Topiknyitó: Portfolio 2018. 06. 07. 06:32

Musk szerint igazi áttörés jöhet az akkumulátoroknál (2.)  

Ugrás a cikkhez
Kedden lezajlott a Tesla közgyûlése, amelynek végén Elon Musk természetesen megtarthatta vezetõ pozícióját a vállalat élén. Voltak ugyan olyan nagybefektetõk, akik jelezték, szívesen leváltanák és akadt olyan is, aki a
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
plumoza 2018. 06. 07. 08:14
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
#4
Teljesen igazad van. Én is így gondolom. ;)
Törölt felhasználó 2018. 06. 07. 07:00
Előzmény: #2  plumoza
#3

Dehogy, ő egy szuper üzletember, aki még azt is eladja, ami még nincs is. Álláítólag ez a tőzsdei befektetés alapja. A jövőt árazzák, a jövő meg kiszámíthatatlan. Ha még ígérni sem tudna, nem lenne jövője. Bezoss is így kezdte az amazonnal, a begyűjtött pénzből meg leelőzte, kinyírta a konkurenciát. Amikor meg már monopolhelyzetben van, nem nehéz továbblépni.
A globalizáció sok pénzt hoz egyeseknek, de sok pénzből lehet csak megvalósítani. Ha már elég erősek, mindent megvesznek, felvásárolnak, lásd pénztárosunkat. Csak a választásoknál kell meggyőzni az embereket, azok meg átengedik az államkasszát a gazembereknek.
A hatalom ezer évre bebiztosítja magát, minden kell nekik. Most elkezdik riogatni az embereket a válsággal, már most kezdik felkészíteni a lakosságot a megszorításokra. Nagy sakkjátszma ez az egész, csak az a fontos, a végén a király megmaradjon. Senkit nem érdekel, hogy játék közben miket áldoztak fel.
plumoza 2018. 06. 07. 06:32
Előzmény: #1  portfolio
#2
Muskátli ez egy igazi szélhámos. Annyi hülyeséget,és olyan meggyőzően tud mondani,hogy a fél világ el is hiszi.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók