Mindig jókat mosolygok ezeken a nincs alternatíva szövegeken.
Ilyen alapon ha Viktor eltávozik az élők sorából, akkor Magyarországnak vége. Az MSZP-sektől is azt hallgattam állandóan, hogy Gyurcsánynak nincs alternatívája, megbukott aztán jött Bajnai majd jött Orbán és Magyarország nem omlott össze. Alternatíva mindig van, a kérdés az, hogy a magyar társadalom akarja-e, hogy érvényesüljön.
Amúgy nagyon kemény, hogy a fideszesek mindig ezzel jönnek, idézzük fel egy kicsit Orbán Viktor szavait:
'Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar." (Magyar Nemzet, 1998. április 9.)
szomorú. szomorú, hogy van Európában olyan ország, ahol felnő egy nemzedék úgy, hogy semmilyen gazdasági tudása nincsen és elhisz mindent, amit megmondanak neki...
szomorú, hogy meg sem fordul 2,5 millió ember fejében, hogy gondolkozzon. Végtelenül szomorú
pláne
:(
a múltkor hallottam a rádióban, hogy egy Hölgy annyira ki volt kelve magából, hogy a szomszédját le hazaárulózta, mert aláírta a nolimpiát.
totál értelmetlen
a lengyel barátaink...
a másik 7 millió magyar meg le van ...va
Hasonló az amerikai elektori rendszerhez a magyar miniszterelnök választás.
Itt is azok választanak miniszterelnököt, akiket felhatalmazunk a törvényeink szerint.
a pénzügyi értelem azért lenne fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy el tudd dönteni, hogy amit csinálsz a saját pénzeddel az jó és okos döntés lesz vagy hülyeség
vagy pl fejből tudnád, hogy a 200 milliárd hány nulla
de van egy rossz hírem. mire kiírod már nem annyi lesz.
Akkor meg miért nem a lét határozza meg a tudatod?
Talán nálad fordítva van: A tudatod határozza meg a létedet? Barátként mondom fejlesszed a tudatodat, mert az érveidet nehéz egyeztetni a munkáddal.
Egyébként munkabírásod a magyar "munkás" kitartásával összeegyeztethető.
NEM! A magyar választási rendszerben országgyűlési képviselőket választunk. Aztán az országgyűlési képviselők azt választanak meg miniszterelnöknek, akit akarnak. Akár egy Parlamenten kívüli személy is lehet miniszterelnök. Nem kötelező a győztes párt listavezetőjét miniszterelnöknek választani.
Vagy, szerinted az amerikai elnökválasztási rendszerben választhattak volna egy Trumpon és Clintonon kívül egy harmadikat is az elektorok?
jézusom
akkor most már én is troll lettem? vagy mi?
Én azt szeretném, hogy ez egy sikeres ország legyen, ahol mindenki magyar. Mindenki
sajnos, most nem ez van
a ti szemetekbe én hazaáruló meg libsigeci meg nem tudom mi vagyok
ez a szomorú
Ahol büntetik a lopást, az ügyeskedést
és szerinted erről soros tehet? meg a momentum?
Ha elfogy a fizetésed ( nekem is el szokott), akkor szerintem te sem értesz egyet a rendszerrel
mert pl
rokonom, keres 2 milkát havonta. Csak neki van 3 gyerek és nem fizet adót
én fizetem az övét is, bejelentett minimálbér után
csak tudod amikor az embernek elfogy a fizuja és csekkek várják...
csak benyomod a kossuth rádiót és már be is mondják, hogy erről ki tehet
és nyugodtan fekszel le
én azt a keveset, amit félreteszek (az 1% automatikusan megy a csodalámpa alapítványnak)abból karácsonyra összeállítok csomagokat: liszt, kolbássz cukor, olaj stb
és leadom a megfelelő családsegítő szervezetnek
Rogán meg talál még egy szobát belőle
Momentum
Kedves Fiatalok! Legyetek nagyon sikeresek!
Mert csak a Tietek a jövő, magatoknak formáljátok olyan lesz az ország.
Legyetek önállóak, merészek és akkor az ország is azzá válik.