Nézd meg a János kórház képeit, az mindent elmond. Budapest és környéke még mindig a bűnös város kategóriába tartozik orbán ... fejében. Én csak az MTK stadion, Fradi stadion, Újpesti stadion, Vasas stadion felújításról tudok.
Olyan, hogy valaki azért nem tud ideírni mert még dolgozik, munkat végez, építi az ilyen kettős identitásuakanak is az országot, az megbocsáthatatlan. Csak a tőzsde?
Üdvözletem a fórum összes liberális trolljának ( akinek nem inge ne vegye magára!) A pirézek kettős identitásával rendelkeznek kettős mércével és azt hiszik értenek a politikához!
Csak a kitiltáson, szemétségek másolásával töltik az idejüket és hiányolják a VAZSMEGYEIT akit előszeretettel trolloznak, mert nem tudják feldolgozni az onnan indult kritikát, ami emberségüket és magyarságukat kérdőjelezi meg, jogosan.
A Heinekennel szemben megtartott véleményem igaznak bizonyult. A Momentummal szemben is fenntartom a véleményem ,hogy média hiénák által gründolt párt lesz és eddigi tevékenysége a mindent elutasítás, zsákutca lesz! Civil szervezetnek egy nagy zsákpelyva az egész tagsága. Családi gyökereik egyáltalán nem Magyarország majdani vezetőinek teremtette őket Nem is lesznek azok!
Szerintem te még annyit sem, mert csak mantrázod, hogy ellopták. Nincs más alternatívád, úgyhogy a lopás nem releváns, mivel másoknak más véleménye igazolható, a lopás meg nem . Ezerszer leírhatod ezerszer hülyeséget állítasz, ha csak a lopáshoz ragaszkodsz. Ezért hiteltelen az ilyen fajta hozzáállás. Magyarország az első, te és én ebben csak másodlagos szereplők vagyunk.
Hülyeségre nem vagyok vevő. Válaszold meg a kérdésedet! Ha meg mástól várod, akkor nem lesz megint igazad. A politikai összefüggéseket és politikai párbeszédet a magad szempontjai nem oldják meg. Folyamatosan mellékvágányra tolod magad! A vörös csillag mindig elővehető, a multik mindig felelősségük tudatában kell, hogy cselekedjenek, mert hiába korrumpálják bármely ország "független" bíróságát, ha az hamis vádakkal dönt.
Mindent letagadsz, nem kell nekem a bemutatnod magad az idézeteiddel, mert az mindig szövegkörnyezetből kiemelt és azt magyarázod. Én nem hazudok, hanem véleményt mondok arról, amit művelsz a gazdaság és tőzsde ernyője alatt a mai magyar valóságról.
Én Magyarországról beszélek! Neked és nekem nem illik egyformán megítélni az ország dolgait, mert nem kaptunk felhatalmazást a döntésre. Nem vagy kivétel, ha az országról úgy beszélsz, mint aknek nem számít!
ha az EU -nak például valami baja lett volna a Magán nyugdíj pénztári vagyon visszavételével, akkor szerintem másnap kirúgtak volna minket az EU -ból. vagy 5 lépcsővel leminpsítettek volna minket... :-))
De az EU -nak mégsem volt semmi ellenvetése úgytudom. vagy volt ilyen ?
Paks 2-vel sincs baja az eu-nak, ha ennyire hülye egy ország, hogy évi több száz milliárd adófizetői pénzt akar betolni egy erőmű üzemeltetésbe évente, akkor tegye. Manyuppal kapcsolatban volt egy strassburgi döntés, ami szerint a lopás azért volt jogszerű, mert az állam adott mindenkinek egy igérvényt, hogy 75% helyett 100% nyugdíjra jogosult. Bár sok manyupos erre nem tartott igényt.
„Magyarország az első” Nincs olyan érdek, hogy Magyarország. A Magyarországon élő állampolgároknak, adófizetőknek vannak érdekei, amelyek eltérhetnek egymástól. Vidék-Budapest, munkavállaló-munkáltató, idősek-fiatalok stb. Magyarország olyan szinten elvont fogalom, hogy nincs értelme érvelni vele.
Momentum
Kedves Fiatalok! Legyetek nagyon sikeresek!
Mert csak a Tietek a jövő, magatoknak formáljátok olyan lesz az ország.
Legyetek önállóak, merészek és akkor az ország is azzá válik.