A Magyar Telekom nem kötelező érvényű ajánlatot nyújtott be a Telekom Slovenije privatizációjára
Budapest – 2007. október 16. – A Magyar Telekom (Reuters: NYSE: MTA.N, BÉT: MTEL.BU és Bloomberg:NYSE: MTA US, BÉT: MTELEKOM HB), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy az október 15-i határidőre beadta nem kötelező érvényű ajánlatát a Szlovén Köztársaság Telekom Slovenije részesedésének értékesítésére kiírt nyílt pályázaton.
A Telekom Slovenije-ról információ (angol nyelven) a következő címen érhető el:
MTELEKOM
Az alsó Bollinger szalagtól, és a 930-as támaszszintről való elpattanást követően, már az MACD és a Stohastic is megerősítik az MTelekom fordulatát. Az ellenállás a kerek 1000 Ft-os árfolyamhoz kapcsolódik.
Törölt felhasználó2007. 10. 12. 11:21
EUROPE MOST ACTIVE BY VOLUME
PRICE % CHANGE VOLUME
TELECOM ITALIA S 2.125 +2.66%
TELEFONICA 20.67 +6.99%
DEUTSCHE TELEKOM 13.79 +1.40%
ok,de ne zaras elott tedd sztem:)..bar majd meglatjuk.
Törölt felhasználó2007. 10. 11. 16:29
remélem, akkor most nem a szokásos pénteki napját fogja hozni...
USA emelkedik, jó makroadatok jöttek, jó a szentiment. szerintem holnap még megyünk fel, és akkor realizálok.
Szord ha gondolod, sztem lesz ez meg joval jobb is, mellesleg mult heten megmondtam, hogy ezen a heten visszaall a szakadast megelozo szintre kb.
A hocipom tele van az elemzokkel...babics egon mara piros gyertyat igergetett, chartcenter meg oldalazast...miert van az hogy senkinek nem tunik fel, hogy mennyi idiotanak van joga elmezest csinalni???
Na mind1
Egyebkent, holnap valszleg korrigal. Penteken mindig azt teszi. Csutortok meg mindig jo nap neki...ne kerdezd miert, de ez teny:)
Törölt felhasználó2007. 10. 11. 16:20
de szépen alakul!!
holnap megy még picit, és ki is szórom!
Mtelekom