Nem tudom, nem számoltam, de az utolsó egy - két százat már behúznák a nagyok, ha profitot látnának belőle. Csak 1400 -ig kellene kb. eljutni, ha jók a számításaid, onnan már menne tovább magától.
MSCI Standard index Saját számításaim szerint (egyébként csak egy lelkes amatőr vagyok), kb. 1575 Ft fölötti árfolyamon jöhet szóba a visszakerülés. - Figyelembe véve a 390 Ft USD/HUF-ot és a 31%-os közkézhányadot. Ti hogy látjátok?
De kevés a célár már 1400 felett! Hogy vesz úgy lendületet? Azért nézik a befektetők a célárakat is! LEhet persze addig majd emelgetnek rajta. De kb lassan a céláraknál az árfolyam. Beelőzni nagyon nem láttam még papírokat a célárakat. Max átmenetileg, kis időre.
Lehet, hogy valamikor elfogyott a EBMTELTS19 kibocsájtói mennyiség, de nem lett frissítve. (Szerintem szándékosan.) 13.700 db-ot vesz vissza az Erste
46 ft-os áron. Az EBMTELTS20-ból 5.881db-ot
44 ft-os áron. Kb ennyi...
-Jó napot! Reggel réssel nyitottunk? kérdezem, záró 1284 ft volt,ha jól emlékszek.- Most akkor a réstöltés tart... A 2 TS-kiütés az borítékolva volt,közeli kiütési árakkal:- És a TL-19 elfogyott-sold out lett.-TS-20 is K.O. Az volt merész aki belemert venni.-
Mtelekom