A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Pintér is lehet sáros, de nekem ez a Gyarmati sokkal sárosabbnak tűnik, ő volt sokáig vezére a Buda-Cashnek. Nem mindegy, hogy valaki tulajdonos vagy vezérigazgató. Vagy nem?
pintérnek-ekkora mázlija van-
Dobta a céget- oboa a javából-
meg mit hagyott hátra Fogalmuk se volt
mibe ültek bele- (új tulajdonosi kör)
FELÜGYELET OK. visszamenőleg is 10évére-
Hatalmas PANAMA-
Pintér jobb,ha kiszállok
Dobbantott gondolom megszedte magát-
Vezér Tulajokat ki kell elégíteni-
Bent "alhangyáknak" szorgalmasan meg kellett felelni,avagy kiszolgálni+
Kifulladtak... Örökké semmi se tart
Fent a tulajdonosi körben micsoda vagyok
szaporodtak FEL!Vigyázz,mert ez új tulajdonosi kör
De itt már a mohóság rájuk égett-
Hogy a tulajdonos váltástól azonnal
mélybe estek az se véletlen-
Mindenki mutogat mindenkire "CSODÁLATOS"
Ez a céget már régen lelegelték-
A brókerbotrányba keveredett Buda-Cash vezérigazgatója, Gyarmati János hivatalos lakcímként egy fülöp-szigeteki lakást jelentett be a magyar cégbírósághoz.
Ilyet mindegyikre rálehetne húzni-
Hogy megy ez?
Benne levő ügyfelet nem megfelelően számolják el- Mivel nem nem elégedett Brókerének szól és Felkeresi FELÜGYELETET.
-ügyfél jelentse fel saját magát (majd nem olyan)
Másik meg olyan olyan,mintha én mondom mit nem szabad
MEGENGEDNI+
Ez jó, mindenki a saját kárán tanul.....
Hát ez jó hsz-
-Ki fog ebből Okulni- Ezt nézve-
Te is Beállhatná Bankvezetőnek még tulajdonosnak is
Meg aztán így végzik a rábízott javak MEGŐRZÉSÉT
Bizonyos Összeghatár FELETT!! Számlavezetés lehet több!
-Nem sajnálja ott egyik ember se csak Biztos Helyen TARTSA a PÉNZÉT
Ugyan, te is tudod, hogy az nem így megy, van amikor a látszatra adni kell. Meg megismétlem, nem csak korruptak szoktak lenni, hanem szimplán bénázhatnak is.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy most ez van. De azt ne állítsuk már, hogy tuti minden bizonyíték a hatóság kezében van, mert miért lennénk ebben olyan biztosak.
nyugi, a felügyelet/rendőrség előtte már lefoglalt mindent, amit szeretett volna. Ha vittek is ki iratokat, azt már szabadon megtehették. Gondolom ők is szeretnék otthon megérteni, hogy mi is történt. Ez teljesen rendben van.
Ja, meg a Randomon kívül az ERSTE-nél is van számlám, az is olcsó
szla. vez. 125 Ft/hó (Randomnál: 0)
kötési jutalék: 0,3%, min. 200 Ft (Randomnál 0,2%, min. 99 Ft)
Randomnál mindig 1 nap késéssel írják jóvá a kamat- és osztalékfizetéseket. Már kétszer megbüntették őket emiatt, de továbbra is megy a visszadátumozgatás. Pl. pont tegnap volt az MKB Feltörekvő Kína alap kifizetése, ma reggel 8:46-kor még nem volt a számlámon a pénz, 9 óra után meg már ott volt, tegnapi dátummal.
De egyébként meg vagyok velük elégedve, én is náluk vagyok, mert az a legolcsóbb, baj esetén meg a BEVA kártalanít, akkora vagyonom úgysincs, hogy ne férne bele a BEVA értékhatárba.
Azért jog államban azt mg lehet tenni hogyha önkormányzatok, cégek ez miatt fizetés képtelenné válnak nem tudnak pl utalni sem na az durva ergo az államon is számon lehet kérni!!!
Ha jól értem a brókerek tömegével lopták ki a papírokat, hát ez röhej.
Komolytalan
Ismerősöm USA-ban van pénzügyi vonalon, ő mondta, hogy amikor ott ilyen helyzet van az érintettek se ki se be, egy telefon hogy nem mennek haza. Nem nyúlhatnak semmihez egy asztal körül ülnek és nem állhatnak fel. Nem hogy még tárgyi bizonyítékokat lopjanak ki.
Most arra kellene figyelni a hatóságoknak, hogy holnap a kis településeken mikor az öregasszonyok felveszik az 1 misiket , nehogy fejbevagdossák őket hazafele menet a suhancok a retikülért.....
Ha folytatni akarja az ember választani kell, nem értem miért lenne könnyelmű.
Más: jegybanki vizsgálat lezárultáig az ügyfelek nem juthatnak hozzá az értékpapírjaikhoz, pénzeszközeikhez, csak ezt követően dönthetnek majd arról, hogy áttranszferálják-e eszközeiket egy másik szolgáltatónál nyitott számlára.
A jegybanki vizsgálat után lehet esély bármire is.
én magam részéről RC-nél vagyok, eddig maximálisan meg vagyok velük elégedve, de azért tegnap óta én sem vagyok 100%-ban nyugodt és gondolom nem csak nekem, de másnak is jár az agya.
Mai világban semmire nincs garancia sajnos...
Amúgy el lehet valahol érni ennek a vizsgálatnak az eredményét?
nézz körül eurchf vonalon, a BC mellett volt ott még egy komoly érintett...
nem lennék meglepve, ha az MNB most őket vizsgálná, mikroszkóppal...
de az is rémlik, hogy az általad említett első társaság 2-3 éve hívogatott volna 10%-os hozamú kötvényeikkel... na az egy komoly jel arra, hogy valami nem stimmel.
ezért kérdeztem. Milyen a háttere?
Szóval most égetted meg magad BC-ben, és ilyen könnyelműen mész át máshova?
Csak kérdezem, engem is a random izgat, vagy átmenni egy bankos hátterűbe.
nem tudom
megbízható szolgáltatás kedvező árak
akikkel beszéltem rosszat nem mondtak.
Mondjuk nekem a BC-vel sem volt bajom, engem nem hívogattak, nem ajángattak befektetéseket.
Ezek alapján bármelyik broki cég ma holnap becsődölhetne
Igen,ez sajnos benne van a génekben!Elég a mézes madzag,valami extrát beígérni...pl.5-10%-al magasabb kamat,olcsóbb szla vezetés,kötési díjak!Vígan viszik az emberek a bőrüket a vásárra!
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546