Tegnap erős forgalom volt certikben is-TL-24 ÉS TL-25-ből.- Belegondolva, a meredek emelkedő trendet júliusban törtük, most viszont a 2 és fél hónapos csökkentő trend lett törve,így egy lassabban robogó vonat módjára emelkedünk majd. -De 2025 tavaszig 15%-emelkedés alaphangon van benne. Így ezta fél évet végig vinni egy TL-25-sel azért lehet pénzt duplázni vele.
Mehet ez még tovább felfelé, szépen kitört a szűk Bollingerek közül, a forgalom is növekedett. Ha tovább tud emelkedni, el lehet felejteni az 1000 alatti árfolyamot (ha nem üt be valami váratlan nagyon negatív esemény).
Lefordítom: Amennyiben emelkedni fog az árfolyama, akkor emelkedni fog, csökkenés esetén viszont esni. Előbbi esetben az ellenállásokat, utóbbi esetben viszont a támaszokat érdemes figyelni. Minden TA ezekre a következtetésekre jut.
farkas utólagos engedelmével az általa betett csártot ide visszateszem, ezen van alakzat, mindeki kedvére:) (csatorna, zászló, háromszög, bollinger szűkölés, támasz, ellenállás, fibó szintek, stb) https://ibb.co/x5WftL3
Hát ugye az attól függ, hogy ki hogy nézi meg várta meg kinek melyik alakzat az erősebb!:) Én például nem is vártam 1000 alá mert az baromi erős szint. Nem azárt vitte át, hogy aztán jól alámenjen. Azért szoktak 10-15%-al fölé menni kilövésnél az ilyen erős sziteken, hogy legyen hely korrekciózni a kerek szintig! Ez meg is állta a helyét! Illetve én it nem is csatornákat látok, várok meg figyelek, hanem százló alakzatokat. Azok szerintem erősebbek ilyenkor. Gyula alakzata jobban illik egy zászlóra! A csökkenő trendet átvitte, tesztelheti a tetejét! Szóval ez a hosszú csatorna amit berakzoltál részemről falsh. De minr mondtam ki, hogy veszi. egy vélemény az enyém a sok közül. Részemről konszolidáció letudva!
Mtelekom