A legutóbbi korrekció (900 alá) is mindenféle különösebb ok nélkül következett be, ilyen a tőzsde. Ha a tendert megnyerik, akkor szerintem is növekedési sztori áll be, emiatt fog nőni. Ha nem nyeri meg, akkor meg a jó osztalék miatt fog nőni.
Nekem Ok.
Ott tartod vetelre erdemesnek, ahol neked annyi.
Mindenki mashogy 'jatszik', te biztosabbra akarsz menni...ez is ertheto.
Viszont mindemellett en is azon a velemenyen vagyok, hogy nem lesz 900 se ma se a kozeljovoben, hacsak meg nem nyerik a tendert (dec. vege fele)es ki nem tor az altalanos para...vegulis azt meg megvarhatod,biztos ami biztos, de jelenleg semmi, meg az amcsi eses sem indokolja, hogy lemenjen addig.
Ez az en velemenyem, es pusztan tajekoztatasul mondom.
Sok sikert.
moiser
sajnos a "független szakértök" is érdekeket képviselnek, ezért inkább csak a tendenciákat nézem ebböl jött le nekem a papír altatása.
a jelenlegi árfolyam mellett a 70ft ossztalék 7,5% ami nem rossz.
Ha nem szólnak be, én is kultúráltan viselkedem, hidd el. Csak utálom, ha gúnyolódik valaki, és nagyon okosnak képzeli magát. Egyébként hiába puffognak sokan, a vételi szint 900 körül van. És az amerikai és ázsiai esések után délutánra Európa is bezuhan szerintem. Én nem azt mondom, hogy 900 Ft-ot ér a részvény, de ott érdemes venni. OK?
Jaa... hat az elemzok...josoltak mar mindent az utobbi idoben... a chartcenteren is volt vmi nagyon 'ertelmes' elemzes ami vhova a pincebe varta.
Csinjan az elemzokkel,en azt mondom.
Guriga: te meg legyszives mellozd ezt a stilust, ha lehet, eddig ez meg megmaradt viszonylag kulturalt topicnak, meg ha nincs is akkora nepszerusege,vagy pont ezert. Jo lenne ha igy is maradna.
"Gáz ez a faszi."
ááá csak ábrándozik, jól kitalálta majd 840ért veszi oszt 1140 en eladja a nyereségböl meg jól megveszi olcsóért a szomszéd ladáját.
altatják a papírt,ezért lebegtetik az osztalék visszatartást az akvizíció miatt, ne feledjük a DT a fö tulaj ha érdeke akkor beszáll a felvássárlásba.
Elbocsátásokkal és újabb márkanévvel készül a T-csoport 2008-ra, hogy könnyebben tudjon megfelelni az ágazat kihívásainak. Jövőre azonban még stagnáló árbevétel mellett csökkenhet a cégcsoport készpénztermelő képessége. A cég - csakúgy, mint konkurense, a Pannon - megállapodott a ninisztériummal a mobiltelefon-koncesszóról.
Erős negyedévet zárt az MTelekom
Az MTelekom a legelszámoltathatóbb
Nagyot esett az MTelekom
Holland céget vett a Deutsche Telekom
Átalakul az MTelekom
Csökkent az MTelekom eredménye
Az első kilenc havi teljesítményére büszke lehet a T-csoport, főleg a kedvezőtlen gazdasági növekedést és a romló magyar fizetőképességet figyelembe véve - mondta Christopher Mattheisen, elnök-vezérigazgató. Az ágazat kihívásaira ugyanakkor egy karcsúbb és gyorsabban reagáló szervezetre van szükség - hangzott el.
Mtelekom