a többi blue-nál ahol nem aukcióban volt az srv, ott is mindig vigyáztak, hogy ne szaladjon el az árfolyam. Az otp-t már jó ideje veszi a részvényeit és a mai napig alacsony árfolyamon történt.
Mert egyelőre a strómanok által megszerzett pakkokat veszik át a megbeszélt árakon. Kérdés mennyi van még és mikor fogynak el ezek a pakkok, utána tényleg tőlünk is kellene vennie majd, de lehet csak ősszel. Nyáron meg még próbálnak gyűjtögetni strómanok.
Eléggé furcsa adatok láthatóak itt a Portfolión. 3 245 042 db 14.57-kor a grafikon mást mutat, kissé lemaradva ( 204 mFt forgalom ). Erről írtam már szerdán, nagyon problémásan indult és ez folytatódik most is.
na jahh, az eu-nak a korábbi aukciós eljárásnál a nyilvánosság, az átláthatóság problémája volt. Most mi kis büfik is láthatjuk hol van az árfolyam milyen áron, hány db lebeszélt kötés van srv vonalon, bocsika de hogy lebeszélt, fix kötések vannak bét tagok között és ezeknél biztos véletlenszerű a félmilliós-milliós darab szám, meg az ár is.:):)
Igen, ez a tőzsde de mikor már duplázott a befektetés akkor kezd remegni a kéz hogy lehet realizálni kellene ... persze a NVDA ehhez képest kismiska .. ma is megyünk 3,5%-et ...
Ilyet még nem **-tam, milliárdos forgalom mellett az srv 1. napjának 1. órájában fel, majd onnan nagyon lassan azóta is egyfolytában le??? Egyenlőre befogom, de ami eddig történt az több, mint érdekes. Arra nem is tudok mint mondani, hogy ez a fostalicska Portfolio mit hogyan publikál ebből. Felteszem itt MINDEN IS a legnagyobb rendben megy...
Nekem úgy tűnik, hogy ugyanaz zajlik most, mint az aukciók esetében, azzal a különbséggel, h a kisbefektetők a parkatten tudják lekerskedni a háttérben megállapitott áron az adás-vételt. Valami árfolyam deal lehet a háttérben...
nem izguls kérdése, sokan, nem tanulva pl Opus buliból ész nélkül ráugrottak- mintha most kötelező lenne eladni..Miért is? de úgy néz ki kezd leülni a buli..
egyre jobban elképzelhető, hogy nem is akarnak 24 mrd-ért vásárolni, holnap zárás már félidő (3 nap) és a tegnapi 700 millió, ma legyen 2,3 milliárd holnap 3 milliárd az szumma 6 mrd. És ezt próbálják 1060-65-ig megvenni, magasabban nem akarnak, ennyiért meg ilyen mennyiséget kapnak, de akkor majd ősszel folyt köv.
Milyen tisztított forgalom, ne már...! Szerintem yoakedvem nem jól írja! (~94k db)! A probléma ott van, hogy a kötéslistában szereplő nagyobb db. számot nem jegyzi, de az értéket igen, majd azt sem..:)) A jelen mérleg 2,7mrd/108K db Ki lehet számolni, hogy ez szar!!! ...de lehet, hogy nem véletlen...:))
Nem hiszem, hogy 24Mrd Ft értékben lehet vásárolni 1060-as ár alatt, és ugye egy héten belül... de persze lehet olyan csillagállás, hogy ez összejöjjön, bár az szerintem senkinek sem lenne jó.
Pedig ide tartozik! Persze az Erste rendszere a db-számot nem tudja kezelni, szokás szerint! Nálam csak ~83k az összes mennyiség! Katasztrófa egy akkora cégtől a gagyi rendszerük!
Mtelekom