolva van a számlád, nem fogják végrehajtani a megbízásod.
a bizományos jelenti azt egyébként, hogy a tiéd. Csak ugye ez most bizonytalan, hogy pontosan mennyi is. Te állítod, hogy ennyi pénzed van, lehet, hogy a brókercég is ezt állítja, csak nincs ennyi pénz...
Megpróbált már valaki venni most a felügyeleti időszak alatt? Hiszen most nem lehetne trükközni vele. Nekem ugyanúgy jelöli az új megbízás menüpontot. Érdemes Zárni? Vajon melyik a jobb ebben a helyzetben: Kp, vagy részvény?
Törölt felhasználó2015. 02. 25. 17:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem jól értelmezed, de inkább olvass vissza korábbi bejegyzéseket, nem untatnám a többieket sokadszorra ezzel.
-hát?
Nem reszketsz?? örülj neki
Szolidáris vagy azt látom-
Tényleg a zárót meg nézem-
lecövekeltem-tegnap elég volt azt a sok írás ami olv. Bizonytalanság a köbön-
Egyszerűen- idáig megvezetni embereket..
ebbe jók vagyunk-
-én a hunginál vagyok- megmerem írni-
Szegényeket BC-eket sajnálom még fel se
merik magukat fedni- onnan ügyfelek érdekelnek,hiányoznak nekem-
Te melyiknél vagy??
eva, gondoltam rád, mert azt tudjuk hogy telefonon keresztül kereskedsz, a brókeredről meg annyit hogy a Fusoról tőled hallott először
de hogy pont a bc?
15-év alatt összejöhet kettős könyveléssel ekkora csalás.
Az elején óvatosan, később bátrabban ment az ellenőrzés hiányosságait észrevéve!
Szúrópróbával lehetett volna felfedezni
Mivel a gyanú szerint a Buda-Cash által az ügyfelekkel közölt számlaegyenlegek különböztek a felügyeleti szerveknek jelentettektől, ezt a kettősséget csak szúrópróbaszerű ellenőrzésekkel lehetett volna kiszúrni – mondta Virág Ferenc, a Random Capital Zrt. elnök-vezérigazgatója. A feltételezett csalás úgy lett volna megakadályozható, ha egy-egy ügyfél rendszeresen egyezteti egyenlegét a felügyeleti szervvel.
-már ilyen mélységig nem tudok belemenni
megkeresném egy ott dolgozót magam mellé
állítanám öntse Ő ki,mit csaltak- ez egy regény- Visszaemlékezéseken alapul-
Amihez hamisított tényadatok társulnak-
Sok Éveken keresztül-
Bene lévők Tudják ezt jobban mi zajlott ott!!
persze legalább olyannal beszélnék aki
10évet ült ebbe-
Aranybánya!!?? eddig, idáig jutottak...
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546