És az idő is neki dolgozik...
Jobbnak tartom most mint pénzben ülni, mert a volatilis piacot nehéz lekereskedni, viszont ez a papír ugyanúgy benne van a felpattanásokban mint a többi, azaz nem maradunk ki semmi jóból. Negatív scenárió esetén meg max lecseréljük majd a 800-as Matyit 5500-as OTP-re... :)
A 7xx-et? A fak nem nönek az egig, de a kutba vetett kövek sem esnek örökke (kivetel NABI). Szerintem lassan lehet gyüjtögetni osztalekra. A mai kezdes nem rossz, söt kivalo, barcsak kitartana a lendület!
Go, Telkom! Ne hagyj a xarban!
940 óta veszem folyamatosan., egyenletes adagokban ahogy csökken. Lehet, hogy most növelem is az adagot.
Mivel alapvetően befektetési célból veszem tőkeáttét nélkül, így nem zavar, ha hónapokig benne állok. Éven belül ez a papír tűnik a legjobb befutónak.
Én vettem 875-ért. Majd kiderül, hogy jól tettem-e. Lehet, hogy lejjebb megy, de azért 800 alá kicsit túlzás lenne. A véleményem nem változott semmit, Mtelekom 950 alatt ajándék, és minél olcsóbb, annál nagyobb ajándék.
Szerencsére visszavontam a 875-ös megbízásom.....ez egy jó menekülő papír , de sajna szvsz úgy járhat , mint a ricsi....ezt is nagyon beejthetik,,,,habár most melyiket nem......amerikában a bankokat szinte megfelezték!!!
izgalmas napok jönnek az biztos!!!
sok pénzt mindenkinek!!!
Nem akkor kell venni, amikor a két éves csúcson van, hanem amikor az alján.
Essen csak 7xx-ig, annál olcsóbban tudom venni. Fél éven belül újra 1000 körül, jó kis osztalékkal.
zűrös időben semmit nem kell venni...
sajnos én már korábbról benne vagyok.... de ez megcsókolja a 7xx-et is
Törölt felhasználó2008. 01. 17. 21:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Osztalékig 4 hónap van, az 1/3 év. 8% osztalékhozammal számolva tehát 24% éves profitot jelent. Ha valakinek ilyen zűrös időben ennél több kell, akkor ne vegyen Mtelekomot.
Meg nem vesztettem, rockmaster, de erre k.vara nem szamitottam. 886-rol longolom befhitellel, gondoltam, a 882-es tegnapi zaronal csak nem megy lejjebb. Most van ket hetem, hogy legalabb a 895-ot elerje, hogy legalabb bukta nelkül vissza tudjam adni. Eddig azt hittem, 900 alatt barhol jo vetel.
En nagyot tavaly augusztusban buktam azzal a rohadt OTP-vel, egy ugyanilyen befhiteles konstrukcioban, nem vagtam ki meg 2 het utan sem, aztan 2 nap alatt 10%-ot esett. Alig tudtam betömni a tatongo lyukat.
Nagyon depis leszek, ha ez megismetlödik.
Inkább az is kérdés,hogy biztos h lesz e osztalék?Vagyis így kérdezem,hogy volt e vmi nyilatkozat,v kijnelentés,ami miatt biztosak vagytok,vagyunk az osztalékfizetésben?
Mtelekom