Bocsánat olvassad már egyszer végig mit kértem, ha kértem.
Ne csak a magad verzióját másolgasd!
Nem fogom megunni, ha százszor másolod és százszor NEM mondod meg, milyen utalás van rájuk, azonkívül, hogy Mszmp tagok lehettek? Mondjuk kisz tagokra nem tértem ki, de nyugodtan beveheted a másolásaidba.
Ezzel harcostársaidat győzködheted, akik egyetértenek a névsorral, velem együtt.
Még mindig nem értem mi a jelentősége ennek a névsornak? Semmi titkolni való nincs ezen.
Mondtam, hogy nem vitatom a neveket, de mi a bűn amivel vádolod őket?
Mit követtek el? Vagy csak mint a JÓbarátod, elég megnevezni és máris gyanúsíthatók? De mivel?
Mert akkor, csak valamivel vagy valamiért szeretnéd LEJÁRATNI őket, önös érdekből!
Mondjuk ezt a feladatot messzemenően végrehajtod.
Nekem százszor bemásolhatod ebben a formában, eredmény nélkül.
Martonyit amúgy (így utólag, szájtátópetike "fényében", azaz sötétségében) korrekt külügyérnek gondolom fideszes mércével mérve. Stumpf és Chikán is kiemelkednek a listából - szintén a fideszes mércénél maradva.
Ki mondta neked, hogy vitatom a listát, ne zergeljed már magad mindenféle saját ötleteddel.
Milyen tényszerű az ha felsorolnak a telefonkönyvből ismert és ismeretlen embereket, majd meggyanúsítják őket olyannal, amit nem tudnak (nem tudtok) bizonyítani!!!
Már csak azért is, mert a listán szereplők mszmp/kisz tagságára/funkcióira bizonyítékok vannak. Sőt, a többségük maga sem tagadja. Persze vannak olyanok, akik egyenes gerinchellyel azt mondják, hogy az akkor volt, most meg most van...
Most aztán elgondolkodhatunk, hogy ezek mind besúgók voltak-e, egymásról jelentgettek-e, III/III-as melyikük volt?
Látod ez a te bajod a rendszerváltással, aki neked nem tetszik az bűnös volt, mert ezeket TÉNYKÉNT kezeled mint besúgókat. Ha meg nem tudod bűnben megfürdetni őket, elegendőnek tartod, mint a JÓbarátod, hogy a jelet soha ne lehessen levenni róluk.
Ja és ne felejtsed megemlíteni, hogy túléltek 8 és fél kormányváltást Mindazokkal együtt, akiket elfelejtettél felsorolni Medgyessy Péterrel az élen.
Vajon az ön pártja lesz a Momentum?
2017.03.01. 17:21
Eddig nem hirdetett programot a kétszázezer budapesti aláírást összegyűjtő, hamarosan párttá alakuló Momentum Mozgalom, mi viszont feltettünk pár megosztó kérdést Fekete-Győr András elnöknek, amiből kiderülhet, hogy SZDSZ-utódpártról, ifjúkonzervatívokról, vagy pusztán pragmatikus Orbán-ellenességről van-e szó. Nézze meg, egyetért-e velük. link
18 239 762 forintot
dobtak össze a Momentum Mozgalom támogatói a NOlimpia kampány megvalósítására. Több mint 1500 helyről érkezett a pénz a kampányt szervező fiatalok elszámolása szerint, amit szerda reggel tettek közzé a honlapjukon.
13 992 197 forintot
költöttek el, tehát maradt nagyjából 4 millió forint, amiből "a kampány során felvetett országos problémákra (egészségügy, oktatás, megélhetés, lakhatás, és a közlekedés) szeretnének megoldásokat keresni és válaszokat adni", az összeget az országjárásra és a megoldási javaslatok kidolgozására fogják fordítani.
Legtöbb pénz telefonos kampányra (6,2 millió) és a pultokra (1,5 millió) ment el, viszont első blikkre meglepően sokat költöttek kitűzőkre (1,1 millió) és médiafigyelésre (810 ezer).
Momentum: Nem az olimpiára, igen a melegházasságra!