"Tapaszti Attila szerint a cég működése fundamentális szempontból vizsgálva kedvező jeleket mutat, így a jelenlegi szinteket már beszállási pontnak ajánlhatjuk a közép és hosszabb távon gondolkodóknak."
sokan arra akarják felhasználni a fórumokat befolyásolják az árfolyamot, vagy egyszerüen kivetítiik a vágyaikat.
1ember 1 szubjektom, mindenki magáért felel.
visszatérve a mtelkomra tegnap vették mint állat a gyj elött ma már itt a bizonyoság jó lett az eredmény és a gazda a DT is jól szerepel... ezek tények a következtetés mindenki maga vonja le én belevettem reggel.
VG cikk:
"A Magyar Telekom eredménye jelentősen meghaladta a piaci várakozásokat: az árbevétel 175,2 milliárd forint, senkinek nem okozott meglepetést, viszont a nettó profit 25,3 milliárd forint lett, ami 15 százalékkal a konszenzus felett van, de a Concorde várakozásának megfelelő, míg az EBITDA is 74,2 milliárd forint lett, ami 5 százalékkal meghaladva a piacot és minimálisan a Concordét is. "
Nem értem a lényeget, miért szünne meg az osztalék ? A cég egész közép és hosszó távü részvény politikája az osztalékra épül.
Honnan egyáltalán a gondolat ?
Azt se ertem miert allok le vitatkozni.
Nekem boven jo a telekom ,es lesz meg jobb is.
Es Aki megvette ma reggel 915ert az is jol jar rovid tavon is.
Ennyi.
Amig (es ha) kiderul, hogy 'nem lesz osztalek' addig lehet keresni rajta jonehany %ot.
Nem ertem az egesz problemat.
Az enyém is csak egy vélemény, természetesen. De nem biztos az osztalék, nem érted? A banki kamat meg igen. A kettőt nem lehet összehasonlítani. Az Mtelekom nem garantálja senkinek az osztalékot, úgy tudom.
Lehet, hogy rosszul hangzik, de ez az igazság. Hol van leírva, hogy jövőre (erre az évre) tuti osztalékfizetés lesz? Ja, hogy eddig volt... A részvénypiacokon talán heteken belül szerintem hatalmas korrekció lesz (lefelé), a BUX valószínűleg 24 000 alá is benéz. Ha valaki el akarja adni az Mtelekomját, akkor miért nem adta el mondjuk 1000 Ft-ért? Talán, mert 1050-ért vette?
Meg lesz az a 30% májusig. Sőt az eredménnyel sem tudtak megtéveszteni. Az tény VALAKIK egyenlőre a földbe akarnak döngölni minden részvényt.. A BUx 0712 -t 26k alá szeretnék vinni.
Kis forgalom miatt gyakorlatilag ki is tudják vitelezni.
GURIGA-K
De arra kérlek benneteket, hogy ne tévesszetek meg olyanokat, akik venni szeretnének...
? nem értelek
felnött emberekröl beszélünk, mindenki maga dönt a sorsárol, kockázat nélkül nincs nyeresség, a pénzt be lehet rakni évi 6%os banki tutira,ez egy fórum 1ember egy szubjektum, a kinyilatkoztatások a bibliában vannak.
Mtelekom